inspirace...

...co na sebe na silvestrovskou párty!

Krásný den blogerky!

Tak nějaké takovéhle šatky ...
...bych si na silvestrovskou párty dokázala představit...




...opravdu hodně se mi poslední dobou líbí to...


... co se blýská...







...můj outfit na silvestrovskou párty bude určitě střídmější, vzhledem k tomu, že to bude v malém okruhu přátel a hlavně dětí :-)...
...ale kdybych šla někam do společnosti a bez dětiček, tak bych si určitě podobné pořídila:-)

Jak bude trávit silvestra vy?


Mějte se moc krásně!




Komentáře

Lezarts píše…
Pěkně doma v bačkorách, zrovna přemýšlím, které navléknu:-) (Pst..., nenávidím totiž oslavy Sylvestra a náš pes už vůbec ne:-()
Iri píše…
Ve společnosti dětí, takže budu mít asi tepláky:) Šatičky jsou krásné, nej jsou pro mě ty s holými zády, stříbrné, třpytivé.
Unknown píše…
Lucinko já je beru a všechny:-)))
Bára píše…
Před třemi roky se mi na Silvestra narodil syn. Ten den pro mě tak získal úplně nový rozměr :-) Ale tak jako tak, budeme ho trávit doma s mužem (a spícími potomky :-). Otevřeme víno, pustíme film, o půlnoci si přiťukneme a budeme si přát, aby ten příští rok byl zase tak skvělý, jako letošní...nebo i lepší, proč by ne :-)
Šatičky mě dostávají taky, nedávno jsem si podobné zkoušela a tak jsem si je přála :-) Jenže kam je vzít? Na dětskou besídku se to nehodí a víc příležitostí zatím s dětmi nemám :-) Tak snad nebudu za pár let na takové šaty stará ;-)
Lucie Living píše…
Zdravím Reny, no posledních pár let jsme to měli taky doma skoro v bačkorách...loni jsme se teda alespoň trochu vyfikli...letos uvítám změnu... mě tyhle oslavy neva...ale bez petard bych je taky brala...těch já se bojím...no a zvířátka to jsou teda opravdu chudáci tuto noc. Tak přeji pěkný Silvestr v bačkorách!
Lucie Living píše…
Zdravím Iri, jojo já budu mít taky trochu umírněnější modýlek :-)...i když třpytit se bude...a ty s těmi holými zády jsou taky mými favority:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím, to já bych brala taky:-)
Lucie Living píše…
Báro jejej, no to je hezký...ale zase škoda, že bude mít narozky v tom Silvestru schované, ale naštěstí není Adam...moje kamarádka má narozeniny 31.12. a jmenuje se Eva :-) NO a je fakt, že krásných šatiček by bylo...jen mít možnost a chuť je někam vzít :-) Tak přeji krásný a pohodový Silvestr v teple domova a vše nej malému!
Unknown píše…
Lucko,musim rici,ze me saticky velmi,velmi oslovily,hlavne prvni ctyri,ja jsem jiz dlooouho na blyskave,je jedno zda oblecky ci doplnky,takze napr takhle extra blyskave saty mam,no spise je to tunika a mela jsem je s lesklymi leg.napr,o Vanocich,proste si myslim,ze prilezitost se najde,jen musime byt odvaznejsi.
M.A.R.K.I píše…
Luci, moc hezké šatičky jsi si vybrala ....... my budeme na Silvestra s přáteli .............. deset dospělých a deset dětí ..... jsem ráda, že letos budeme "demolovat" dům i někomu jinému ............ loni jsme byli u nás a všichni "v maskách" ............ letos uvidíme ..............přeju ti krásný "NOVÝ ROK"............. Marki

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...