co na sebe...

...do zimy!



Přeji pěkné odpoledne!

Musím se poděli o velkou radost, kterou jsem si udělala nákupem nové parky na zimu.

Po nějaké nové zimní bundě jsem koukala už dlouho, ale nic se mi nezamlouvalo tak, aby mi to hlodalo v hlavě...znáte to?
Jak si vybíráte oblečení vy? 
Třeba konkrétně zimní bundu. 
Na to abych se zásobila několika kusy různých stylů a materiálů (zatím) nemám :-))) a tak oproti jiným věcem nad ní docela dost přemýšlím.
A protože moje stará zimní bunda  (cca jako Adam) je stále ještě použitelná a zbavovat se jí nehodlám, tak jsem nákup nové dost oddalovala.
Minulý rok jsem tedy zimní bundu koupila, protože jsem potřebovala něco co zapnu přes těhu břicho, ale tam byl styl až na druhém místě :-))).

Tentokrát to byla shoda náhod.
Nedávno jsem šla pro Adama a se mnou do školy vcházela mladá slečna , asi žačka ZŠ a měla na sobě zelenou parku s kožichem a říkala jsem si, že jí to moc sekne.
A v Holandsku, kde měl jedno odpoledne muž sraz s kamarádem v obchoďáku, Adam se vesele bavil v hracím koutě hned vedle a Max usnul...já si vyrazila po nákupech ...sama!!!
Hned v prvním obchodě mě zaujala, ale znáte to, co když o pár obchodů dál, narazím na lepší. Obešla jsem několik dalších obchodů, abych zjistila že zelená parka s kožichem je asi teď "in", protože takovou nějakou v podobném stylu, měli opravdu skoro v každém obchodě, ale všude byla buď s moc velkými kapsami, moc tenká, moc krátká nebo moc světlá a nebo dokonalá, ale moc drahá...
...takže jsem se vrátila pro tuhle...


...a mám z ní obrovskou radost...


..díky černým detailům na kapsách k ní jdou dobře i černé boty a rozhodovala jsem se mezi dvěma velikostmi, nakonec jsem vzala tu větší, tu pod kterou se vejde i pořádný svetr :-)...



...fotila jsem se v ní ještě včera, v zimní atmosféře...
...dnes už jsem totiž venku běhala zase jen v mikině :-))).


A tak by mě zajímalo, jak to máte s nákupy vy?  Chodíte si najisto pro předem vybrané kousky, nebo taky čekáte až vás něco nahlodá?

Mějte se moc krásně!

Oblékám svou novou parku a razím vyzvednout Adama :-))).





