první školní absence...

...a může za to křeslo!



Krásný pátek blogerky!

Včera jsem byla nakupovat IKEA...
...a abych si křeslo mohla dovézt...
...musela jsem si vzít auto mého muže, které je trochu větší...
...a hlavně se do něj víc vejde:-)...
... povedlo se!


No ovšem dnes ráno se povedla taky prima věc...
...muž odjel brzo...
...ale já , když jsem nandala co potřebuji do svého auta...
...Adam už seděl připraven na svém místě...
... ještě zavřít psa a pozhasínat...
...sahám v polici s klíčema a šmátrám...
...marně ...
...nějaké klíče od auta tam jsou ...
...dokonce jedny, druhé , třetí...
... všechno jsou to ovšem klíče od aut, která nestojí před domem...
...volám muže...
...nedostupný...
...hledám jak jedou autobusy...
... Adam by se dostal do školy tak na desátou, na to že má dnes do půl jedenácté by to asi nestálo zato...
... jediná pojízdná věc ke které tady mám i klíče je bagr :-)))...
...věřím, že jet do školy bagrem, by  Adam uvítal:-)))

Nakonec jsem zavolala paní učitelce...
...ta se upřímně zasmála...
...a popřála nám, ať si to doma užijeme:-)

Já jsem pak ještě obvolala a zrušila naplánované schůzky...

...no nevypadá snad zklamaně záškolák?

... a smířila se s tím, že dnes jsme tedy doma:-)...
...nedávno jsem nakoupila nějakou tvarovací , samotvrdnoucí  hmotu, takže o zábavu nouze nebude:-)

A nové křeslo ...


...zatím dostalo místo v obýváku...


...kde jsem po dlouhé době zase pozměnila dekorace...


...a obývák dostane s křeslem ještě pár nových černých detailů...


...ale ty vám ukážu až jindy...



...protože část jich je teprve na cestě :-)

Taky by měl dnes dorazit opravář na pračku...
...moc se na něj těším :-)))!

Užijte si krásný pátek !

