myš!


Přeji krásný den!

Moc děkuji za rady a odkazy. Určitě některé vyzkouším.
Včera byla noc lepší, Maxe jsem dala spát déle a pak nelenila a seběhla a vyběhla schody snad stokrát:-))), nejprve vstával v postýlce a při mém příchodu jásal.
Pak už byl znavený, tak si jen sedal, ale zase jásal už když slyšel, že jdu dolů po schodech :-))).
Nakonec usnul kolem osmé.

Párkrát jsme sice vstávali, ale dalo se to:-).

Ráno byl venku sníh, Adam jásal, ale taje nám to před očima.

Ale co mě pobavilo!
Když jsem dala stáhnout fotky, vykoukla na mě spousta fotek, které včera fotil Adam :-)))...












...docela se vyřádil :-))).

Jo a ta myš je umělá, nemá ocas  na můj vkus vypadá až moc živě:-))).

Mějte prima den!

Komentáře

Monika píše…
:-D :-D :-D tak to jsem se pobavila!!! Fotky jsou moc povedené!!! Jinak přeji hodně sil s Maxem. Já v noci vstávala každou hodinu, protože Ondra ze spaní křičel, asi nějaké noční můry, takže když jsem přišla, zase spal, ale tak stejně jsem k němu vstávala, kdyby něco.... Takže sirky do očí a doufat, že další noci budou lepší a lepší a lepší :-D
Pavla píše…
Luci,
a už se ti dostala do domu myš živá? Když jsme přestavovali vchodové dveře, bylo skoro celý den
otevřeno. Po dokončení (v jednom dnu, smozřejmě) jsem začala uklízet a jak tak sedím na zemi, vidím, že za stěnu vběhla myš. Muž se mě snažil uklidnit, že se mi to jen zdálo, ale já věděla na 100%, že to byla živá myš. Hrozně se jich štítím a přepadalo mě zoufalství, kde všude lezla! Nallíčili jsme pasti a já nedělala nic jiného, než chodila, zda se nechytila. Trvalo to 2 dny (pro mě k nepřečkání! ) Potom mi volal do práce, že se konečně chytila. Několikrá mě musel potvrdit, že skutečně, že si to nevymyslel. Od té doby jsem jak ostříž!! Co kdyby....
Anonymní píše…
Adam ma smysl pro humor.Mys vypada az moc realne.Ja si kvuli jedne zive natloukla v lete koleno as malem zaslapla svoje vlastni batole:-) Lenka
Daniela Augustka píše…
Najprv som sa zľakla, že je to živá myš. Čo by som povedala k fotkám a k Adamovi? Len toľko: ak mu to takto pôjde, bude z neho neskôr šikovný fotograf a nejaké iy mu môže byť ... no veď viete kde :-)
Chlapci majú väčšie problémy s pravopisom, aj keď, našťastie, ja mám tiež dvoch synov, ale tento problém nemali. Určite sa to aj on raz naučí, veď je ešte len druhák. Nech veľa číta knižky, odtiaľ sa mu potom správne napísané slová zafixujú do pamäte.
Notes píše…
Jeej, myska! Chutna! Ja sa mysí nebojim, no manzel ano! A vdaka tomu sme zazili tiez kopec zabavnych situacii, ked sme byvali na dome. Najviac ma vsak vzdy bavilo to, ze zdrhali obaja -on i mys - a kazdy inym smerom:)))
Ali píše…
Fotky jsou báječné, mají vtip. Z Adámka roste šikovný fotograf. Věřím, že spaní se Maxíkovi postupně zlepší, přeji mnoho sil a pevné nervy!
Anonymní píše…
Opravdu povedené! Přijde mi fajn, žes to objevila sama, že se tím nechlubil...asi měl fakt tvůrčí přetlak :-). Té myši na Tobě jsem si nejprve nevšimla, jak jste byly obě šedé, musela jsem se pak vrátit.

Lea
InkaFej píše…
Adam? Celý táta po mámě:o)))..Inka
Unknown píše…
Mám dceru stejně starou jako je váš Adam. Fotím si už roky svoje výtvory do soukromé fotogalerie, už několikrát jsem pozorovala dceru, jak aranžuje plyšáky a různé drobnůstky a fotí. Fotky jsou často fakt vtipný! Tak jste mi to připomněla :-)
NESTO píše…
Taky jsem se pobavila:-D. Má talent ten kluk!:-D
Martina Home píše…
Koukám, že se Adam "pomamil", náhodou moc pěkné fotky. Také mě takové občas ve foťáku překvapí :o)) a moc pobaví. Hezký večer.
Martina Home píše…
Koukám, že se Adam "pomamil", náhodou moc pěkné fotky. Také mě takové občas ve foťáku překvapí :o)) a moc pobaví. Hezký večer.
Šárka píše…
Mě nosí myši domů kočky ... chtějí se pochlubit úlovkem a doma buď myš sežerou nebo pustí ... zrovna včera jsme jednu živou chytili do pastičky . jo a to máme koček šest . Šárka
Amelie píše…
Myší fotky jsou krásné.
Lucie píše…
Adam se "pomamil" :-) Myš je dobrá!!!
Anonymní píše…
Adam je šikula... Je vidět, že má focení v genech... ;-)
Katka
Bára píše…
Tak to se Adamovi moc povedlo ;) Takovou myš jsme měli doma také, pro kočky, ale ve výsledku si s ní moc nehrály. Fotky jsou krásné a i ta místa jsou pěkně vybraná, roste z něho šikovný fotograf ;)
bára.kára blog


Pavla píše…
Luci,
znovu jsem si prohlížela ty vtipné Adamovy fotky - přesně, jak jsem psala už v komentáři 22.1.
Adam je moc šikovný kluk, ten se neztratí!
Nanapartycz píše…
Dnes jsem objevila váš blog! Máte krásné fotky a bude mi chvíli trvat než si všechno zpětně dočtu, ale už jen z obrázků vidím tolik inspirace! A fotky jarních květin...nádhera!
A myška je suprová! Jako živá lezoucí všude možně :D.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...