NA TERASE

Přeji pohodové úterý!



Kde jsou ty časy, když jsem mívala na terase plno květin:-)))?!?
Nestíhám, to ani nakoupit, ani osadit a je mi jasný že bych to nestíhala ani zalévat, takže  není nad to hodit do kýble pár klacků a máme nadekorováno.
Nepotřebují vodu a nevadí jim ani celodenní sluneční žár!

Dřevěný stůl šel do stínu pod strom a na terasu jsme donesli šedý, lehký nábytek.


Minulý týden jsem zavítala ve všední den dopoledne do IKEA a dovezla několik drobností.
Hlavně jsem doplnila nějaké chybějící sklo do kuchyně:-).
Na terasu koupila několik dek, za pár korun a musím uznat, že se k večeru náramně hodí.





Pořád se snažím vymyslet nějakou tu pergolu nebo přístřešek, který by neodnesl vítr, který by dával stín  a možná i ochranu před deštěm, ale to není podmínkou a hlavně který by byl dostatečně bezúdržbový:-).
A samozřejmě ,se mi taky musí líbit, to bude asi největší oříšek:-).


Variant už jsme měli nespočet, ale ...
...vždycky se najdou nějaká ALE!

Takže prozatím to jistí slunečníky a náš rychlý běh před bouřkou aby nám neuletěly :-).

Dnes mám doma maroda, tedy on už dnes ani tak moc marod není, ale včera měl Max teplotu a teď trochu kašle.
Snad to nic nebude, ale raději jsem ho nechala doma.
Navíc asi díky včerejšímu prospanému odpoledni nám dal dnes v noci dost zabrat.
Teď dospává, ten se má , že :-))).

Mějte prima den!

Komentáře

Unknown píše…
luxusní terasa
Pru Den píše…
Milá Lucko, máte to moc pěkné. Poukuji po osvětlení ve formě žárovek, které bzz se nám hodila do kempu ke karavanu. Vy je máte podle fotky pod slunečníkem:-)Mohla bych prosím od Vás dostat tip, kde je sehnat. díky.Denisa
Anonymní píše…
O ničem......jako už dlouho....
Anonymní píše…
Luci terasu máte krásnou i tak a příroda je okolo,pěkný den dae
lk píše…
Dobrý den, terasu máte moc hezky zakomponovanou do okolní přírody, nic přeuměle vytvořeného. Měla bych dotaz ohledně štěrku, také mám záměr na dvorku, kde je teď několik druhů dlažeb přes šedesát let, vytvořit dvorek štěrkový, jak jste s tím spokojeni? a jaké máte zhruba podloží? děkuji lucka k.
Barbora píše…
Luci Váš blog mě moc baví. Teď ho pročítám tak různě od začátku a jsem ve fázi někde, když byl Max ještě miminko. :-) Zajímalo mě, jak to bylos vaším mlýnem, když jste ho koupili atd. Tak jsem se pročetla až do prvních příspěvků, co jste sem dávala :-) Je to pro mě každý den odměna v práci, když je chvilka času, zajít na Váš blog a dva, tři články si přečíst. :-) Je super co zvládáte. Na to, že jestli dobře chápu, je Váš muž často v práci, obdivuji Vaši energii na tři malé skřítky a ještě zastat tolik věcí kolem domu. Máte krásně a neobvyklé prostředí, kde žijete a to se mi moc líbí. Ta příroda kolem, vyvýšená terasa, nádhera. Už jsem se od Vás inspirovala i spoustou výborných receptů :-) Také bych si chtěla založit blog, protože si sami stavíme domeček a myslela jsem si že prozatím by to mohl být stavební blog s radami a postřehy, co za dobu stavby máme. A do budoucna o bydlení, stavbě, dětech, nebo čemkoli co nám život připraví. :-) Je to moc hezké i pro Vás, že se můžete vrátit do jakéhokoli období a zpětně si přečíst Vaše pocity, prohlédnout fotky. :-) Jen pořádně nevím jak na to a teď není moc času. Ale doufám, že se k tomu někdy odhodlám. :-) Koupila jsem si zrcadlovku Canon ale tak pěkné fotky, jako máte vy ještě dělat neumím. Jen tak dál, je to super! :-)
PS: Máte na terásce moc krásné sezení. Mrzí mě, že ho už v Ikee nedělají. Ujíždím na šedou. :-)
Mějte se krásně a děkuji za krásné pocity při čtení a inspiraci na Vašem blogu :-)
Anonymní píše…
A ty fotky s babičkou na zahrádce se mi moc líbí,mám ráda české babičky...
Jarča píše…
Terasa krásná a prostorná,taky nestíhám,přesadila jsem bylinky snad po třech týdnech od nákupu a to díky paragrafu,a okrasné truhlíky ani nesadím,jsem ráda že pozalívám co mám v bytě a za oknem i tak to je 7 litrů vody jen to hvizdne.
Jarča píše…
Terasa krásná a prostorná,taky nestíhám,přesadila jsem bylinky snad po třech týdnech od nákupu a to díky paragrafu,a okrasné truhlíky ani nesadím,jsem ráda že pozalívám co mám v bytě a za oknem i tak to je 7 litrů vody jen to hvizdne.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...