z oslavy...



...svatby?



Krásné líné nedělní dopoledne přeji!


Jak už první fotka napovídá, nebyla to klasická svatba, ale registrované partnerství.
Myslím si , že na tenhle typ svazku, má většina lidí nějaký názor.
 Já si myslím , že je dobře, že mají tyhle páry možnost stát se regulérními partnery, 
našim kamarádům to klape už 18let a je moc fajn ,vidět spokojené partnerství, bez ohledu na to jestli hetero nebo homo.
Oslava měla super atmosféru a akce to byla hodně internacionální, takže bylo vtipné, když jsem se bavila s jedním milým párem asi deset minut v angličtině, až jsme došli k tomu, že opravují mlýn na jihu Čech a jsou z Českého Krumlova :-))) a vlastně jsme si mohli celou dobu povídat česky :-)))
Nezdrželi jsme se příliš dlouho, protože i já jsem musela kolem desáté uložit svoje dítko, ale oproti ostatním maminkám, jsem se prozatím musela do postele odebrat i s ním :-).
Ale i tak, jsme se báječně pobavili a vyřádili...
...dokonce jsem i tančila :-)...sice jedním z hostů byl i řidič sanitky, ale v případě nouze by asi nebyl zrovna použitelný :-)))




A teď k mému outfitu...
...fotek moc nemám, protože doma jsme lehce nestíhali, neboť hned po té...
...co jsem si dala sprchu a jala se vytvořit si ze svých pěti chlupů nějaké háro fénem...
...cvak...
...vypadl proud!
V celé vesnici!

Bezva  - co teď!
 Já, která  bez fénu nejezdím ani pod stan...
...i když s věkem se to lepší, takže bych to asi zvládla i bez něj :-)
Snažila jsem se udělat si něco jako drdol nebo prostě vlasy nějak stáhnout, ale protože už jsem měla vybrané šperky, stažené vlasy se k tomu vůbec nehodili a kór ne bez patřičného nafoukání ofiny.
Vlasy jsem si nad plamenem sušit nešla, protože to bych asi taky dopadla jako ona dotyčná v písni s loknami a tak jsem jen tak nechala vlasy uschnout a jen občas pročesala a odvážila se odejít z domu:-)
Muž mě ujistil, že vypadám moc dobře, což chápu, už jsme měli zpoždění :-)))


Rozhodnout se co na sebe mi taky dalo trochu práce, protože pokud to bylo upnuté připadala jsem si jako špekáček, pokud volné, přišla jsem si jako krabice...
...takže finální rozhodnutí  padlo na černé upnuté tílko s krajkou a černé legíny a přes to volnou rozepnutou košili krémové barvy, na nohou lodičky, které jsem už jinak nenosila, protože pokud nejsem těhotná, tak mi padají z nohou:-)


Takže alespoň pár fotek, pořízených mobilem :-)

Užijte si neděli!









Komentáře

Unknown píše…
Ste veľmi pekný pár, Luci a Tebe to veľmi svedčilo :-)
Iveta
Hana píše…
Tak to jste si prima užili a moc Vám to slušelo oběma .Odpočívej je k tomu počasí, takže spíš takové lehárko a nějaké pěkné čtení k tomu a šálek dobré kávy ......Hanka
Unknown píše…
Ano, Luci, moc Vám to oběma sluší, vlasy vypadají jak od kadeřníka a taky se mi moc líbí ten dort s tučnákama :) blog jsem objevila nedávno a jsem tu častým hostem
Bára píše…
Ahoj Luci,

máš moc chytrého manžela, doopravdy ti to moc sluší! Evidentně jste se výborně bavili a to k sobotě patří! ;-) bára.kára
Martina Home píše…
Moc vám to oběma sluší! Bezva komentáře :o) mám ráda lidi, co si ze sebe umí udělat legraci a neberou se příliš vážně :o) Pěknou neděli.

Anonymní píše…
Wau.. Vůbec bych vás nepoznala, bez brýlí vypadáte hrozně mladě. Moc vám to slušelo i bez vyfoukaných vlasů. A přítel je taky kus, hodíte se k sobě:))
Super,že se večírek vydařil.
Hezký zbytek neděle,
Petra
Unknown píše…
Ahoj Luci,

myslím, že manžel měl pravdu, vážně Ti to moc sluší :o).
Obdivuju tě v těch podpadkách, já na tom sotva chodím normálně :-D

Užívej si krásné dny :o)

Little Live Lady
Unknown píše…
Moc hezké bříško. Já se toho svého před zbavila teprce měsícem a i když poslední měsíce byly krušné, tak je to stejně zázrak...
Můj blog oslaví příští týden 1. narozeniny a tak jsem na jeho počest uspořádala velkou soutěž! Jestli máš chuť, přijď se zapojit ;) Můžeš vyhrát jednu ze tří knižních novinek z edice TOPP, což určitě stojí za to.
Velká soutěž o TOPPku - Kreativně s Ladybird
Anonymní píše…
Veľmi Vám to pristalo...ste krásny pár ...Maca
Majka píše…
Luci moc ti to sluší. Já teda bez fénu taky ani ránu. Jednou ráno jsem si foukala vlasy, najednou jiskra a nic. Tak jsem honem psala sms kolegyni aby vzala do práce fén a jela jsem tak jak jsem vylezla z vany. Hrůza, tohle je moje noční můra.
přeji ti krásný den
Majka
Večerka píše…
Lucko, jste krásná maminka, na výsledku trampoty vůbec nejsou vidět. Tak jen doufám, že jste si to užili. :-) Hezký den Petra
Lucie Living píše…
Hanko moc díky, no lehárko jsme si sice nedali, ale i tak jme měli moc fajn neděli :-) Museli jsme využít toho , že jsme měli volné pole působnosrti, když byl Adam u babičky :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Stello, moc díky za návštěvy a za pochvalu a je fakt , že než jsme došli z parkoviště do hotelu tak jsem byla celkem slušně vyfoukaná :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro , že jo ! :-))) Díky, bavili jsme se fakt moc dobře a hlavně do zásoby, myslím , že do porodu už se žádná zábavná akce konat nebude a pak bude o zábavu výborně postaráno :--). krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino moc díky :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro moc díky, sice možná vypadám mladě, ale zase moc nevidím :-))), dost jsem si na brýle zvykla, ale občas se k něktrým šperkům brýle nehodí, tak to pak chvíli trvá , než poznám známé:-)))
Lucie Living píše…
Deniso moc díky:-) Mě podpatky tolik nevadí a tyhle botky jsou fakt moc pohodlné :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko , tak to gratuluji! Na soutěž juknu, moc díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Majko úplně si to umím představit :-))) To pak člověk rychle improvizuje :-))). Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro moc díky, užili jsme si to náramně:-) Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...