Jakou...

...sedačku do obýváku ?




Přeji pěkný start víkendu a díky za pochvalu šatů!




Už dlouho přemýšlím o nové sedačce...nebo nějaké sestavě ...






...naše dvě sedačky,jsme pořídili před pěti lety v bazaru a to velmi velmi výhodně, ale to nejlepší mají za sebou a barevně to taky není zrovna podle mého gusta..zelená a modrá (schovaná)...

...ale jakou vybrat...líbí se mi bílé...ovšem ta by u nás byla asi na týden...možná ani to ne :-)...takže ohledně barvy jsem už asi rozhodnutá...bude šedá (nebo tmavší béžová)...





...ale jaký styl...co myslíte?


Doufám , že to teď nezakřiknu, ale Adina už se dlouho na sedačku nepočůrala...tak si říkám, že by jsme už mohli nějakou koupit :-)))

Mějte se krásně!

Komentáře

Radka píše…
Já hlasuji pro Karlstad šedý :) a k vám klidně i ty dřevěné nohy. Takže varianta C.
Po Karlstadu pokukuji už dlouho a v téhle šedé je opravdu hodně podařený. Navíc se dají sundat potahy a vyprat ;) to pravé pro zablácené děti a pejsky ... tedy spíš pro maminky, které to pak musí dávat do kupy :)
Pěkný víkend.
Moc se mi líbí G. My řešili a vybírali nedávno. A dřív než jsme na ni zasedli, počůrala nám ji naše Nela (pes) :o))) takže doporučuji také Ikea, dají se sundat potahy a vyprat :o) Vkus máte obdivuhodný, čili vaše volba bude správná. Mějte krásný víkend :o)
Unknown píše…
Tak to bude těžké rozhodování,vybrala jsi skvělé možnosti,sama nevím,kterou bych zvolila!Také se mi líbí bílé a hned bych do ní šla,máme stejně jako ty starší bazarové,ale ještěě že tak,nám je rok no a dovedeš si určitě představit,jak to vypadá:-)Jak říkáš u nás by možná ani ten týden nevydržela:-)))Michaela
Jana - mercedeska7 píše…
Je to hodně těžké rozhodnutí a určitě časem čeká i mne. Zatím přešívám starou sedačku do bíla se sedáky s růžema a křesla se sedáky kára.
Z tohoto výběru bych si vybrala A a F.
Hlavní je aby látka měla plátnovou vazbu a byla pevná. Přeji šťastný výběr.
Anonymní píše…
Milá Lucie, je to krásné jak máme každý trochu jiný vskus. Mně by se k tvému interiéru líbilo B nebo C. Jinak máš moc hezký lustr. Pěkný víkend. Slávka
Táňa píše…
Karlstad je sice pohledově pěkný, ale z vlastní zkušenosti vím, že dlouho nevydrží. My jsme si pořídili sedačku českého výrobce Polstrin. Mají nejen nádherný design a dobré řemeslné zpracování, ale i vynikající potahové materiály. Naše sedačka je krémově bílá a skvěle se čistí. Z těch vámi uvedených sedaček bych volila tu poslední, je to klasika.
marecka píše…
som za B! A ďakujem za darček, pricestoval včera:)
My Home Style píše…
Ahoj Luci, ty mas tak uzasne bydleni. Ten otevreny prostor je uzasny !!! Je fajn, ze nemas vsechno jen bile. Uz mi pripada, ze je tech "stejnych" bilych bytu nejak mooc :) Moc rada k tobe chodim pro inspiraci. Mas totiz vkus !!! Hezky vecer, Petra P.S. a jestli to je jeste aktualni, tak hlasuju pro A nebo F:)
Anonymní píše…
Jenom upozorňuji, dámy, že u sedačky Karlstad je sice možné - sundat potahy , ale ovšem po částečném rozmontování sedačky.Dají se i vyprat - když máte dostatečně velkou pračku.
Pak už je horší ty potahy nandat (i při praní na 30% se trošku jaksi zmenší :) )

Jednodušší manipulace je s potahy sedačky typu D. Tam se to jen navlíká jak na polštář.
Ale chtěla bych vidět pračku, která pojme třísedákový potah... jen tak tak se mi vešel potah na křeslo..

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023