Komentáře

Šárka Br. píše…
Lucie, moc pěkná, sluší! Já nejsem nakupovací typ, vyrážím na nákup nového ve chvíli, kdy to původní dosloužilo a to je asi nejhorší varianta, protože samozřejmě téměř nikdy nekoupím to, co bych si představovala...
Notes píše…
Hmmm, ja veru nemam problem s kupovanim na seba.....pokial so mnou nejde manzel:)))) to priam neznasam a vtedy si nic nekupim. Mame iplne odlisny vkus . Minulu zimu som tak prisla k dvom kabatom. Ano, bolo treba, to uznavam, no on mi v jednom kupil kabat, pri ktorom som skoro plakala od zufalstva nad jeho vyberom, takze teraz to nie ke kabat ale iba ,,abat,, -,,k,, je niekde stratene... o par dni sme isli po obchodaku a vtiahla som ho do
,,klasiky,,- ozeta a ktorykolvek kabat som skusila, bol boziii. Takze teraz mam doma i ,,kabat,, i ,,abat,,. I som premysla, ze abat predam, no zistila som, ze sa zide-ked nepotrebujem vyzerat in a je tma:))))
Monika píše…
Teda, tak ten je pěkný! Já se přiznám, že taky nenakupuju oblečení moc často, většinou až když je něco nutného, tak vběhnu do obchodního centra a prostě něco seženu, spojím to i s dalším potřebným oblečením a vyberu tak většinou víc kousků, abych pak pár let zase nemusela nakupovat :-D S čím mám teda největší problém jsou kalhoty, protože mám pocit, že jsem asi moc nesouměrná, takže co mi je v pase, nedostanu přes stehna a když už to dostanu přes stehna, tak mám v pase volno a dole nohavice plandají až hrůza .... takže nákup kalhot je v mém případě skoro za trest, protože se mi chce brečet, jak mi nic nesedí.... Ale dost o mně, máš to krásně nafocené a kabátek závidím (v dobrém) :-)
Anonymní píše…
Moc pěkná,mám podobnou - také zelenou z loňska,koupenou v Esprit za výprodejovou cenu 499,- takže to jsem ji tam nechat nemohla. Nakupuji tedy nárazově,většinou,když jdu konkrétně,nic nekoupím.V Holandsku se mi nakupovalo daleko lépe než v Čechách,hlavně,když byly výprodeje :-) měla jsem to štěstí,že jsem tam žila skoro 6 let,takže mě Vaše reportáž z NL dojala:-)
piece.of.north píše…
Letos jsem si taky koupila zelenou parku, sice bez kožíšku na kapuci, ale uvnitř je a dokonce odepínací, takže bude i na jaro. Od té doby, co ji mám, nic jiného nenosím, chudáci kabáti smutně koukají z věšáku :-) Jinak většinou nakupuju přes internet, protože obcházení obchodů nemám ráda.
Pavla píše…
Luci,
super výběr. Skoro stejnou si koupila moje dcera u nás v Plzni v Olympii. A jak tak koukám na fotku, zdá se mi, že jsi štíhlá jako prut. To ja asi tím tvým tempem? Hezký večer.
NESTO píše…
Je skvělá! Já jich mám několik, na zimu i na jaro/podzim. Je to skvělej kousek. Obzvlášť ty z Vero Mody mi sedí stylově i střihem. Pak taky Asos. Letos jsem pořídila novou, hodně tmavě modrou, z Reserved. Miluju jí:). Lucka
omarka píše…
Já mám ve svém šatníku pouze asi 3 značky, které nakupuji. Jiné mě nezajímají, ani kdyby byly zadarmo. A už jsem si to dovedla k takové dokonalosti, že když mám potřebu si něco koupit, tak zavolám majitelce obchodu a poptám se co mají a co potřebuji. Za 2 dny mám doma balík a většinou všechno perfektně sedí. Styl i velikost.
Ale letos mám taky novou bundu. Ale jen krátkou. Do auta.
Tvoje bunda je hezká. A hlavně pro tebe teď praktická.
Lucie Living píše…
Šárko díky, to se občas taky stane a to fakt nesnáším :-))).
Lucie Living píše…
Já nejraději nakupuju sama, to jsem si jistá, že je to opravdu podle mého :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko, taky už dávno nenakupuji tak často a tčeba kalhoty vím, že mi sedí z espritu, tak když potřebuji, tak koukám první tam :-))). Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky , jsem ráda , že jsem reportáží udělala radost:-) a teda parku jste pořídila opravdu výborně :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Nedivím se , že kabáti koukají z věšáku, u nás teď taky :-))). Ale na sebe moc přes net nenakupuji, chyběla by mi ta možnost si to zkusit. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavlo moc díky, jojo asi je holt trend :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucko díky, modrá by taky nebyla špatná ...hmmm :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky...a to je tedy něco :-))), ale zase pohoda a jistota :-), krásné dny!
Anonymní píše…
Fakt moc pěkná!! Už mockrát se mi stalo,že seženu parádní věc,když nic nesháním. A jak Monice nesedí
kalhoty,tak já zase skoro nic nezapnu přes prsa ( košíčky G).
Závidím malá prsa :o)))) Martina
Anonymní píše…
Moniko, moc ti sluší, opravdu super, jsi kočka a vypadáš čím dál tím mladší.
Dana z Podkr.
polaskovaval píše…
Tak ta teda vypadá suprově. :) Přesně nějakou takovou parku jsem před časem sháněla taky. Tehdy jsem ale u nás moc štěstí neměla. Prošla jsem bůhvíkolik obchodů a buď neměli nebo měli jen moc malé velikosti. Nakonec jsem si řekla, že to risknu a zkusím se podívat na internet. Při tom jsem narazila na tento eshop second hand kde právě jednu takovou parku měli. Zkusila jsem ji tedy objednat a hned jak mi dorazila, tak mi také udělala obrovskou radost. Byla to totiž přesně taková jakou jsem chtěla. Mám ji doteď. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...