INSPIRACE

Přeji pěkný čtvrtek!

Přijde mi , že než se člověk trochu rozkouká v novém týdnu, tak už je zase u konce:-).

A protože čas letí a naše malá princezna brzy oslaví svoje druhé narozeniny, je nejvyšší čas začít plánovat narozeninovou oslavu.
A protože ona to až taková princezna není, ale zato zvíře je to velký, bude oslava ve stylu zvířátek.

Kromě Andulky budou hlavními hrdiny oslavy tihle...


...a podle nich bude laděno vše ostatní.





Balónky jsou jasná věc.

Co je horší, že nejsem rozhodnutá jaký dort upéct a jestli se do toho vrhnout sama a nebo to nechat někomu zkušenějšímu :-).



Který dort se víc líbí vám?

Pak už zbývá doladit další dekorace a občerstvení k džungli.


A taky vymyslet nějakou zábavu pro prcky i velké.



A to vše tak, abychom to nepřehnali (což je během prohlížení inspirací naprosto možné) a abychom se moc neunavili (což víme , že se stejně unavíme, ale opět všeho s mírou).
I když je dnes plno možností jít oslavit narozeniny někam do restaurace nebo klubu , kde nám vše zařídí a připraví, tak to my nemůžeme :-).
 Tak jako má někdo takové to nutkání , že musí narozeninový dort upéct sám (což kupodivu já nemám), ale tu party jako takovou přece "musím" připravit svým dětem já, maminka!:-)))

No a protože už to rozhodně není první párty (a ani poslední) vím, že vždycky děsně nestíhám. Zvláštní je , že po akci si to nikdy neříkám, ale před začátkem každé oslavy si v duchu "nadávám" abych s tou přípravou příště začala dřív a abych to plánování příště dělala líp:-))).

Tak jsem sama zvědavá jestli si tentokrát poklepu na rameno a stihnu se do příchodu hostů alespoň namalovat:-).


Mějte prima zbytek týdne!


1. foto moje, ostatní vše PINTEREST

Komentáře

Plihalova píše…
Luci,krasne to budete mit...Vy zase vse zvladnete.Mohu se drze zeptat kde nakupujete doplnky na oslavy? Dekuji. Tesim se na reportaz.Hezke dny.JP
Milena píše…
Luci, krásné dekorace i vaše malované obrázky...jste moc šikovná. Ptáte se na dort, mě se líbí se žirafami, ale jak znám děti a dnes už i vnoučata, jim by se jistě líbil ten prvni :). Hodně sil do přípravy oslavy, ať se vydaří podle vašeho přání..Milena
Anonymní píše…
Budu se opakovat, ty obrázky jsou nádherné. Máte obrovský talent. A jste opravdu moc šikovná, 3 děti a ty všechny aktivity. Někomu ve všem neustále pomáhá muž, Vy mi připadáte, že vše zvládáte i sama. Klobouk dolů. Přeji pěkný den a pěknou oslavu Hana H.
Eva Filipek píše…
Já hlasuju pro žirafí dortík:)))
Anonymní píše…
Mně se víc pro malou princeznu líbí ten první dort. Jdou k němu i Vaše krásné obrázky. Hana M.
Luci, nadherne obrazky. Dort bych sama nevedela. Resila bych, kdybych delala sama, ktery je snazsi a rychlejsi:-D, asi tak. M.
Jaroslava píše…
Luci, moc se mi líbí ten zvířátkový dort. Přesně k Vašemu obrázku. J.
Anonymní píše…
Kdybych se měla rozhodovat sama za sebe ohledně dortu a měla bych ho tvořit sama, tak určitě druhý...zvířátka bych samo nemodelovala, ale koupila:) Už se těším na report z oslavy.
A taky smekám nad Vaší šikovností.
Veronika
Anonymní píše…
Druhý. Vypadá jedleji :-). Často vídám na oslavách, že i děti milující sladké sloupou ty příšerně barevné potahovací hmoty a jedí jen vnitřek dortu. A dospělí o většinou nejedí vůbec. Obzvlášť škoda mi to přijde na svatbách, pak se tam kupí talířky s hromádkami oloupaného cukru...Pokud tedy potah není pravý marcipán, to pak jo :-).
Lea
Stanislava píše…
je to úplne perfektné, obdivujem vás, že to pri troch deťoch stíhate, ale nápad je to skvelý, ten dalekohlad a tie žirafy vyrobené sú bombové!!!! palec hore
Stanislava
Anonymní píše…
Luci, za mě určitě ten první dort, ten druhý je nádherný, ale pro 2 letého prcka mi ten první přijde přece jen lepší.
Naši kluci mají tu nechutnou potahovou hmotu hrozně rádi a hned po sfouknutí svíček celý dort kompletně oloupou :-D Naštěstí je to jen dvakrát za rok ;-)
Na vašem dortu je minimum bílé barvy, takže by šel celý udělat z marcipánu a není to taková hrůza chemická jako ty potahovací hmoty.
Dort bych si ve vaší vytíženosti určitě nechala udělat.
První dort znamená skoro týden práce dopředu. Není to žádná sranda, jen obarvení všech těch odstínů potahovky je na večer práce. Zvířátka taky tak po jednom každý večer. Pečení a naplnění další večer, samotné sestavení, potažení a aranžování další večer - třeba ty gepardí fleky je potřeba namalovat ručně - nebo hodinu až dvě před oslavou ...
Můj skromný odhad jako necukrářky, zato amaterské dvakrát do roka podobnou šílenost vytvářející mámy :-D
Druhý dort je nádherný, jednoduchý - ovšem v tomhle případě kolikrát ještě víc práce :-D Aby vypadal takto dobře, čistě a precizně je to kolikrát větší piplačka než vyrábět figurky.
Pokud ještě žádné serepetičky k vytváření dortů, potravinářské barvy apod. nemáte doma, vyjde vás nákup tohoto stejně jako dort ;-)
Ať se oslava vydaří a moc se těším na závěrečné fotky.
Vendula
Anonymní píše…
Muž pomáhá hlavně tím, že vše financuje, to jste nepochopila ?? Pak už to jde samo....
Jana píše…
Nějak nechápu, jak můžou peníze zajistit třeba to, že někdo umí malovat. Nebo jak prachy uspavaji děti. A píšou s nema úkoly.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...