Pořádná zima...

...konečně dorazila i k nám ! Tedy ne že by jsme měli nějak moc sněhu...toho je jen tolik aby se nedalo říct , že není :-))), ale když venku padá sníh (tedy v období prosinec, leden, únor) , mám z nějakého důvodu vždycky lepší náladu a to i přes všechny útrapy se sněhem spojené. 


Adámek je nadšený...ale sněhuláka ještě neuděláme. Pamatuji se , že když byl menší, babička ho učila padnout do sněhu na záda a udělat "andělíčka"...pak jednou  napadl poprašek asi 2mm sněhu a on si na ulici najednou usmyslel...a řáp ho na zem...chudák, měl docela tvrdý dopad...ještě že byl nabalený :-)))



Adam a jeho oblíbený dezert...borůvky  s cukrem a smetanou.



Doufám, že jste ve zdraví přežili pátek 13., já bych dokonce řekla , že jsem měla štěstí...objednala jsem se ke kadeřnici a ta měla čas tuto sobotu, takže za chvilku vyrážím. Určitě to nebude žádná závratná změna...prostě si jdu nechat obarvit a sestřihnout svých 5 chlupů tak aby to vypadalo, že mám vlasy ! :-)))
Kdysi jsem s nimi hodně experimentovala...blond, červená, hnědá, černá...zkoušela jsem kdeco, ale holt pořád to bylo jen těch 5 chlupů...tak teď už se je snažím šetřit, ale protože jsou ještě ke všemu dost jemné, tak musí být alespoň trochu zničené barvou, aby držely tvar po vyfénování...mastí se mi, takže si buď myji každý den hlavu, nebo to musí do copu (ha ha...v mém případě se opravdu nedá říct cop...to zní megalomansky...je to spíš culíček:-)), ale zase stačí trocha tužidla natočit vlny ...a to mi pak vydrží i týden...ale to teď nenosím, takže... denně myji :-)))

A jak to máte vy s vlasy? Jste spokojení? 

Myslím, že se to bývá tak, kdo má hodně vlasů chce míň, kdo má málo tak víc, kdo má kudrny, chce rovné a naopak...nebo ne?




Přeji krásné prožití víkendu a pokud máte , tak sněhu!!!

Komentáře

Unknown píše…
Ahoj Lucie, u nás také včera konečně napadlo trochu sněhu. Vašík si postavil pidi sněhuláka a měl z něj obr radost. S těmi vlasy máš pravdu - já mám husté a vlnité, tak na 2 hlavy. Vždycky jsem toužila po takových jako má moje sestra. Ta je můj pravý opak. Ale zvykla jsem si, možná proto, že manželovi se moje "hříva" moc líbí. Krásný zimní víkend ... Věra
Lezarts píše…
Myslím, že by nás obě kadeřnice zvládla najednou. Jsem taky, jako "Pětivlasová Božena"!Bohužel, už jsem mimo záruční dobu. Tak, musím tužit a čechrat a odmašťovat, jako Ty. Ale určitě bych brala nějaké to háro navíc:-)
Hlásím, že máme taky venku, jak když pocukruje bábovku.
Děkuji za komentáře, díky Věře, se mohu teď dostat do komentářů. Poradila otevírat přes Googl chrom.
Hezký W.E.
Monis píše…
Hezký den přeju...Sníh docela závidím,u nás sice včera padal,ale nezbylo z něj nic...Ale já doufám,že se ještě sněhu dočkám,a jelikož mám trochu problémy s chozením,pak budu nejspíš zalezlá jen doma,ale to mi vůbec nevadí.A k vlasům,mám jich hodně a lehce se mi vlní,délku mám po ramena,ta mi vyhovuje nejvíc...kadeřnice mi vždycky říká,že zapoměla kolik že jich to mám a docela ji bolí ruce,než mě ostříhá a vyfouká...Doma s nimi moc práce nemám,stačí umýt,nechat uschnout a můžu vyrazit kamkoliv...Když se mi už vlnité nelíbí,tak foukám do hladka,ale konce se vždy nakonec zvlní...Prostě jsem se svými vlasy moc spokojená.Monika
Lucie Living píše…
Věrko, koukala jsem u tebe na sněhuláka...malý ale váš :-) ...no jo pak se má na někoho dostat...když někdo dostane vlasů na dvě hlavy :-)))

Lezarts, no na to že toho na hlavě moc nemám jsem u kadřnice byla 1,5 hodiny...kolik bych tam strávila času mít těch vlasů víc!?! :-)))


Monis, není nad bílou zimu...zavidím spokojenost s vlasama!
Vivi píše…
Milá Luci,
jsem moc ráda, že jsem našla spřízněnou "sněžnou duši" ;-)). Tak si těch pár vloček i s Adámkem moc užijte!
Vlasy popravdě moc neřeším, mám je zdravý a jeden účes nosím už léta.
Kadeřnice si s Tebou určitě vyhrála. Rozhodně na všech fotkách vždycky vypadáš senzačně, takže každá péče navíc je jen třešničkou na dortu ;-).
Měj se krásně, pa. Vivi
Lucie Living píše…
Vivi, díky za kompliment...ale to víš , taky bych ráda někdy vstala a šla...ale to můžu leda v létě, kdyý jdu rovnou na koupák :-) Tak přeji hodně sněhu :-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023