Naše zvířátka...

...se spolu pomalu sžívají...už můžou být kočička Pupu a "pes" Adina ve stejné mástnosti, aniž by na sebe vrčeli a prskali. V případě, že naše číča, která ráda okupuje okna zjistí , že Adinka je v jednom z nich , tak se pěkně odebere na druhý konec domu , do dalšího okna a v podstatě se vždy snaží povalaovat co nejdál od "vetřelce" :-)


Čistotnost Adiny ...se lepší každým dnem, ale stále má přezdívku "průtokáč" !





Já jsem ten rok začala opravdu výborně...celý týden špatně mluvím, hrozně kašlu a tím paádem ještě špatně spím...no dnes je první den , kdy se zdá , že kašel ustal...tak abych to nezakřikla !

Jediné pozitivum na mém stavu spatřuji v tom, že mě bolí břišní svaly , jako bych dělal každou noc alespoň 100 sklapovaček :-)))...škoda vidět to není :-)







Tenhle víkend se chystám uklidit "vánoce", jen si nejsem jistá, zda se mému muži podaří "skácet" a odklidit náš vánoční stromek :-)

Už přemýšlím o dalších úpravách našeho bydlení...budu potřebovat hodiny do kuchyně...


...jen si vybrat :-) Zatím u mě vedou, ty v prostředku...co myslíte?






No s tím hned souvisí spousta dalších věcí, které sebudem snažit letos pořídit...židle, kuchyň, Adíkovi nábytek, sedačku a křesla, a ...toho by bylo.... a udělat a dodělat...
...koupelny, schody, patro, dlažba před domem, zahrada....

Tak asi s chutí do toho a půl je hotovo...že!







Tak doufám blogerky, že jste začaly s lepším zdravotním stavem a že máte pěkný pátek a těšíte se na celý víkend :-)

Přeji krásný večer a krásné dny!




Komentáře

eL Familia píše…
Hodně štěstí do nového roku Lucie.
Co se týče hodin, taky bych volila ty prostřední. Paráda:)
Susie píše…
Lucinko, se zvířátky je pytel legrace, že,
a je zajímavé pozorovat jejich chování...
hodiny - souhlasím s Tebou, prostřední jsou krásné.. a můžu Tě požádat o foto vyzděného sezení - ležení pod oknem - nebo spíš v okně, kde je Adinka? Já si totiž to samé vymyslela do nové kuchyně a teď to vidím u Tebe .-) určitě je to skvělá záležitost pro pohodu s knihou, že .-)
JINAK PŘEJI BRZKÉ UZDRAVENÍ ať jsi FIT a můžeš vyrazit za ženskými radostmi - což je slevové nakupování :-)***
Lezarts píše…
KOukám, že nemoci se koncem roku, roztahují po všech domácnostech, jako pavouci, drží se v teple. Úplně bez rozmyšlení jsem se zalíbila také v prostředním "big-bendu". U nás se spolubydlení pes-kočka, odbyývalo bratrsky a na jedné hromadě, v jedné misce a jednom pelíšku. Přišli oba do domu pouze v jednotýdením intervalu. Číča později na oplátku pejskovi nosila myšky na hraní. Byla to taková nerozlučná parta, že sousedi z okolí se nemohli nabažit divadla, která svýma hrátkama v zahradě poskytovala. Bohužel číča byla nějakým dobrodincem před 4 roky otrávena. Bylo to velké trauma pro pejska a samozřejmě i nás!
Přeji hodně energie do renovací, my už je děláme 10 let:-D a zdaleka nejsme u konce!
Lucie Living píše…
eL Familia, děkuji a nápodobně :-)

Susie, jojo je to sranda se zvířátky. Sedací okno u nás vzniklo asi díky tomu, že než jsme pořídili parapeta (cca 4 roky :-)))), tak byl v oknech takový ten tvrdý, ale teplý polystyren a každý kdo šel třeba telefonovat, pít kávu, blogovat...tak se tam uhnízdil...a tak jsme tam sezení udělali i po přidělání mramorových parapetů a aby to nestudilo..tam máme ovečku, ještě tam chceme dát lampičku a nějaký brázky...nafotím :-)

Lezarts, jee tak myšky od kočičky zrovna nemusím , ale věřím , že to pssko by jeuvítalo :-)))
Díky za energii, budeme ji potřebovat a samozřejmě nápodobně...my na tom zatím pracujeme cca 6 let a jsme...no asi stále v první třetině :-)))
Anonymní píše…
Ahoj sestro, a co Slepý, snad jsi ho nechtěla zatajit? ;-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023