Marodíme...

...a kdyby ne...asi bych nedokončila letošní cukroví :-)

Adík má kašel a protože je to chlap, musel zůstat doma :-), no  musím uznat , že chudák kašle opravdu hodně...tak snad ho to po všech sirupech a kapičkách brzo přejde.

Já jsem si díky tomu stihla promazat a ozdobit můj letošní výmysl ...tedy nový druh cukroví...viděla jsem je v časopise a moc se mi to líbilo, tak jsem si je napekla...ale to zdobení...


...už jsem si říkala , že to asi nechám ...možná i neslepené  :-)))
Myslím, že sestava  z Holandska , která k nám přijede na svátky by to ani neřešila (trochu je podezírám, že letos jedou do Čech na Vánoce jen kvůli cukroví...vždy z něj byli nadšení) .

No tak vypadá to , že cukroví bude...ale asi nebude 
1) dlažba před domem - napršelo a je teplo, což u nás znamená, že každý náklaďák s materiálem zapadne do půli kol do bláta....
 2)funkční velká koupelna...během výměny sprchového koutu nastaly nepředvídatelné komplikace a tak se pomalu smiřuji s tím , že budeme mít během svátků k dispozici ... pro 7 dospělých jednu mini koupelnu...ještě, že ženských nás bude jenom dvě :-))) 


Trochu mě mrzí, že jsme letos ještě neviděli sníh...sice u nás když napadne, tak je hned zaděláno na problém...jak se odsud dostat...ale jako spoustu jiných věcí ...tak i sníh u nás řeší bagr :-)

Našla jsem pár fotek ze zasněženého údolí ...


...je to z roku 2009...náš dům ještě pod lešením :-)


Třeba nás ještě do Vánoc počasí překvapí !

Tak krásný večer blogerky ...teď si jdu dát skleničku červeného a poslouchat nějaké ty "vánoční songy"...   a všem díky za spoustu inspirace!



Komentáře

EvikHolik píše…
Luci tedy cukroví vypadá dost dobře ♥♥♥
BOHDA píše…
LUCI, MÁŠ OPRAVDU KRÁSNĚ NAPEČENO.
PŘEJI TI POHODIČKOVÉ A RADOSTNÉ PŘEDVÁNOČNÍ PŘÍPRAVY.
BOHDA
vera píše…
Cukroví vypadá užasně:-)Krásné vánoce přeji:-)
Susie píše…
Lucinko, teda to vypadá... DOKONALE!!! Jsi úžasná*** a já tu teď slintám... :-)) dnes jsem zrovna zalehla s virózou.. to jen k Tvému nadpisu.. *** pohodové svátky a hlavně zdravíčko celé rodině***
Lezarts píše…
Hned bych šla k vám marodit, samé pamlsky pro rychlé uzdravení:-D
S tím sněhem a příjezdem k domu, by jsme mohli soutěžit:-( Pozor, zdá se, že by jsme mohli mít dost velkou změnu počasí. Atlantik šplouchá daleko do Francie.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...