Tak jde život

 Krásný den přeji.

Dnes tu mám pár obrázků, které jsou jen tak, ze života. 
 
V týdnu, kdy nemám u sebe prcky se věnuju práci, snažím hodně malovat, balím a posílám hrnečky a obrázky, vylepšuju bydlení, cvičím, dodržuju celkem zdravý jídelníček a věnuju se maximálně sobě. Taky vymýšlím plán co budeme s dětmi dělat, kam pojedem, půjdeme a co budeme tvořit.
V týdnu se všemi dětmi se pak hodně tvoří, děláme hodně binec a ten je teď v malém bytě dost znát. Na druhou stranu malý prostor má svoje výhody, protože tady je téměř nutné udržovat pořádek neustále. Není možnost odsunout binec stranou, do jiné místnosti nebo na jinou odkládací plochu, protože vše má své místo a každý prostor je potřebný. Daří se mi tu mnohem líp udržet pořádek a hlavně důsledně vyžadovat dodržení pořádku i od ostatních :-).

Po dvou měsících bydlení, potvrzuji, že tohle bydlení mi moc vyhovuje. Přijde mi jako by těch pár měsíců v bytě u silnice ani nebylo. Je mi tady opravdu moc dobře a užívám si to. Žije se tu pohodlně. Taková drobnost jako nákup a jeho odnos domů. Pravda se třemi dětmi není nákup zrovna drobnost :-). 
Dovézt plné tašky z obchodu , najít místo na zaparkování, odtahat to do domu, pak v lepším případě výtahem do bytu  - a když u toho člověk není zrovna v top kondici, tak je to docela náročný. Takže velmi oceňuji, že si tady zaparkuju přímo u domu a vynášení nákupu je hračka.
Navíc jsem v posledních dnech vyzkoušela nakupovat online přes košík.cz, zatím spokojenost jen se mi nedaří objednat vše tak  abych v mezičase nemusela vyslat Adama alespoň na malý nákup.Takže zas a znovu zjišťuju jak mi chybí organizace v kuchyni. Jídelníček. Budu to zkoušet nanovo, naplánovat si co budu vařit a kombinovat to tak, abych měla dostatek surovin a abych byla schopná spotřebovat zbytky. 


A co mi ještě chybí ? 
Tak to je krb. Nahrazuje mi ho TV :-).

Ještě jedna radost uplynulých dní - už zase můžu říkat, že mám vlasy. Pokud si je prohrábnu hřebenem směrem vzad, vydrží mi na hlavě celý den číro :-). 

A konečně též zprovozněna stránka OUTLET, občas se tam něco objeví .











Krásný dny a pevné zdraví přeji!

Komentáře

Plihalova píše…
Mám radost z vašeho zlepšení. Naopak vy mi též pomáháte. Krásné dny ve zdraví všem. Děkuji moc za možnost návštěvy. JP
Anonymní píše…
Jezecek Vam moc slusi! Preju same klidne dny...

IVK

Luci, moc hezky se ten pozivni clanek cte. Preju, at uz je jen dobre a nebo jeste lip:-). A obdivuji ty tvorive dny a vytvory s detmi! Parada. M.
Jana píše…
Paní Lucie mám strašnou radost a plná obdivu jak všechno zvládate .jana
Alena píše…
:-))))))))))))))))))))))))))
Jana Burianová píše…
Jste naprosto úžasná!
Krásný den , Lucie, jste krásná . :-)
Marta píše…
Pěkný blog :)
Ruth Walls píše…
Szüksége van 2% fix kamatozású hitelre? Ha igen, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben: (inforamzanloan@gmail.com) a további eljárásokért.
Sürgős hitelajánlat
Marta píše…
Mám radost, že je ti po delší době lépe. Tvoje cestu sleduji a držím palce do dalších životních etap. Jak se říká, nikdy to nevzdávej a bojuj naplno! Já teď žiji docela spokojený život. Našla jsem si životního partnera, budeme se brát, zařizujeme si baráček kousek za Prahou a řešíme už docela prkotiny. Zrovna teď přemýšlíme jestli krbová kamna budou lepší než designový krb.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023