chtěla jsem nové holínky...

...  :-)

Krásný pátek blogerky!

Moc díky za komentáře a maily!





No...
...pošlete si mě pro smrt a já vám donesu buď něco na sebe a nebo nějakou dekoraci do domu (to mi taky jde výborně)  :-)))

Původně jsme šli pro holínky s Adíkem, ale v obchodě kde jsme byli prostě neměli jeho číslo a na mě žádné a tak, když jsem nechala Adámka u kamaráda, vyrazila jsem "shánět" ještě sama...




... na mě holínky měli, ale jen takové ty nízké do půl lýtek a to já tady u nás neunosím, potřebuji hooodně vysoké (možná by bodly rybářské :-) )...


...no ale můj nákup má opravdu s holínkami velmi málo společného, ale copak to jde nechat v Orsay tyhle krásné letní šatky , po slevě za 200,-  a botky by mi taky nedaly spát, ty jsou z RENO za 500,-...




...ale teda Adámkovi jsem nakonec ty gumáky taky  koupila, ale ten je potřeboval už akutně, ve starých měl díru, chtěla jsem si je vyfotit ještě čisté , ale ani jsem to nestihla :-), ale úspěch měli, je na nich totiž míchačka!






Dnes to venku zatím vypadá spíš na pláštěnku a asi by se mi ty gumáky hodily víc, ale snad se to vyčasí a budeme si moci užít páteční prázdninový den venku bez deštníků!


Mějte se náramně!



Komentáře

Anonymní píše…
Úžasné:o)) moc, moc ráda sem chodím, pravidelně, jen komentář píšu asi podruhé...:O( zkusím se polepšit, protože se mi tu nesmírně líbí! Fotky bydleníčka, no nádhera, fotky různých outfitů taky můžu, no co Vám budu povídat, každý den sem nakukuji, jestli přibyl článek:o)) Šatičky jsou překrásné, stejně jako botky. K tomu krásná žena, to je zaručen skvělý výsledek. Přeji hezký den a hodně času na focení a blog!! Marcela, c.ram@seznam.cz
Unknown píše…
Šatičky jsou nááádehrné-ten motiv motýlků je moc krásný a ty botky-ty tedy umíš nakupovat!Přeji i další krásné úlovky!
Ilona Ř. píše…
Lucko,
no holínky to sice nejsou, ale motýlé šatky a botky ti moc sluší !
Moc se mi líbí první fotečka s výstřihem !
Tak ať se nám to počasí umoudří a vysvitne na víkend zase sluníčko !
Unknown píše…
Luci, nádhera. Hned u první fotky jsem se nadechla ... a vydržela celou dobu. Vypadáš v nich perfektně, moc ti sluší. Tak ať nám zas vyjde to sluníčko a pořádně jich užiješ. Krásný pátek i celý víkend ... Věra
Jana píše…
Ty šaty jsou nádherný a ta cena ještě lepší. Asi si budu muset udělat výlet do Orsay. Taky tam moc ráda nakupuji, ale u nás není a musím 70 km do nejbližšího. Jinak zásadně, když si jdu koupit praktickou obuv, příjdu s lodičkama na podpatku.
Hezký den
Jana
Unknown píše…
Ahoj Lucko,
jak bych to řekla, super nákup!! Jako správná francouzska jsi se skvěle pochlubila slevou :)
Pokud toužíš po extra vysokých gumákách a ještě IN tak si počkej na podzimní kolekci do H&M, budou prodávat extremně vysoké(až do půlky stehen) kozačky.
Máte moc nádherný dům a nejkrásnější zahradu...i s míchačkou. Někdo má vlajky a lapače snů ty máš zase stylovou míchačku!:D
Přeji ti krásné léto Vlaďka
Lezarts píše…
Rozhodně, bych ty šaty a boty, také vyměnila za holinky (to budu raději čvachtat blátem bosa)!!!
Jen si k tomu prozpěvovat, chytila jsem na pasece motýlka:-))) Ale fakt, ti to sluší, určitě to na tebe v tech obchodech čekalo!!!
Lucie Living píše…
Marcelo, moc díky za komentík ,za pochvalu a za to že ke můj blog pravidelně navštěvuješ :-)!Krásné letní dny!
Lucie Living píše…
Díky Míšo za pochvalu :-)
Lucie Living píše…
Zdravím , Ilono, a počasíse umoudřilo!!! super!...tedy prozatím :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Díky,krásný víkend i Tobě!
Lucie Living píše…
Jani výlet do Orsay doporučiji, já to mám zas dost daleko do jiných obchodů, ale myslím, že můj muž je asi rád , že to mám daleko do ZARY a ESPRITU, kde mi padnou kalhoty jak ulité :-)
Lucie Living píše…
Zdravím Vlaďko, ó díky :-) No gumáky nemusí bát extra , ale vysoké určitě...ale hlavně opravdu vodo a bahno těsné :-), no míchačka už je trochu shabby chic :-), ale já už chci zahradu a trávu!!!! Krásné dny a léto!
Lucie Living píše…
Zdravím Reny, no tak možná dopadnu :-) No jasně , že to čekalo na mě a já dlouho nešla a tak to šlo s cenou dolů :-))). Krásné dny!
Lennka píše…
Nádhera! Moc Ti to sluší ;-)
Natália píše…
Tak práve tieto krasne šatky som si dnes nechala "vyfuknut" u nas na bazari :-((((minuly rok sa mi pre istotu tie iste neusli vo vypredaji v Orsay) - mam to ja smolu! alebo mi skratka nie su sudene...:-)))Kazdopadne na Tebe vyzeraju super! Obdivujem aj tento super blog, jeden z mojich oblubenych, kde sa rada pri rannej kave pokocham byvanim, modou, cestovanim...Vdaka za sprijemnenie dna!
Natalia

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...