2. Adventní neděle...

...je tady, a venku to vypadalo na jaro...teď zrovna ,to vypadá na jarní deštík :-)

Hmm v létě jsme čekali na teplo...teď čekáme na zimu...ta by u nás přišla vhod, hlavně Mikulášovi a Andílkovi (počítám, že čertům je to fuk) , až k nám půjdou po cestě, která po několika projížďkách bagru a náklaďáků je už spíš než na holínky na pořádné teréní auto :-)...no uvidíme jak dorazí !







Právě jsem se dozvěděla, že jako další součást předvánočních příprav bude rekonstrukce sprchového koutu...tedy obou co máme (jen doufám, že vždy bude alespoň jeden funkční :-))...prý si mám vystěhovat koupelnu...zítra se tam bude prášit...tak to už se na to těším! :-)))






Další novinkou je , že moje dítě začalo hrát hry na PC... teda na iPadu...ovládá to líp než já, ba dokonce líp než tatínek! 
Stáhly jsme tedy nějaké hry...s označením "vzdělávací"...tak snad to bude i k něčemu dobré...no dle výrazu v jeho tváři ...je to super věcička :-)


Tak, krásný zbytek adventní neděle a začátek týdne přeji!

Komentáře

Lezarts píše…
A je to, zaručený předvánoční úklid. Přeji pohodu a zpestřování rekonstrukce zajímavou hrou na PC:-)
Jana píše…
I naše holky zvládají hry na počítači bravurně :-). Sice nemáme iPad (ale chtěli bysme moc...) ale 2 iMacy. Ale moc často se k tomu holky nedostanou, maminka s tatínkem je nepustí :-). Přeju krásný týden i celý advent!
Unknown píše…
Luci, tak to hodne zdaru pri rekonstrukci. Pocitace jsou i u nas vyhledavanou hrackou, ale zatim k nim prcci moc nesmi. Hezky den, Katerina
René píše…
Luci, přeji ti pohodový advent s velkou dávkou trpělivosti.:)René

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...