něco do vázy...

...z vlastních zdrojů!



Krásné úterý přeji!

Super, teplé počasí se nám vrátilo a tak se dnes směle vrhám, opět trochu do zahradničení. Ale včera jsem dostala chuť doplnit nějaké živé květy do jídelny a taky něco živého do vázy v okně.

 Je super, že tady stačí vyběhnout z domu, ustřihnout větvičku...


...a hned je co dát do okna...



...a na stůl...
... ty moje tulipány...










...taky mám teď všude připravenou vodu abych nezapomínala pít a to tolik,
 aby měl potom taky co pít Max...

...tohle je nějaká italská voda, donesl si ji Adam z restaurace, kam jsme po dlouhé době vyrazili na večeři , celá rodinka komplet:-), nejeli jsme daleko, ale do oblíbené Chateau Kotěra ...


...Max dostal taky hlad a tak nás pustili do "loveckého salonku" aby na to měl klid :-)...
...až jsem se tam s těmi trofejemi bála :-)))...
...Max ani ne...
...hodnej kluk , napapkal se a pak zase spinkal, jen mamince museli znovu ohřát předkrm a muž si musel dát s kolegy o pivo víc, abychom se pak najedli společně :-))).



Užijte si den!


Komentáře

Radka píše…
Lucie, krásné dekorace...živý květ či větévka ve váze-to je i moje oblíbené...kned to vypadá veseleji...jinak moc chválím bydleníčko...máte to krásné, závidím potok a klidný výhled do zeleně...Radka
Hana píše…
Tak to je prima Luci, už pomalu zajíždíš i s Maxíkem do starých kolejí ...je to bezva vydat se a on se lumpík naučí přizpůsobit programu rodiny..... máš to doma moc pěkné a venku stále rostou ty krásky, které ti pak zvelebují bydlení- nádhera .... přeji krásné dny plné pohody a sluníčka ..:Hanka
Lucie píše…
Á, taky to vidím na nájezd do starých kolejí - už se dekoruje, kytkuje, večeřuje. Max je šikula, že se tak hezky zajel do té správné koleje s Tebou :-) Tak ať mu to jde pořád tak dobře!
Unknown píše…
Luci krásne...ja tiež zbožňujem kvety vo váze..takže aj my sme dnes s malou trhali po ceste domov:))krásny máj prajem..Max je moc krásny..hovorí moja staršia dcera:))
Susie píše…
Lucinko, Max je nádherný♥ a ty tulipány.. mají krásné zbarvení***
Lucie Living píše…
Radko moc díky. Za tu zeleň jsem moc ráda a teď i za to , že si můžu zase kytku do vázy natrhat jen tak venku:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Hanko díky, ale musím to poopravit, zatím se rodina spíš přizpůsobila Maxovi :-))). On si tedy zatím do svého režimu moc kecat nenechá :-), ale naštěstí nevyžaduje neustálou pozornost tak to celkem jde:-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Luci jak jsem psala výše, zatím to řídí Max :-), ale je fakt, že na občasné výlety si musí zvykat :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marcelo děkujeme:-). je to super, když si člověk může kytky natrhat venku ! krásné dny!
Lucie Living píše…
Zuzí moc díky, a z tulipánů mám taky velikou radost! Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...