lampa na stůl...

...inspirace!

Krásné páteční odpoledne !





Dnes mám pár tipů na lampu na můj pracovní stůl...


...líbila by se  mi nějaká na zeď , ale protože pracovní stůl je provizorní a jednoho dne tam budou schody do patra, bude jen postavená na stole.

Líbí se mi tyhle všechny ...
































...a tak není nic jednoduššího než vybrat a koupit  , že ?
No jo , ale kterou?

Nejprve jsem byla rozhodnutá pro tu druhou od spoda, je dražší, ale je to moc pěkná kombinace materiálů, ale pak se mi začala víc zamlouvat ta poslední  celá stříbrná a teď u mě vede ta první  :-)

Zítra jedu do Prahy za kulturou a tak nám snad s kamarádkou vyjde návštěva IKEA
a  možná bude rozhodnuto:-)

Naštěstí mi nedělá problém rychle se rozhodnout a to hlavně pokud mám něco před sebou a můžu si to ohmatat a vyzkoušet, přes internet se mi vybírá a nakupuje mnohem hůř, věcí co se mi líbí je spousta , ale rozhodnout se zda koupit nebo ne mi trvá mnohem déle.


Mějte krásný start víkendu!

Komentáře

Lucko, zrovna aktuální téma jako pro mě dělané. Taky už nějakou dobu hledám vhodnou lampu na pracovní stůl, ale na tu pravou jsem ještě nenarazila. Nejvíc se mi líbí ta druhá odshora, můžu se zeptat odkud je? Když už se mi nějaká líbí, zjistím, že žárovku lze jen bludičku a je rozhodnuto :-(
marecka píše…
bóóóže tá prvá je ako moja lampa u rodičov! vyrobená ocom, nádherná plechová, asi tridsaťročná, nostalgia :)
a inak som za tretiu alebo poslednú ;)
M.A.R.K.I píše…
Luci, vybrala sis moc hezky .... přeju zítra "úspěšný lov" .... Marki
Nejvíc z tvého výběru se mi líbí první a poslední tři. Miluji lampičky tohoto druhu. Sama mám dvě, ale obě vyhrabané ve stodole a zrenonované! :) O to větší radost z nich ale mám. Recy věci :)
Pěkný víkend!
Eva píše…
Tolik krásných lamp.....vůbec bych se nedokázala rozhodnout. Ale protože mám ráda jednoduchost,tak u mě by asi zvítězila ta třetí. Hezký víkend.Eva
Vintagelover píše…
Luci, já bych byla pro tu třetí a čtvrtou. Líbí se mi dřevo v kombinaci s kovem. Tak ať se správně rozhodneš. Hezký víkend. Monika
Vintagelover píše…
Oprava, neumím počítat, pět a šest :)))
DanaTN píše…
Prvá alebo posledná:-)
Marie píše…
Ta první vede!!!
Unknown píše…
Prvni a pak pata ma jakoby ducha,tak se tesim,kterou nam uz nafotis na pracovnim stole,ja budu mit nakupy z Ikea zitra,tak snad take neco predstavim.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...