kam se všemi polštáři...

...z terasy !





Krásné nedělní ráno blogerky!

Na terase je prima, ale kam dát polštářky a matrace z houpačky na noc aby nenavlhly a nebo během deštivých dnů...


...a tak jsme uvolnili, na sezení,  ještě okno v obýváku...


...to si hned oblíbil nejen Adam...


...ale i psisko...



...večer se z posezení dá dívat na televizi nebo číst knížka ...




...a dokud je světlo tak i pozorovat okolí !



Snad se léto brzo vrátí a polštáře si užijeme zase venku, na terase:-)

Jak to řešíte vy?

Mějte krásný den!


Komentáře

Unknown píše…
Jednoduse,mame zastresenou terasu s vetsim presahem,takze dest nehrozi a co se tyce vlhkosti,pokud neni klasicke teple leto,tak mam sedaky ala polstare,tak odpocivaji a zutulnuji kamenne zdi u krbovych kaminek.Segra je zas uklada do koutku,vyklenku vedle krbu,kazdy si asi musi alezt nejaky koutecek.Jinak je dobry tip koupit treba v bazaru nejakou starou vetsi truhlu,kapku zrenovovat a natrit vodeodolnou barvou a bude delat nejen paradu,ale dovnitr se ti vejdou treba i pledy a deky a navic ti pribude jakysi dalsi stul nebo odkladaci prostor kdyz je vetsi posezeni s prateli nebo grilovajdy.
Amelie píše…
Příjemné místečko k sezení a vypadá moc pěkně.
Krásné posezení! Takové by se mi tuze líbilo a hodilo, alespoň pro tento týden :-)
Iri píše…
My na balkóně žádný polštáře, nemáme, tak mám hned o starost míň.) Posezené u okan júžasný, taky bych si ho hned oblíbila.)
Unknown píše…
Luci, na svém blogu jsem to taky řešila... Kam to jen všechno dát, když není terasa zastřešená. Vyřešila jsem to tím, že jsem je uložila do velkého ratanového košíku. Mám ho v obýváku... Na fotce se zdá být malý, ale je dostatečně velký. Z dovolením sem dám odkaz. http://luciedeml.blogspot.cz/2013/06/venku-je-ale-nevlidno.html#comment-form
Chtělo by to nějakou truhlu, která lze zavřít a mít ji přes léto venku... Mějte prima neděli, i když deštivou. L.
Anonymní píše…
Budování terasy máme za sebou, mělo několik postupných fází, které se ukázaly časem jako nutné. Nejdříve jsme na části terasy postavili pergolu, pak jsme ji kvůli dešti zastřešovali a nakonec vybudovali sezení s úložným prostorem na polštáře a deky. Okolo pergoly rostou pnoucí růže a přísavník. Polštáře a deky navíc nejsou v interiéru to pravé ořechové, bylo by lepší je uložit někam jinam. Hezkou neděli.Iva
M.A.R.K.I píše…
Luci,
to posezení na okně je parádní, docela ti ho i Adámkovi závidím ... určitě by to bylo i mé oblíbené místečko .... my máme polštáře schované v garáži, která sousedí s terasou ... pár polštářku necháváme i na ní, v místě, kde neprší .... přeju ti spoustu slunných dní pa, pa Marki
V. píše…
Lucko, to okno je úžasné:-)). Věra
Lucie Living píše…
Katko díky...tuším že u nás na střechu na terase taky dojde:-)
Lucie Living píše…
Amelko díky, je to fajn posezení!
Lucie Living píše…
Barboro díky...myslím, že kluci a zvířátka ho užijí víc než já :-)
Lucie Living píše…
Iri máš recht, zrovna jsem chtěla napsat, že se snad najde chvilka kdy si to užiju i já...a pak mi došlo, že s laptopem vlastně nemusím sedět u stolu :-)))
Lucie Living píše…
Lucie díky za odkaz, už jsem koukala...a ještě se vrátím...pěkný blog! Já mám polštářky v dřevěné bedně, v ratanové truhle...a teď ještě v okně :-) Ale chtělo by to něco praktického přímo na terasu. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ivo díky, taky už jsme řešili jestli pergolu nebo zastřešení...asi dojde na zastřešení alespoň části terasy:-)
Lucie Living píše…
Mrki díky, u nás dojde na stříšku, ale přes noc je tu dost vlhko a já si ráda dávám na terase ranní kávu a to chce být ještě pěkně v teple a letošní létní rána se mi i ta kožešinová deka hodí:-))). Krásné dny se sluníčkem !
Lucie Living píše…
Věrko díky ! Zrovna v něm vysedávám:-)
Martina píše…
Lucko, moc Vás zdravím. Opět jsem si krásně početla a pokoukala, rozhodla jsem se napsat k tomuto příspěvku, protože to je i naše dilema .Máme sice terasu nad posezením zastřešenou sklem, takže polštáře by byly i v suchu, ale postaral by se o ně urousaný kocour, a tak úžasná okna jako Vy nemáme - tudíž nejspíš pořídíme uzavíratelný box..
To okno..nádhera, v dobrém závidím. U nás by o něj byla určitě megabitka :D, holky i psi jsou všichni Keliška hadr :)). Krásné, teď už slunné dny přeje Martina
PS: máte čím dál lepší fotky - a doslova jsem slintala nad tou poslední bublaninovou ;), moc povedená!
Lucie Living píše…
Martino, moc díky! U nás asi dojde na zastřešení...ale po nějakém šikovném boxu se taky podívám:-) Přeji krásné letní dny!
wacklodge píše…
Také pomalu nevím, kam s těmi všemi polštářy. Nejhorší na tom ale je i to skladování. Kam třeba dát takový potah na polstar ? Ono jak to člověk po delší době vytáhne a snaží se to zkompletovat, akorát se to komplikuje a nejdou najít ty, ke kterým to původně bylo.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...