NEJKRÁSNĚJŠÍ KYTICE

Přeji krásnou středu!



Po dlouhé době jsem dnes ráno rozvezla děti do školy a školky a užila si to opravdu klidné ráno.
Sama.
Jasně od půl šesté jsem tu měla klasický cvrkot s dětmi, ale moje druhé kafe už jsem si dávala jen se zpěvem ptáků (později se vzdáleným vrčení nějaké sekačky :-) ).





Kolem domu jsem natrhala kytici lučních květů a chvíli se kochala tou krásou.




No a teď zase honem do práce. 
Zítra jedeme na malý výlet.
Na dvě noci.
Bez dětí!

Jak já to zvládnu?
Dvě noci bez dětí?
Bez všech dětí?
A s mužem? 
:-)))


Tak asi tak.
No ale, důležité je zásobit domácnost, připravit oblečení a obutí (Maxovi boty se našly! Adam si vzpomněl, že aby jim nepřekážely když hráli s kámošema fotbal, hodili je do roští :-)), odvézt psa do babihotelu,sbalit sebe (i muže)...


...a hurá do víru romantiky :-))).


Mějte prima dny!





Komentáře

bavi-mne-to píše…
Tak ať vše dopadne jak má ! Ať jsou spokojené děti, ať jsou spokojení ti, kteří je budou mít na triku a hlavně ať si to užijete vy dva spolu s manželem.
Hanka
Plihalova píše…
Mila Luci,odpocinte si.Tesim se na reportaz.Mejte se sedmikrasne.JP
Unknown píše…
mama sa pekne vzdy namaka predtym ale aj potom, aby si mohla "ukradnut" par chvil pre seba. hlavne si to uzite ako najlepsie sa bude dat, nech sa z toho da zas chvilku zit pri tom beznom zhone :)
Zuzana píše…
Květina nejlepší Luci!!!:)
Věra Žádná píše…
Krásný den, mám to stejně, miluji rána na zahrádce, jasně že s kávou, ticho, jen zpěv ptáčku. Malý rozdíl v tom však je, dopřávám si toto blaho, pokud možno, každý den. Nikam totiž už nemusím. Užijte si výlet a načerpejte plno sil.
Luci,přeji krásné prožití chvil s mužem .Alespoň si trochu odfrknete a odpočinete.Martina
Barbora píše…
Luci tyto rána Ti závidím. Děti zatím nemáme, ale ráno spěchám do práce a o víkendu zase na baráček, který s přítelem stavíme. Snad si jednou také budu užívat. :-) Moc si užijte výlet s mužem, odpočiňte si a užijte si sebe navzájem. :-)
Anonymní píše…
Lucko,ta kytka je nádherná,není nad luční kvítí.Výlet si užijte,odpočiňte si a pak nám sem dejte nějaké fotečky.Hezký den.Marťa.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023