1.Adventní neděle...

... byla u nás trochu fofr :-)

Náš děda se vyboural na motorce ...no to zní drsně...spadl z elektrického mopedu...ale protože mu táhne na 80 není to legrace a tak leží v nemocnici...babička nás tedy nalákala aby nebyla doma sama a my taky (náš taťka byl v USA) na víkend k ní. Takže doma práce stála ...ale alespoň jsem si naplánovala , že něco napeču a tak jsem taky udělala...s Adíkem a s babičkou to byla obvzlášť zábava...ale mám dvě bedýnky na slepování. Protože mám nahlášeno , že na vánoce dorazí rodinka z NL...musím napéct  opravdu hodně...hóóódně cukroví...

Takže v domnění, že můj muž přijede ve středu ,jsem nechala Adíka u babičky a po návštěvě dědy ve špitále, jsem se hnala domů...nadělat nějakou tu vánoční atmosféru :-)

Takže letošní adventní věnec ...je velká improvizace :-)))




Každopádně , můj muž nezklamal...kolem šesté večer...to už je sakra tma...slyším ťuky ťuk na dveře...říkala jsem si ...asi jde sousedka na kafe..ale ta většinou nejdřív zavolá ...než vyrazí k nám na samotu :-)...a ozvalo se "Hi honey"...myslela jsem, že jsem se přeslechla...a ono ne ..mužík stihl zařídit obchody rychle a pak si stihl změnit let a byl tu!!! No super ...dnes v noci se nebojím!!!

Pár momentků z rušného víkendu...




... a protože můj muž je samé překvápko...příště se ohlásím z nového notebooku...jen co se ho naučím ovládat  :-))) , ale je to Apple, tak to prý je i pro ...no řekněme " blondýny" :-)))


Tak krásné dny blogerky a hlavně hodně inspirace na předvánoční zdobení!


Komentáře

Lezarts píše…
Ať pohoda nastane a těšení na ježíška rychle uběhne!
Jana píše…
To Ti ten advent začal samými příjemnými překvapeními, tak ať je krásný i nadále.
Jana
Unknown píše…
Luci, mate originalni adventni venec :o) A moc me zaujalo to dvoubarevne cukrovi. Zajimavy napad. Posles mi prosim recept? Jinak te vitam mezi nami applisty. Mimichodem obsluha apple neni jednoduzsi, je jina :o) Mej krasny advent, Katerina

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023