09 ledna 2013

zapečený...

...losos!

Krásný večer přeji!

Z našeho cestování jsem si dovezla nejen spoustu zážitků, doplňky do domu , něco na sebe, ale taky nějaké dobré recepty:-)




...a tenhle je výborný, protože je super jednoduchý, rychlý...


..a hlavně moc dobrý!

Sedáky na židle ze soba mám jen 4 a židlí kolem stolu minimálně 6, tak jsem dva dostřihla z šedé ovečky...


...židle by to chtělo taky nové, ale je neuvěřitelné, že tyhle máme asi tak 10 let, jedna stála 200,-Kč a jsou celkem pohodlné a taky skladné :-))) a ještě se mi celkem líbí !



A pokud by jste si zapečeného lososa dali taky, tak tady je rychlý obrazový receptík: 



... jen dodám, že losos by měl být bez kůže a vše se dá zapéct do trouby, na 180°C a pečeme podle velikosti lososa, tenhle byl malý a stačilo mu 25 min. :-)
Podáváme s těstovinami, nejlépe nudle (ty jsem neměla) a třeba salátem s mozzarellou!


Dobrou chuť!

3 komentáře:

  1. Luci,lososa mam moc rada a nejlepe toho ruzoveho a samo,ze bez kuze,tohle vypada opravdu jako rychlovka,zrovinka minuly tyden jsem ho delala na franc.blinkach.Vinko nesmi chybet

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko,
    na lososu také ujíždím, jen nepatří zrovna k nejlevnějším, ale když je v akci, hned kupuji.
    Zrovna jednoho v mrazáku mám, díky za nový recept!
    A kožešiny na židle jsou pěkné a hlavně i zahřejí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lucie, děkuji za skvělý recept. Dnes jsem ho dělala už podruhé, trošku pozměněný. Místo červeného pesta jsem použila konzervovaná, řádně okapaná krájená rajčata.Všem doma losos náramně chutnal. Tána

    OdpovědětVymazat