Kdo si hraje...

...nezlobí!






Tatínek si poctivě skoro každý večer s námi hraje...je to král, já královna a Adík je rytíř, který mě skoro pořád zachraňuje, když mě chtějí unést nepřátelé... a taky mi jezdí na koni, pro kafíčko do obchodu...to když je pan král ...v práci...a vydělává "drobný" (jak nazval Adík truhlu se zlaťákama)   :-)))







Zdravím blogerky a děkuji za pěkné komentáře!



Bohužel voda je stále v pevném stavu ...uvnitř potrubí  :-(  Zítra dojde na pokus , o napojení na naší vlastní studnu, kde je sice voda trochu červená (hodně železa...třeba, až si ji necháme otestovat...otevřeme si lázně:-)))  ), ale snad alespoň poteče z kohoutků...a i teplá (upřímně, dnes by mi stačila i ta studená) !

Víkendové plány nám trochu nabourala noční a ranní, Adíkova střevní chřipka, či co, ale teď odpoledne už se zdál v pohodě...tak snad i noc bude klidná.


Tady ještě pár obrázků od Adíka z pokojíčku...


...konečně jsem přidělala záchráný kruh...takže můžu být v klidu :-)))

Taky, Adík zdědil stůl z kuchyně a má pořádný rozlet a díky nastavitelným nohám stolu a židlí, si ke stolku teď sedneme pohodlně oba ...a malujeme...nebo si hrajeme...a hlavně ...


...nezlobíme!!!


Přeji klidný sobotní večer a užijte si neděli!



Komentáře

EvikHolik píše…
No budu držet palečky, aby vám aspoň něco teklo :-(, má se už začít i oteplovat, tak to snad bude za chvilku OK. Hrad je boží, plánuji na narozky, ale mám obavu, že se už pak nevejdou do pokojíku děti :-D..
Ma Paradis Maison píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Ma Paradis Maison píše…
Páááni Luci, ten pokojík je krásný, má vkus, šarm, a malý námořník se v něm cítí určitě skvěle...nemám ráda přeplácané barevné dětské pokoje či pokoje, kde najdeš od každého něco, co dům dal...tohle je super ;-)
Ocenění u mš už sis všimla, tak ti o něm ani nemusím psát .-)...měj se hezky!
Lezarts píše…
Jak je vidět, Ježíšek nadělil celé rodince hravé, hračky. Zrovna teď, asi Adíkova indispozice a zamrzlé potrubí nebyla vhodná kombinace. Ovšem jak se zdá je Adík spokojeným kapitánem a maminka plavčíkem na korábu:-D Nevím, zda by Adík neměl více hlídat svůj hrad, protože je u vás určitě atmosféra na výrok "království za plnou vanu horké vody"!
Přeji do nového týdne tekoucí vodu, z vodovodu:-)))
Lucie Living píše…
Evi..velikost hradu mě opravdu překvapila...ale je super!

Káťo, děkuji za pochvalu i za ocenění:-)

Lezarts, pžesně tak ...nic moc kombinace :-)))...co dodat!


Ale ...můj muž je hrdina....voda teče!!!!
Unknown píše…
Milá Luci, zastavte se u mě na blogu, mám tam pro vás srdíčko. :)
Shoe Girl píše…
Wow! What a great castle! I'm crazy about it!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023