další den...

...kdy mě zmohla únava!



Krásné čtvrteční odpoledne blogerky!

Dnes mě zmohla návštěva zubaře, toho nenavštěvuji ráda už od dětství a dokonce můžu napsat , že nerada a s hrůzou...
...i když s věkem se to lepší (ovšem můj chrup se zase horší, tak jestli to nebude spíš zvykem :-))) )
Každopádně 1,5 hodinové posezení v tomhle křesle, obroušení jednoho s předních zubů do tvaru , který nechtějte vidět a pak ještě hledání adresy, kam jsem si  musela odvést otisky do laboratoře abych hned zase ráno mohla do křesla usednout a dostat alespoň provizorní zub na který se dá dívat, to mě dnes asi zmohlo.

Od zubařky honem na nákup a pak vyzvednout Adama a s tím pro změnu na 7mi letou prohlídku, jsem ráda, že jsem si ráno vzpomněla, že má čůrat do skleničky:-).

Po příchodu domů jsem si šla na chvíli lehnout a na dvě hodiny jsem totálně odpadla, naštěstí mě Adam nechal vyspat, ale stejně nejsem ve své kůži.
Měla bych se jít ale trochu víc ponořit do příprav oslavy Adámkových narozenin s kamarády, kterou bude mít v sobotu...takže tady bude trochu rušno...asi trochu víc :-)


Mramorová deska na stolku na stereo krásně zakrývá samotné stereo, které je z vrchu děrované (asi kvůli větrání) a pod sklem to nebylo moc pěkné a navíc z něj vzadu kouká spousta drátů, které takhle nejsou vidět :-)



Takže se stále ještě kochám :-)


Mějte krásné odpoledne!



Komentáře

Hana píše…
Luci zubaře ti nezávidím, ale když je to potřeba je lépe dřív, nyní se ti zuby asi budou možná maličko ozývat , ono to děťátko ti bude ubírat vápník - to ty ale víš ,a vy to zvládnete ..... máš překrásnou araukárii a pokvete ti orchidej to zas bude pokoukání ....stůl je krásnej - to jsou milé radosti ...a ty odpočívej co to jde....pa Hanka
Anonymní píše…
Lucie, moc moc prosím, poděltese o plány na dětskou party, mě to čeká za 2 týdny a nápady nikde!! Moc zdravím Sylvie
Anonymní píše…
Dobrý večer ,Lucie,
se zubařem jsem na tom stejně jako vy:( nesnášim zubaře, mam z něj fobii:( ,ale na preventivní prohlídky chodím pravidelně .
Odpočívejte co můžete, přece jen je člověk unavený bez sluníčka a vy obzvlášt..
Jsem zvědavá na fotky z oslavy:)
Mějte s efajn a snad bude zub brzy opraven..
Petra
Lenka píše…
Já se taky kochám, pořád...Dobrý večer, už jsem poptala desku u Vašeho kameníka, trošku jsem se zděsila, je dost obrovská...k tomu ještě koupit komodu, no musím ještě pošetřit, nemůže být všechno hned :) Aspoň tu se potěším...Dobrou Lenka
Amelie píše…
Zubaře se bojím jak čert kříže, já jsem objednaná na duben, brr. Jenda má v sobotu narozeniny, jen oslava nebude, nezvládl by to... Moc na tebe myslím.
Lucie píše…
Hodně sil do víkendových dní, Luci! Ať se oslava vydaří dle oslavencových představ!
Akinoma píše…
Já když zubař, tak jedině pod celkovou narkozou, jinak ho upřímně lituju.
Lucie Living píše…
Hanko, u zbaře teď budu několik týdnů jako doma...co se dá dělat, ale beru vitamíny i vápník tak snad to zůstane jen u jednoho zubu :-). Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Sylvie, tak s plány jsem se nestihla podělit, ale na blogu je už příspěvek z oslavy, na blogu v historii mám ještě nějaké nápady z loňska a předloňska oslava vždy v lednu :-))) a ideální je juknout na Pinterest ....nápadů milion! Přeji ať se párty vydaří a vše nejlepší oslavenci !
Lucie Living píše…
Petro moc díky...se zubem se to ještě potáhne, ale co nadělám:-) Oslava se povedla a tak teď můžu odpočívat:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lenko super, tak ať je deska brzo doma i s komodou:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Amelko, Jeníčkovi všecko nejlepší! Jo to chápu, že Jeníček si to užije víc když bude vše tak jako vždycky. Moc děkujeme a krásné dny!
Lucie Living píše…
Luci díky byly potřeba a všechno klaplo :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
No to bylo nejlepší:-)))

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...