přeji krásnou neděli...

... všem blogerkám!
Zdá se , že pro zatím nás nemoci opustily ...a to doslova...včera jsme odvezli Adíkovy brášky na letiště a ti si bohužel vezou rýmu s sebou....

(můj včerejší outfit a pár obrázku ze vstupní haly)

Adam roste jako z vody...připadá mi , že každý týden vyroste z nějakých kalhot, trika nebo bundy...tak jsme se s mužem v rámci cesty na letiště stavili v obchodním centru.Dali jsme si kávu a domluvili se že já nakoupím pro Áďu a on kluky mezitím odveze...pak ,že se sejdeme v IKEA, kde jsem potřebovala dokoupit nějaké drobnosti do pokojíčku.

Přejít z jednoho obchodního centra do druhého pěšky...to není jen tak...ač se mi to zdálo co by kamenem dohodil:-)))
Cesta pro auta je sice značená, ale pro pěší ne...chodníky tam sice jsou , ale končí z nenadání, když už si myslíte , že jste téměř u cíle...tedy alespoň u parkoviště, patřícího cílovému obchoďáku:-))). 
Naštěstí tam se mnou zabloudil ještě jeden člověk a tak jsme tu 4 proudou silnici přeběhli, ale nic moc příjemného to nebylo. 
Pak jsem hledala jak bych se bývala dostala, bez nebezpečného přecházení, ale buď bych si zašla snad kilometr  a nebo bych si musela zavolat muže ať pro mě přijede :-))).

Naštěstí (nevím jak pro mého muže:-)))) jsme se ke kýženému  cíli dostala  a dala jsem si finanční limit při nákupech...i když jsem během nakupování nic nepočítala dostála jsem svému limitu přesně,tedy ještě mi asi 30 Kč zbylo :-)))

Teď si dávám kapučíno a jdu si užít neděli!







Ještě jsem si udělala radost, novými barvičkami na nehty...po dlouhé době mám jinou barvu než natural :-)))


(Nevím jestli se k té červené odvážím, stává se mi , že tyhle barvy laků koupím a nikdy nepoužiji :-))


Tak krásnou , mlhavou neděli!!!

Komentáře

Lezarts píše…
Svět patří odvážným... tak do toho!
Hezký start do nového týdne!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023