Komentáře

Carolina Mia píše…
:-) krásné povídání ...vzpomněla jsem si na podobné, které se mi stalo, jen tam šlo o mnohem víc...dcera v ten den dělala maturitu... vše dobře dopadlo. Tak si užijte den a tvoření...křeslo je super...Věrka
Rheesa píše…
Téda, to je historka jak z knihy :-) No jo, stane se... ale s tím bagrem by to nebylo marné :-))))
Lucie píše…
Tak to bylo krutě akční ráno, Luci! A nemáte od aut i náhradní klíče? U nás tedy auta jen dvě, ale od obou existují kopie. Pravda - můj muž neví, kde by je hledal, ale to by v tomhle případě ani nevadilo, když jste je potřebovali s Áďou vy dva :-) Tak si užijte prodloužený víkend! L.
Unknown píše…
Taky dobry rano,Luci,
jeste ze my mame skolu za rohem..a to doslova,jinak by absence u nas byla dvojita,hi,hi..Ale jak je videt,vse spatne,je pro neco dobre,tak jste si se synem uzili paradni den,ne??
Kreslu to u vas moc slusi,kdyz ne cela sedacka,tak kreslo je super naplast,prozatim,treba bude sedackovy Jezisek.
Krasny patek a vikend.
Katka
Nik píše…
Blahopřeji k vysněnému křeslu a první odškrtnuté položce z wishlistu. :) Ta kožešina na něm je opravdu skvostná! Nad historkou jsem se zasmála, ještě že my chodíme zatím do školky.
Krásný den, Pavla
Unknown píše…
Výborná příhoda, Adam jistě truchlil!!!To je pěkné překvapení prodloužit si takhle víkend. Křeslo úžo žůžo a na kojení a uspávání bude jistě super. Dekorace krása jása a ještě Vám musím napsat, že to máte doma moc hezký:)Teď se neuražte, je to jen taková poznámka, možná nemístná a zbytečná, ale do toho obýváku, super útulného by se mi hodila dřevěná podlaha:)Ta dlažba je tak studená, už jen pohledově. vím, že možná máte podlahovku....Doufám, že se nezlobíte.
Hezký víkend Luci!
Unknown píše…
Luci parádní! Stromeček na komodě je z lesa nebo koupený? Přemýšlím totiž už dlouho si něco takového pořídit do interiéru. Před nedávnem jsem si pořídila malý, ale opravdu malý do vnitřku domu a větší ven na terasu... tenhle je tak akorát... Krásné to tam máte! P.S. Jak se na křesle sedí? Je pohodlné? Díky Pá Lůca
Lucie Living píše…
ajaj...tak kdyby šlo o maturitu...jela bych stopem....anebo vlastně doufám,že až bude Adam maturovat zvládl by to asi i na kole :-)))...tvoření jsme si opravdu užili a děkuji!
Lucie Living píše…
No jsem ráda, že to vzala sportovně i paní učitelka :-)...no s tím bagrem bychom se tam ale nedostali ani do těch půl jedenácté :-)))
Lucie Living píše…
Ano , náhradní klíče máme ...toho času u opraváře aut:-)))...ale užili jsme si to :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko, přesně tak...Adam byl celkem nadšený...doufám, že nazačne klíče záměrně schovávat :-))) No a se sedačkou nevím nevím...je vidět , že u telky toho moc nenasedíme, protože jinak by nám naše nepohodlná sedačka už začala vadit...teda hlavně mému muži...ale jak ho znám jednoho dne ho to popadne a sedačka bude :-))) Krásný víkend!
Lucie Living píše…
Pavlo díky, ta je opravdu skvostná je ze soba ...a jsem moc ráda , že ji mám:-) Já jsem hlavně ráda, že se nad historkou zasmála i paní učitelka :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavlo díky...a úplně souhlasím, podla by byla super dřevěná, ale zvolili jsme dlažbu kvůli podlahovému topení...a naštěstí je studená jen na pohled , když se topí je to děsně příjemný teplo a Adam se v podstatě pořád povaluje na podlaze :-), ale přemýšlím, že pořídím koberec...jen nevím co na to , to naše psisko :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie ten stromek je koupený, měl by to být blahočet neboli aurakárie a mám ho už druhým rokem, nevím jestli by uvnitř přežil jehličnan z lesa... taky chci nějaké jehličnany ne terasu :-). Moc díky, mě se sedí v kžesle super ...mému muži je tradičně malé :-))). krásné dny!
Nádherné zátiší. Miluju kožešiny a parůžky. Ten Váš obrovský (sobí? losí?) paroh budu závidět vždycky (v dobrém:)!
Anonymní píše…
Psisko bude s kobercem v pohodě,horší je to s kočičkou .My kvůli naší vyměnili koberce které byli tkané jako očka např.kovral tam se zahákla a vytahala kde co - teď koberec jen stříhanej, sice se hůř luxuje,ale nemá za co tahat. Jana
Miluju černé doplňky. Na polštář jsem koukala ve středu v Ikea, odolala jsem, protože těch černých mám už fůru. Ta Tvoje vázička je dokonalá!
Unknown píše…
Luci, je škoda, že se ta podlahovka nedá dát všude co? My máme dlažbu s podlahovkou na chodbách a v kuchyni a v zimě si lebedím a v létě nadávám:)Jen pro mimi je ta dlažba dost blbá když se učí chodit, což zažíváme právě nyní. Koberec by byl hezký taky to máte pravdu, já mám právě v kuchyni u linky takový ten tkaný, nějaké chráněné dílny a je fakt hnus co se z toho vyklepe - naštěstí se dá vyprat a usušit a je to. Kocour mi likviduje rohožku a právě ten sedák z mořské trávy , má to jako škrabadlo:)Vám taky hezké dny a užívejte!!!!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...