Okno v novém...

...kabátě!

Přeji krásné dobré ráno !



Včera jsme navštívili OBI a kromě nové vázy a mísy do okna, jsme nakoupili ještě bílou lazuru na dřevěnou desku stolu v kuchyni a nějaké naše oblíbené barvy ve spreji.

Barvy ve spreji už jsem použila na pár květináčů a osvědčili se...drží na všem...teď mám nápad na květináčky na Adámkovu rozrůstající se sbírku kaktusů...snad se nám to povede a pak se pochlubíme fotečkami :-)

Tak teď si jdu dát teplé kafe latté a jak tak koukám z okna ven...raději se budeme držet doma, v suchu a v teplíčku.

Užívejte neděli!




Komentáře

Susie píše…
Luci, krásnou neděli, i já právě popíjím kávičku a při té příležitosti jsem se šla k tobě pokochat. Miluji ty vaše okna, úžasné spojení s přírodou a Tvůj kup.. ou jééé nádherné kousky*** Váza s mísou jsou velmi zajímavé a super***.. moc se mi líbí kombinace se zelení.. Barvy ve spreji neznám, vidíš.. budu muset vyzkoušet .-) díky za tip .-)
Marie píše…
Výhled máte moc hezký,ale ty plasťáky to kazí!!!Neni nad dřevo,nedala bych své dřevěné špaletové okna za nic na světě.Jinak to máte mooooooc hezké!!!!!!
Věra píše…
Luci máte doma úžasný pohled z okna!Skvělý kup.Moc zdravím:-)
Lucie Living píše…
Zdravím Marie, díky. S těma plasťákama máš pravdu a časem půjdou na výměnu...před rekonstrukcí jsme se nechali hloupě přemluvit, že pokud chci okna bílá je jedno jestli budou plastová nebo dřevěná...no , ale teď to s těmahle asi nějakou dobu vydržíme :-).
Tynka_125 píše…
Ten výhled z okna vám závidím. I když my si také nemůžeme stěžovat, protože koukáme do naší zahrady, takže je jen na nás, jaký budeme mít výhled :-) . Oken máme na domě hodně. Nechali jsme si je udělat na míru od Pramos a jsem s nimi spokojená. Vždycky jsem chtěla mít hodně oken, abychom měli doma hodně světla :-) .

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023