Velká oslava...

...kulatin !

Krásné pondělí blogerky!

Po krátké odmlce , se hlásím znovu ze mlýna :-) !

Posledních pár dní bylo poněkud hektických. Nejprve, po téměř 3 týdnech , během kterých jsem si stihla k rodičům navozit téměř celý šatník, jsem se musela pobalit a odstěhovat sebe a taky velkou část Adíkových nezbytností :-). Doma jsem se ani nestihla rozkoukat a vrhla jsem se do úklidu a přípravy na velikou oslavu, kulatých narozenin mojí sestry.Vzhledem k tomu, že po dobu mé nepřítomnosti se stále kolem mlýna pilně pracovalo a dům byl obýván výhradně pánskou společností, tak to v domě taky podle toho vypadalo :-)

Oslavu jsme pojali se vší parádou a protože již pozvánka měla trochu dětský motiv, tak i oslavou by nepohrdla žádná holčička předškolního věku a vlastně jakéhokoli věku :-)))



Takže na oslavě nebyla nouze o barevné vázičky s barevnými kvítky...




...nadýchané papírové koule z ubrousků a krepáku ... a barevné balónky :-)...



 ...helium nám udělalo taky radost všem , bez ohledu na věk :-)








Ač se moji chlapci snažili seč mohli, trávníček do oslavy nestihli tedy malý kousek už máme, ale je to zatím jen malilinký ostrůvek naděje v moři bahna :-) a tak se oslava konala částečně na terase a převážně v obýváku a čítala kolem 30 lidí, kteří se naštěstí během dne trochu prostřídali :-)




Užili jsme si spoustu jídla, pití, zábavy....



...a velmi málo spánku...ale stálo to za to !

P.S.: fotky z doby po setmění jsou nepublikovatelné :-)))

Mějte krásné dny!



Komentáře

Unknown píše…
Nádhera-překrásné fotečky a překrásně ozdobená oslava!!A hlavně tedy gratulace!!
Susie píše…
Luci, tak to byla bombastická oslava!!!!!!!! Rej dění, zábavy... super! Tvá sestra se má, že Tě má :-)) Připravila jsi jí úžasnou pááárty :-)) Už vidět výzdobu... a mám chu´t se bavit :-)) Kulatiny mě čekají příští rok, nechceš si to zopáknout? Protože tohle bratříček asi nezvládne hihihi :-)
Lezarts píše…
Dobrých oslav, smíchu a nálady není nikdy dost a tady se opravdu povedlo vše dohromady! Holte "Princezna ze mlýna" umí dělat kouzla a zázraky:-)))
Lucie Living píše…
Díky Míšo a ségra taky děkuje :-)
Lucie Living píše…
Díky Zuzí za pochvalu,no hele možá , že za rok už bych si to i zopákla :-)))
Lucie Living píše…
Lezarts...oojéé smíchu bylo, že mě ještě dnes bolí břišní svaly a panty :-))). Díky za poklonu:-)
michal píše…
Moc pěkná oslava. Co úklid? Já jsem si udělal jednou takovou oslavu doma a pak jsem celou neděli uklízel. Dokonce jsem za pohovkou našel papírový tácek. V ten moment jsem se zařekl, že už nikdy více. No, nakonec to bylo, jak se tak říká, ještě jednou, do třetice. Ale se stejným výsledkem. Asi by to chtělo lepší výběr hostů. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...