výlet...

...do města Kalmar!

Krásnou neděli přeji!









Dnes se vracíme domů a tak jen rychle fotky z výletu do města  Kalmar,  které leží na pobřeží a v dávných dobách město chránil tenhle krásný hrad...













(nenechávejte mě tu!!! :-) )

Původní plán byl takový, že pojedeme domů přes Holandsko, kde vysadíme kluky, ale nakonec kluky posadíme na letadlo v Dánsku a my pojedeme rovnou domů...
...i tak nám cesta zabere dva dny...
... tak s chutí do toho ...
...ať jsme brzo doma !

Mějte krásné dny a hlavně start nového týdne!



Komentáře

Unknown píše…
Luci,vylet ti uprime zavidim,i kdyz ja jedu za chvilinku take,ale co bych asi trpela,tak dva dny cestovat domu,od lonskeho pobytu u more,kam jsme jeli 9 hodin autem uz se opet vracime pouze k letadlum a upozornuji,ze to nebyli deti,kteri cesnu snaseli v nelibosti.Kazdopadne jsi si silvestrovskou dovolenou uzila a koneckoncu i cesta zpet se da pjmout se zastavkami ve mestech jako prijemna,tesim se na tebe zas u nas.
Susie píše…
Lucíí přeji šťastný návrat domů a kochám se výletem. Je vidět, jak jste si ho krásně užili :-)) Mohu jen v dobrém závidět :-)) Krásný rok 2013 ***
Mery13 píše…
Lucko, aj napriek tej dlhokáaanskej ceste, ste si určite užili nádherný výletik, okrem tej cesty by som všetko brala aj ja :-)) Ďakujem krásne že si sa s nami podelila o nádherné fotky, ktoré naozaj potešili a zasvetili nás do tajov iných zvykov a miest. Poprvý krát som videla také zvieratká trošku bližšie a nafotené zo všetkých strán :-) potešilo ma to, ešte raz ďakujem a prajem šťastnú cestu domov.
M.A.R.K.I píše…
Luci, nádhera, moc hezký hrad , ..... přeju ti šťastnou a pohodovou cestu domů .... Marki
Lezarts píše…
Tak šťastnou cestu a přivezte nám sluníčko:-D
Jana píše…
Jééé, tak tady jsem, trávila čas v srpnu...Bylo tam moc hezky...
Unknown píše…
Lucko, krasne misto! Preji stasnou cestu bez nehod a dopravnich zacp.
Lucie Living píše…
Zdravím Katko, mě letadlo nevadí, ale vezli nějaké pracovní záležitosti mého muže tam a zase jiné zpět...tak jsem přetrpěla...ale jinak taky dávám přednost létání :-). Ale až na tu cesto to bylo fakt super! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zuzí díky, jsme doma! Krásný rok 2013!
Lucie Living píše…
Mery, jí děkuji za návštěvy a komentíky! A ano bylo to super a ta cesta se dala zvládnout :-)...s humorem:-). já ty losy taky viděla poprvé takhle zblízka a byl to fakt zážitek :-)Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marki, díky, dojeli jsme v pohodě! krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Reny, promiň tvou žádost o slunce jsem si přečetla až dnes dopoledne za vydatného deště ...zkusím nějaké objednat :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdrvím Jani, věřím, že v létě to musí být opravdu nádhera, my jsme měli sice slunce , ale teplota nic moc :-)Krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko díky, vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli pro cestu v jednom kuse, bylo to náročné, ale bez dopraví špičky! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...