HORY

Přeji krásnou neděli!

Ano, žijeme:-).

Fotky k dnešnímu příspěvku jsou z hor, z prvních dvou dnů, kdy jsem ještě fungovala a doufala, že se vše k dobrému obrátí a že si nakonec tu společnou dovolenou užijeme.

Tak co bych o té naší dovolené napsala?!
Ráda bych aby blog zůstal místem s pozitivní energií.


Tak snad jen, že tatínek to zvládl a na dovču s námi i odjel, že nás přivítala nádherná chumelenice a další dny bylo krásně mrazivo a slunečno.
TEČKA!!!




























V úterý večer bylo jasný, že horečka rozšiřující se v naší famílii nebude jen tak a po tom co jsme prodrkotali zubama celou noc, kdy mě od pondělí večer bolelo vše a hlavně hlava, jsem nějak zabalila všechno a všechny a jelo se marodit domů.
CHŘIPKA 

Ráda bych napsala něco vtipnýho a s nadhledem, ale to by tu nebyl zase ještě nějakou chvíli žádný článek, protože zatím mě nic vtipnýho nenapadá, zato sprostých výrazů bych pro letošní jarní prázdniny našla víc než dost.

Z nejhoršího už jsme venku, ale ještě chvíli potrvá než budeme úplně fit.
Jsem vděčná za rodinu a přátele, kteří nám ochotně nakoupí a donesou nákup ke dveřím terasy (někdy i navaří), kde si přes sklo zamáváme a až když jsou v dostatečné vzdálenosti od našeho semeniště virů, převezmeme si zásoby a snažíme se zachovat si alespoň zdravý rozum ( uzdravující se děti + vyčerpaná matka =  vstupenka do blázince).




Tak já jdu vymýšlet zábavu a doufat, že přežiju i nacházející týden s dětmi v karanténě.
A ano tatínka teď máme doma, není na služebce ani v práci, ale celý den ho nevidíme, sejmulo ho to jako posledního, leží a spí (a určitě je moc rád, že tu naši dovču stihnul :-))) ).

Mějte pohodovou neděli a prima start nového týdne !


Komentáře

Anonymní píše…
Ach jo, tak snad jste si to už vybrali a bude ok. Já si říkala, když nepíšete na blog, že jste bud na horách nebo nemocní, no a vy si to sřihnete vše. Vim jaky je to hrozny a vždy mě děsí, co bude až to zkolí i mě, u nás to zatím vždy chytil jen tatínek, ale zato už potřetí.....já jedu na plný plyn a furt myslím na to že to dlouho nemůžu vydržet.Budte ráda za rodinu a pomoc, my tu jsme vždy jako kůl v plotě, z toho důvodu nakupuji pečivo do mrazáku, kdyby....
Anonymní píše…
...Lucie smekám, i přes všechny nepovedenosti co na vás číhají, ten post je furt optimistickej, hlavně abyste to vydržela přeju j.
Marie píše…
Luci to je prostě pech.U nás také všichni nakřapaný včetně mě.No doufám,že si to odbudete na hodně dlouhou dobu a věř bude líp.A já si myslela jak si užíváte na horách,no tak příště,není všem dnům konec.Tak hezké dny plné radosti.
Petula píše…
Lucie, ať jste brzo zdraví a vám pevné nervy :)
Anonymní píše…
Lucinko, taky se nám to před lety stalo :-) sbalila jsem manžela, babičku a dvě děti (4 a 1) a vyrazili jsme rovnou na 14 dní. První noc onemocněl starší, druhou babička, třetí den začal chrchlat manžel a když 4. den začalo pršet, sebrali jsme se a pokorně se vrátili z Harrachova do Prahy :-(

Přeji pevné nervy a hodně zdraví! Hanka
Anonymní píše…
...ale tak krásné fotky jsem ani tenkrát nestačila udělat :-)
Hanka
Anonymní píše…
Lucko tak s námi nebo spíš s dětmi se to táhne už od Vánoc. První týden v lednu prcek doma a já hlídám, pak 14 dní ve školce a angína opět týden doma opět OČR a tentokrát obě děti. Pak 4 dny školka a spálová angína - to už nastupují babičky. 14 dní doma a po 4 dnech ve školce opět rýma, kašel a teplota - zase nastupují babičky a opět obě děti. Nejraději bych s nimi byla doma, ale copak to jde? Mít pomalu co 14 dní OČR? Bohužel nejde.
Snad co nejdřív přijde jaro a bacili nás opustí - odejdi zimo i s bacili.
L.
Anonymní píše…
Lucinko už to nejhorší snad máte odbyté,a at už je lépe,ted se mění počasí a bacily se jen pohrnou,bude teplo a zase bude pršet. Já se nechala letos prvně očkovat proti chřipce a musím to zatukat,ale dobrý,zbytek rodiny ulehl se silnou chřipkou nebo angínou a já zatím odolávám. Zato loni jsem měla třikrát angínu a vysoke teploty,i v létě,. Když byly naše děti malé,předávali jsme si v rodině bacily třeba celou zimu,když neměly teplotu,tak alespon rymu,kašel,byvalo to někdy hodně náročné. Přeji at už je jen a jen lépe ,dae
Anonymní píše…
Maxík má krásné tričko s tygry...Luci moc Vám přeji pořádný spánek a hned bude líp,u nás v severních čechách dnes celý den hustě prší,zataženo,bez sluníčka...ale začíná kvést zlatý déšt a narcisy a první tulipány,a ráno kosáci zpívají ostošest. dae
Kolibrik píše…
Luci, to je jak přes kopírák s našimi jarními prázdninami, jen teploty padly na prvního člena rodiny hned po příjezdu do prazdninového bytu, na pátého člena rodiny došlo sedmý den při odjezdu. Zdvihnout kotvy a dojet stonat zpátky domů jsme neměli sílu a musim řict, že poprvé v životě jsem poznala, jak hnusná je OPRAVDOVÁ chřipka, tak přeju všem do mlýna pevné zdraví!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...