slunce...

...a velký úspěch!



Krásný nedělní podvečer blogerky!

Dnes mi udělali radost dvě věci...
...během víkendu jsem trochu "předekorovala"obývák...
...a za ranního slunce to vypadá takhle...




...sluníčka jsme si dneska užily opravdu dosyta ...


 ...a to nejen doma...

...už delší dobu jsem měla špatný pocit z toho...
...že Adam neumí jezdit na kole (což je v naší rodině obzvlášť ostuda, protože cyklistika nás všechny živí, doposud hlavně v souvislosti s prací mého muže :-) ), no popravdě ani jeden z nás rodičů není rozený sportovec (i když se to v poslední době intenzivně snažíme změnit) a za to že nevážíme 100 kilo vděčíme hlavně genům a tak to Adama ani neměl kdo naučit.
Kdysi jsme Adíkovi pořídili malé kolo, ale muž razil teorii, že se naučí líp bez koleček a na kolo přidělal docela zbytečnou tyč...
...jako ať ho přidržuji (dokonce snad ani nepoužil výraz "my přidržujme" :-) ...
...no nejsem ani zdatný běžec a udržet Adamovu rovnováhu za pomalé jízdy by dalo zabrat i většímu svalovci, další "výmluvou" pro to , že neuměl doposud jezdit na kole, je naše bydlení...
...na všechny strany do kopce a blátem.
Takže jsem to vzala za jiný konec, s novým, větším kolem jsem zajela ke kamarádce, její muž nám na kolo přidělal kolečka , vyrazili jsme na projížďku a dnes odpoledne už Adam jezdil  a dokonce i párkrát přes zahradu sám!
Kolo jsme si u kamarádky nechali a v týdnu se chystáme na další "lekci"! 
Hurááá!


 Doufám, že jste si krásný jarní víkend taky užili a načerpali energii na nový pracovní týden!

Mějte se krásně!



Komentáře

M.A.R.K.I píše…
Luci, úžasně jsi to vymyslela ..... i my jsme měli dneska první cyklojízdu ..... můj Mareček to měl s jízdou na kole podobně .... dneska na něm seděl poprvé, samozdřejmě, že s kolečky ..... po prvních neobratných pokusech u nás na dvoře jsme vzali s manželem provázek, který jsme přivázali na kolo a pomáhali mu s ním do kopečka a brzdili ho z kopce, Marečka s kolem a vyrazili jsme na procházku, nakonec na něm na první jízdu ujel dva kilometry a my se prošli velmi svižnou chůzí, což nám vůbec neuškodilo,..... byl tak nadšený, že nemluví o ničem jiném ...... tak kolu zdar !!!! pa, pa Marki
M.A.R.K.I píše…
PS: v zápalu nadšení z prvních úspěchů jsem ti úplně zapomněla pochválit tvou novou výzdobu ...... v tom ranním sluníčku vypadá nádherně !!!!
Bára píše…
Fotky jsou opět dokonalé! :-)
A Marečkovi k úspěchu velká gratulace :-)
Unknown píše…
Tak to je super Luci a ty fotečky z obýváku to je za ranního sluníčka velká krása!!!!
Unknown píše…
Fotografie protkute sluncem jsou vzdy uzasne,hlavne po dlouhe zime,kdy je slunce pomalu.A co se tyce Adamka,myslim,ze nikdy neni na kolo pozde,male deti vzdy dozenou temer vse,pry maji cas se srovnat v dovednostech s nastupem do skoly,takze gratuluji ke zvladnuti jizdy,budete mit o dalsi zabavu na jaro postarano.
Reia Aria píše…
Luci bydlení máš opravdu vytuněné, líbí se mi každý detail, s kterým si hraješ, obzvlášť dekorace vedou! Gratuluji Adamovi, u nás se taky jezdilo učit na kole:-). To Tvoje je fantastické! Mnoho pozdravů,papa
Renata Caryfukova píše…
První fotka je skvělá! Cyklistovi hodně šťastných kilometrů bez nehod .)
Susie píše…
Lucííííí ahojky :-) zdravím Tě po delší době, konečně mám na chvilku oraz :-)..a nestíhám vše ani projít... Děkuji za super fotofokumentaci a informace k návštěvě Holandska*** krásný kraj! Hned bych taky jela :-)) A krásné fotky od vás! Z domu i okolí.. to mě vždy tak baví :-)) Na novém kole Ti to moc sekne! A foto u složeného dřeva, to nemá chybu!.. cítím tu vůni venkova, kteoru tak zbožńuji.. tu pohodu klídek :-) vypadáš velmi šťastně :-)) tak držím palečky, ať jdou obchody*** A změna dekorací.. SUPER!Jsi šikulka*** Krásné dny .. ať žije sluníčko :-))
Lucie Living píše…
Marki , tak to gratulace Marečkovi a moc díky! krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro moc díky! Mělo to být asi Adíkovi, ale Marečkovi v komentíku výše to platí taky :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Míšodíky, to ranní slunce je fakt balzám !
Lucie Living píše…
Katko díky, přesně tak, už ho bylo zapotřebí! Jo jo zítra snad dáme další trénink:-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Šárko moc velký dík, to je kompliment:-) No budeme trénovat s Adamem společně :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky a Adam taky!
Lucie Living píše…
Zuzí zdravím, jojo v holandsku bylo prima, ale teď konečně se sluníčkem je to u nás ještě lepší...jen to moře bych brala za rohem nebo kopcem...no tak možná zvládnem letos ten rybník :-) Krásné dny a držím palce se školou!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...