svetr...

...svetr...svetr!

Krásný pondělní večer blogerky!


Asi mám pocit, že nemám dost svetrů, protože na ně koukám a narážím všude...
...a to mě pak hned začne štvát, že nemám trpělivost něco uplést. Ušít , to si ještě umím představit , to je šmik , šmik, drrrrr a zadní část šatů je hotová, ale pletení...
jedna řada...druhá....třetí....a čím chce člověk větší svetr, tím dýl to potrvá...uf!

A protože ten správný svetr zatím nemám...


...vyvětrala jsem dnes spolu s podzimním sáčkem i šaty z Orsay (200Kč)...
...no jo správná kabelka a nové kozačky stále chybí :-)


Ale nějakou tu inspiraci svetrů a svetříků  a vůbec dalších podzimních outfitů tady mám...





























(inspirace vše PINTEREST)


...a podle předpovědi , opravdu teplý svetr ,bude už koncem týdne hodně potřeba!

Mějte krásný start týdne!

Komentáře

Lezarts píše…
Takový butik Sonini v Kolíně má svetrů, že jsem nevěděla, který si vybrat. I kozačky se tam najdou. Musím si zopakovat návštěvu, ale tentokrát bez pánského doprovodu, aby jsem doplnila co mi ještě chybí v šatníku:-D
Lucie Living píše…
No Reny, tak tam to mám co by kamenem dohodil...tak až pojedeš , dej vědět, když bude čas můžem zajít na kafe :-) Jo a bez pánského doprovodu se nakupuje oblečení (a to jak pro muž , tak i pro naše pány) nejlíp :-) Krásné dny!
MartinaK píše…
Ahoj Lucie,
ty svetry jsou úžasné - ale vždycky a jenom na těch modelkách! :-( Kdykoliv kterýkoliv svetr (drahý či levný:-) navleču na sebe, mám pocit, že vypadám jako "stará Nováková z Horní-Dolní". Prostě jsem si svůj ideální svetr ještě nenašla.
Ale snažím se...:-)
Hodně štěstí při podzimních nákupech
MartinaK
Ilona Ř. píše…
Lucko,
moc se mi líbí tvůj sladěný outfit, přesně v podzimních barvičkách a ty hnědé šatky, ty bych brala hned!
S tvojí postavou se to nakupuje samo!
A svetry máš také vyhlídnuté pěkné, tak ať brzy ten tvůj vybereš!
Radush píše…
Luci, paráda! Já se přiznám, že na podzimní barvičky nemám odvahu, nebo nejsem prostě ten typ... já si jedu pořád v těch mých šedá, bílá, béžová, černá... pro někoho možná trošku nuda, ale já se v tom cítím dobře a jsem to já ;-) Pinterest je studnice a jak už jsem psala u Šárky, MILUJU ho!!! :D paaa, měj se krásně :)R.
Unknown píše…
Také miluji svetry-mám jich mraky :-)Fotečky s modou jsou úžasné a ty jsi kočka!!!
rêve de vivre píše…
Ja som teraz zistila, že vlastne tiež nemám žiadny poriadny sveter. Dík za inšpiráciu, musím povedať, že Tvoj výber svetrov je krásny. Andrea
Reia Aria píše…
Ahoj Luci, zatím to naštěstí docela jde, když nemrznu já, tak to je co říct. Taky hledám ideální svetr letos na zimu. Krásné fotky včetně majitelky!;-) Měj se fajn
Lucie Living píše…
Zdravím Martino, no jo na modelkách vypadá všechno líp a taky, člověk se ne vždycky v tom umí a může tak postavit...třeba vím, že kdybych měla na sobě v práci svetr ...pátá fotka odspodu (krémový s dlouhou šálou)...u kopírky bych asi takhle nestála ...no a to by pak tenhle model mohl vyvolat spíš šuškání po firmě , že jsem asi v tom :-))). Tak přeji ať ten ideální najdeš letos! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Ilono, díky za kompliment...ale taky už to není hned a samo, něco vybrat ...kdepak :-))) Ale šatky ...to byla náhoda a nekup to za tu cenu :-). Krásné dny přeji!
Lucie Living píše…
Radu, díky! No já právě nosím většinou taky ty neutrální odstíny...tohle už je pro mě odvaz...ale jedna moje kolegyně v práci, ta se v barvičkách vyžívá a moc dobře to s nimi umí a úplně koukám, když dorazí a každý kousek jejího outfitu má jinou a velmi výraznou barvu...ale jí to sedí...já bych to nedala :-))) v Pinterestu taky už lítám...díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Míšo, moc díky , a nápodobně:-)! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Andrej, ta honem honem...brzo už bude pořádný svetr nutnost! Tak přeji šťastnou ruku při výběru! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Šárko, no ...ale už brzo to bez pořádnýho svetru nepůjde...mám je ráda i jen tak na doma :-) Moc díky za lichotku, krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...