první ...

...grilování!

Hurááá...konečně!


Krásný večer blogerky !

Obrovské díky za vaše doporučení na porost na svah, skalník plazivý se mi vyloženě moc líbí!!!


To pravé jaro je konečně i u nás v údolí, kde se všechno probouzí  o něco později než nahoře ve vsi...



...a tak mi dnes Adam udělal radost kyticí...



...malé modré ladoňky jsou krásná kvítka  a nejlepší na nich je , že nám tu rostou bez mého přičinění:-), 
možná rostou právě proto :-)






...a další známkou jara a teplého počasí je dům "vonící" po kouři z grilu...



...Adam byl dnes celý splavený z basketbalu a tak do sebe pěkně klopil rychlé špunty otevřené na počest tatínkových narozenin...

 ...ten si zase za odměnu hodil nohy pěkně nahoru...



...hned vedle hromady (a to doslova) práce na terásce :-)

Tak snad se nám to počasí zítra, zas tak moc nezkazí.

Mějte se krásně !

Komentáře

Unknown píše…
Luci, tak tu grilovačku bych si nechala líbit. A budeme si držet pěsti navzájem, aby vydrželo počasí. Máme v plánu nějakou práci na chalupě a déšť se nám tedy opravdu, ale opravdu nehodí.
Hezké dny ... Věra
M.A.R.K.I píše…
Luci, ani my jsme neodolali a grilovali jsme .... tohle na jaru, létě i podzimu miluju ... tu hromadu kamenů/i když ne práce/ ti fakt závidím, trochu větší hromadu bych na terase taky potřebovala, chtěla bych tu suchou zídku .... jenže u nás je kamenů poskrovnu, zato máme hromadu jílu, aneb sprašové hlíny konzistence tuhé /deformace- můj taťka je geolog/chi, chi ...... taky tajně doufám, že se v té předpovědi sekli ...přeju ti krásný víkend ...pa, pa Marki

PS: Ta kytička ladoněk od Adíka je nádherná.
Unknown píše…
Luci,kyticky jsou nadherne,miluji modre kvitky.A mas pravdu,dnes byl tak teply vecer,ze jsme se s kamaradkama prochazely po meste po nakupech v kratkem rukavu a sedely temer na terase u dobre vecere.Ale zas je fakt,ze bylo trochu jaro preskoceno,takze jsem na jednu stranu rada,ze se vrati,vzdyt na teplo jako v lete si musime pockat,ale je fakt,ze grilovacky pekne na zahrade miluji.U vas to vypada moc pekne a tesim se,az kameny pekne zpracujete.
Maja píše…
Jej, krásna vázička. :)
Anonymní píše…
ahojte Luci, máte bezva blog, pravidelně sleduji. Chci se zeptat, jaký to máte gril. Taky se chystáme nějaký koupit. Díky Renata
Lucie Living píše…
Věrko, byla výborná...tak dnes trochu studeno, ale alespoň že ne déšť, zítra snad bude líp. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marki já taky , po každé zimě se těším na první opékání nebo grilování. Tak kamenů máme dost...ale taky velkou spotřebu :-)...no a jíl...a to vše ostatní se tu urřitě taky najde, jen té kvalitní zeminy tu máme nedostatek. Díky za pochvalu, krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko po té dlouhé zimě to byl balzám...ale asi na mě něco vlezlo a tak celou sobotu kýchám. Jo a ani nevíš jak já se těším až budou ty kameny zpracované :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Majo díky, dostala jsem ji jako dárek a je to flakonek . krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Renato a děkuji. Gril máme značky WEBER více na http://www.wgrills.cz/ , ale koukám, že tenhle typ nabízí už jen na plyn nebo elektriku. my máme na dřevěné uhlí a zvolili jsme ho porotože Adam byl všude kdyý jsme ho kupovali a a tenhle má jen odklápěcí víko...tzn...nemusíme mít starost o horké odložené víko někde poblíž. Načíná 3tí sezonu a jsme s ním moc spokojeni. Tak šťastnou ruku přivýběru!
Anonymní píše…
díky moc za odpověď a mějte se hezky Renata

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...