marodova ...

...nuda!

Přeji hezký čtvrtek blogerky!

Stále jsme doma, Adam ,zdá se, se z nemoci už dostává, ale já dnes od rána kýchám, škrábe mě v krku a třeští mi hlava...

...když má Adam, být doma celé dny, je to pro něj utrpení a dnes už ho skoro vůbec nic nebaví...





...ležet na gauči, pít čaj, to ho baví nejmíň...




...malé plus má snad jen to, že může různé mlsat pochutiny, chipsy , bonbónky apod. víc než obvykle...



...televize už má taky plné zuby...


...i pad ho baví jen chvíli...

...a tak děláme další vánoční dekoraci, kterou snad dnes dokončíme :-),
taky čteme, což dnes nepůjde vzhledem k mojí indispozici, stavebnice ho baví chvilku, pokud se přidám tak i chvilku dýl :-), společenské hry , které zaberou víc jak 5 minut nehrozí, ale dnes už je v docela dobré kondici a teď si dokonce sám řekl o loupání brambor!

Taky tu mám psa a kočku, kteří za mnou celý den chodí (pokud neleží v nejmenší a nejhlubší švíře pod nábytkem , aby na ně nemohl Adam) a žebrají o jídlo... mám pocit, že jsou oba bezední :-)))





Mějte krásný den a kdyby jste měli tip na to jak zabavit maroda a zároveň ho udržet , nejlépe v posteli, nebo alespoň v klidu a teple, tak ho uvítám !

P.S. : já jdu teď dodělat ty brambory...už ho to zase nebaví :-)))


Komentáře

Lezarts píše…
Myslím, že poradit, jak zabavit maroda, by uměla jen Amélie:-D
Přeji, ať se jdou bacili bodnout o dům dál:-)))
Unknown píše…
No jo co se dá dělat-s dětmi je to holt jiné...tak mu přeji a i tobě zdravíčko!!!
M.A.R.K.I píše…
Lucie,
u nás, když jsou kluci nemocní a už neví co by, zabírá to, že jdu do obchodu a vyprosím si tam spoustu prázdných beden a krabic, a dám jim to,... oni už si sami vymýšlí co s tím, dostanou lepidlo, barevné papíry, nůžky, barvy a dál už se nestarám, staví z toho domy, hrad, garáže , ......třeba by to Adámka taky na chvilku zabavilo ..... přeju, ať se brzy uzdravíte ..... Marki
Amelie píše…
Jak udržet maroda v posteli? To nevím, Jendu tam neudržím ani párem volů.
Unknown píše…
No nevim,jak udrzet maroda v posteli,nasim jsou teprv dva,takze to nehrozi,leda,ze by sami padli a to pak Eli prospi klidne celou noc a den a zase noc no a pokud to neni tak hrozne,tak ja mela kolikrate marody dva najednou a to pak babo rad,ale muj tip je kazdy den nahnat jednu navstevu,z te jsou nejvic hin,jeden den deda,pak dalsi den jedna babi,pak druha babi a mam osvedcene,ze to,co se mnou delat uz ani nechteji,tak to s nove prichozim je straaasna zabava
Lucie Living píše…
Reny, jak vidno níže ani ona ne:-). Bacily šly jen o tělo dál :-)))
Lucie Living píše…
Míšo díky...Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marki, moc díky za radu , využila jsem...chvíli byl klid...jen kdyby si to po sobě i vyluxoval...ale má dalšího robota :-) krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Marcelko, no v posteli to už mu musí být jo špatně , ale alespoň doma...pořád zdrhá ven:-)...a dokonce v pyžamu!
Lucie Living píše…
Zdravím Kateřino, no problém je , že jak jsme nemocní návštěvy se nám vyhýbají obloukem:-))) Ale to je pravda, že s nějakou návštěvou ho baví i věci, které ho se mnou užneba:-)))

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...