inspirace ...

...na dovolenou...letní!




Zdravím blogerky!


Díky za komentíky , jsem ráda že nejsem sama komu to dokazování, že nejsem robot moc nejde...už jsem si říkala, že jsem slepá :-)))
Tak už, se mi to u mě snad podařilo upravit, ale musela jsem do starého rozhraní bloggeru!




 Zelená kytka je břečťan a drátek do kulata jsem si dodělala...jen musím ještě sehnat delší....no a orchideje...trochu se o ně bojím....vím že přehnaná péče jim nesvědčí :-)





Tuhle jsem při surfování narazila na moc krásné fotky soukromého domku na Řeckém ostrově Tinos....hned bych si dokázala představit strávit tam tak měsíc letních prázdnin...















...více úžasných fotek  najdete zde na www.yazer.com



Ta bílá Řecku tolik sluší...a já, s krásně opalenou kůží bych tolik slušela té terase ...vidím to tak, že bych jela alespoň na týden sama a četla bych si a chodila do nedaleké vesnice na večeře do malé restaurace s terasou na pobřeží a doma bych si pouštěla nějakou oblíbenou , klidnou hudbu a tu bych poslouchala, za tropických večerů s otevřenými okny, v doprovodu cikád  a chodila bych každé ráno na dlohou procházku, podél moře a pak, bych se stavila v nějaké malé místní pekárně na snídani ......... a  až bych byla tak odpočatá, že by mě ta samota a ticho nudilo...přijel by někdo za mnou na zbytek měsíce :-)



Kdo jedete taky?




Komentáře

Lezarts píše…
Už balím kufry:-D
EvikHolik píše…
Luci s tebou a Lezarts kamkoliv :-D..jdu balit....připomněla jsi mi film Mamma Mia :-)
Lezarts píše…
Evíku, má to malý háček, nevypadám, jako Meryl Slip (pardon Strip) a ani tak nezpívám. Ovšem, jestli ti to nevadí, tak tu partu beru:-D
Eva píše…
Dievčatá......ja tiež, môžem?......viem slušne spievať, mám dcéru na vydávanie a dajaký osudoví muž by sa tiež našiel.....
Ma Paradis Maison píše…
Jezisi Luci to je naaaadhera!!! Tu dovolenou bych si predstavovala uplne presne jako ty, s knihou v ruce, za zpevu cikad a sumu more, vecer zapalene svicky po celem dome...ach ach Recko je taaaak romanticke!
tonje boganes píše…
Beautiful home!
Have a nice evening
Tonje
Andreya píše…
No tak já se rozhodně přidávám. Je to nádhera, úplně cítím to teploučko.

A.
Jana píše…
Tak to by bola super dovolenka.
EvikHolik píše…
no taky mám hudební hluch...ale na takovém opuštěném ostrově to snad neva :-D?
EvikHolik píše…
super berem :-D
Lucie Living píše…
Hihi....no tak s hudebním hluchem jsem na tom podobně...takže neva :-)))! A jak vidím níže on by se jistě někdo se sluchem našel :-)))

Jo ale film Mamma Mia patří k mým oblíbeným !
Amelie píše…
Taky bych si dala dovolenou.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023