páteční oběd...

...který rozhodně nebyl ve zdravém duchu:-)))...
...ale za to velká dobrota!



Adam si poručil palačinky a mě nemusel dvakrát přemlouvat:-)...



... k obědu si dokonce sám prostřel...



...a pěkně nazdobil stůl ...


...naštěstí se mě předem zeptal, jaké kytky může dát do vody na pití, tedy původně šátral v mrazáku a sháněl se po "tom ledě s kytičkama", minulý rok jsem si udělala led s lesníma  fialkama a voda potom po fialkách i chutnala!
Letos se na na to chystám...
...asi bych si měla pospíšit, než odkvetou!

  


A taky jedno foto holého pupku...

38.týden
 ... i když je velký, tak v tomto stavu se s ním ještě klidně pochlubím:-))).


Mějte krásné páteční odpoledne a užijte si víkend!









Komentáře

Hana píše…
Lucko, Adam je moc šikovnej- má úžasný cit pro krásno- pěkně to doma okoukal ,jsi mu příkladem.
Palačinky mám taky ráda - jednou za čas je svělé si zahřešit. Bříško máš teda pěkné - máš co nosit....ale užívej si ho....... za nedlouho nebude - přeji krásné dny Hanka
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie.
Moc s emi líbí,když je dítě vedeno ke slušnému stolování, je vidět,že Adámek to doma okoukal a snad mu to vydrží:) je to šikovnej kluk.. Palačinky jsou u nás také velmi oblíbené jídlo, hlavně pro mého syna.
Pupík je krásný,moc vám to sluší. Jen se klidně ještě příště pochlubte:)
Jsem zvědavá co se vám narodí a jaké vyberete jméno, těším se na příspěvek o miminku.
Mojí sestře se to také krátí, do termínu zbývá 16dní ,tak jsem zvědavá.
Mějte krásný víkend, těšímse na další čtení.Váš blog hrozně ráda navštěvuji,dýchá z něho velká pohoda a máte nádherné bydlení..
Petra
Bára píše…
Neuvěřitelně Ti to sluší! Já mám momentálně pravou ruku (jsem pravačka) mimo provoz, a tak se nechávám hýčkat, i když mě to občas drásá - nejsem na to zvyklá. A palačinky jsme měli včera, s jahodami a bílým jogurtem, mé oblíbené, ach... bára.kára
Anonymní píše…
Jsem matkou dvou dospělých dětí a myslim si, že nemáte pupík tak velký. Až porodíte nebude na Vás nic. Máte jen to bříško. Váš blog jsem našla nedávno a skoro omylem, ale je tu útulno, asi tu zůstanu. Přeji Vám snadný porod, šťástné děti (obě dvě) a pro Vás nadhled a dobrou náladu. Těším se s Vámi na toho malého človíčka. Ahoj. Iva
Lucie Living píše…
Hanko, když chce být Adík za "hodnýho" tak se mooooc snaží a ví jak na mě :-))). No bříško užívám, ale občas bych si ho hodila raději na záda, třeb apři práci na zahradě by to bylo praktické :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Petro , snažíme se, ale Adam se rozhodně se slušným stolováním nenarodil :-))) a pokud není pod dozorem, tak rozhodně nepotřebuje ani příbor :-))), tak budeme doufat, že jednoho dne bude platit "co se v mládí naučíš..." :-))). Petro krásné dny a těšení na synovečka!
Lucie Living píše…
Jeje Báro , tak hýčkání je prima, ale mít pravačku mimo provoz , to už zase nic moc....přeji ať se brzo uzdraví!!! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ivo , moc díky za návštěvu a za lichotku...mě teda pupík přijde obrovský :-))), Ale tak mám nahoře asi 16 kg , tak někde to být musí:-))). Moc díky a taky už se moc těším!!! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...