inspirace...

...motivace ! ?

Krásný páteční večer!




Nemůžu si pomoct , ale jakmile ve vzduchu ucítím jaro...
...což se tento týden poštěstilo...
...mám chuť začít sportovat!


Teda abych pravdu řekla...
...nemám ani tak moc chuť sportovat, jako spíš chuť ...
...vypadat nějak takhle...





...bohužel, zdá se...
...že podobného efektu člověk na své postavě bez sportu nedosáhne :-(...

...a tak nezbývá než se motivovat...




...jsou to asi 3 roky , kdy jsme s mojí sestrou zašly místo hodiny spinningu , která byla obsazená na pro nás do té doby neznámou hodinu alpinningu ...
....a i přes to, že jsme tam přišly na poslední chvíli a jediné volné stroje byli hned vedle trenéra , před nabitou tělocvičnou (ideální pro začátečníky :-))) )...
...hrozně nás to tenkrát chytlo a vydržely jsme chodit pravidelně asi 3 měsíce a asi tak 3x týdně...
...a jednak jsme měly čím dál lepší náladu a pak to na nás začínalo být vidět a to tak, že si i kamarádi (no spíš kamarádky :-) ) občas všimli :-)...
...ale nevydržely jsme, po týdnu na horách , střevní chřipce a prvních jarních dnech , kdy se začíná grilovat a opékat buřty, jsme to vzdaly a i přes občasné snahy znovu začít, se nám to zatím nepodařilo...


V létě jsem začala docela slušně běhat v přírodě, ale se špatným počasím  jsem zase skončila...
...někde jsem četla rozhovor s Janem Třískou, který už léta běhá každý den, bez ohledu na počasí, protože kdyby to vzdal jednou kvůli dešti byl by to krok k tomu, že další "vzdávání se" bude následovat ...
...něco na tom bude!

A tak nejen pro sebe , tady mám pár motivačních obrázků!

A jak jste na tom s kondicí, cvičením, sportem a motivaci vy?


Mějte krásný víkend!


Komentáře

Momentálně bledě :-) V zimě pouze sjezdové lyže. Zjistila jsem, že mě sportování "uvnitř" prostě nebaví. Musím být venku, abych z toho měla ten pravý požitek. Dneska už jsem taky větřila jaro, takže se těším, až vezmu hole a vyrazím na nordic walking. Zítra už má ale zase sněžit, tak hurá na hory. Krásný víkend i tobě!
rêve de vivre píše…
Luci, musím priznať, že som na tom veľmi blbo. A motivácia furt nikde. Andrea
Janeathome píše…
Luci, musím říct, že o běhání také velmi silně uvažuji a po zimě mi ten pohyb moc chybí. Už se těším na jaro. Tak běhání a jiným sportům zdar!! pa Jana :)
Unknown píše…
Lucinko,tak ja jako darek k narozkam dostala rocni zaplaceni kombi cviceni a to tak,ze jednou je joga,jednou aerobik,jednou posilovani a jednou treba protahovani a toto michani se me moc libi,protoze jsem zjistila,ze treba aerobik by jsem kazdou hodinu nesnesla a behani mam jiz take za sebou a vadi me,ze me z toho vetsinou az pali v krku,takze ted jsem spokojena.
M.A.R.K.I píše…
Luci, já jsem šla od nového roku do sebe a chodím plavat .... jsem moc zvědavá, jak dlouho mi to vydrží,..... nejhorší je donutit se tam jít, pak už je to nádhera, hrozně mě to baví ..... Marki

PS: Jo a nosím "plavky v celku", protože o tak krásném břichu jaký je na těch fotkách jenom sním, chi, chi .....
Lucie Living píše…
Zdravím holky, no vidím že je to jednou tak a jednou onak...já jsem letos k tomu aby moje tělo vypadalo jako na obrázcích zatím neudělala nic, navíc se má zase ochaladit a to je motivace zase tatam ... ale však ona ta pravá nálada přijde :-)

Vzhledem k tomu, že rychlost internetu v našem údolí opět klesla skolo tak jako rtuť na teploměru odpovídám v jednom všem...je to pro zachování si nervů...když to člověk občas píše 5x a síť stále padá, tak mi jich pak už moc nezbývá :-)))

Báro lyže jsou super, ale od té doby co mám Adíka je silně zanedbávám:-(
Andreo ....tak s chutí do toho a půl je hotovo!
Jani, běhání v přírodě a občas i po silnici mě baví moc...určitě se na běh taky zase vrhnu!
Katko, to vypadá jako skvělá kombinace...já si u běhání musím hodně dávat bacha na dýchání, jak si bacha nedám hned mě taky bolí v krku a ztrácím hlas :-)
Marki, tak to je nás víc co si sníme ...no jo když my si asi místo toho cvičení raději něco dobrého sníme :-)))


Krásné dny a sportu zdar!
Marki, taky nosím plavky vcelku, oblíbila jsem si tankini :-) Přece jen po dvou dětech už to není to co to bylo :-)
Unknown píše…
Lucinko já preferuji jogu a po letech už motivaci ani nepotřebuji-ráda ji cvičím!!!Krásný večer!
Lucko, Martínek lyžuje s námi (5,5 roku) a toho mladšího (Vítek ještě nemá 2 roky) holt vždycky pohlídá nějaká babička, jinak bychom si taky moc nezalyžovali.
Lucie Living píše…
Báro to závidím, já jsem měla představu, že Adík bude taky lyžovat pěkně od mala, ale když jsem ho vzala před dvěma lety poprvé na hory během prvních 15 minut ve školičce si zlomil nohu...a od té doby má blok...lyže nechce ani vidět a bojí se, ale letos bych to chtěla zase zkusit...tak uvidíme jak se na to bude tvářit. Mimochodem, vlastně díky jeho zlomené noze a 8mi týdnům doma mám blog :-)
Lucie Living píše…
Míšo tak to se máš, taky bych si potřebovala vytvořit ten návyk na sport...dřív než bude pozdě :-))). jak často cvičíš? A doma nebo někde ve fitness? Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023