práce...

...doma.

   Hmm, není to tak jednoduché, v kanceláři je člověk pěkně zavřený  a nemá žádné rozptylování, tedy kromě občasného klábosení s kolegy...
...ale soustředit se na práci doma...
... při tomhle počasí...
...na CD příjemná hudba , Texas , venku zpívají ptáčci a kolem hlavy mi lítá včela...







...a teď tu mám ještě pro rozptýlení moje zlato...


...po ránu bez teplot a plný energie...
...(super , právě mi dovezli kabel k foťáku (dnešní fotky jsou starým)...
...hned to budu muset vyzkoušet)...

...no a společnost mi zpestřuje i naše psisko...


... kromě práce kolem kol taky řeším kdy k nám zase najedou řemeslníci a stavaři a začne se dělat  na domě  a taky zatravnění přední zahrady, což pokud chceme rychle , bude hodně drahé, pokud se bude vysévat potrvá to chvíli než bude opravdový trávník, pokud si to uděláme sami nebude to tak moc drahé, ale poněkud neodborné a pro změnu časově náročné, tak teď babo raď...
.... a navíc se budu muset naučit nerozptylovat se:-), nejen počasím, ale taky domácností , prádlem, nádobím,  a začít se soustředit!


A co vy dokážete se nenechat rozptýlit?

Mějte krásnou středu!






Komentáře

Luci, já mám taktéž home office a někdy je to opravdu náročné, navíc můžu pracovat jen když malej usne po obědě. O to víc je to zavazující, protože večer už vyřídím jen maily. Na druhou stranu člověk je pánem svého času a to se mi na tom strašně líbí a vyhovuje. Tak hodně štěstí a nenech se moc rozptylovat :-)
Reny píše…
To vaše psisko je opravdu roztomilé :) Adámkovi hodně zdraví a práce ať jde od ruky! :)
Unknown píše…
Lucko, od cervna budu taky doma, ale ne uplne planovane - nicmene se celkem tesim, ze si odpocnu. Celkem ti zavidim tvou odvahu se do neceho takoveho pustit - ta mi jednoznacne chybi! K travniku, urcite nechat udelat - nejlepe polozit travnikovy koberec. V zadnem pripade nedelat sami, to nefunguje - vim to, mam to vyzkousene... Hezky pracovni den, Katerina
Bíba píše…
Tak to bych někdy chtěla zažít :-),já mám momentálně v práci 100 lidí a někdy je i hůř.Užívejte tyto chvilky.Krásný den.Věra.
Unknown píše…
Luci,celkem jsem se zamyslela,protoze behem celeho tehotenstvi jsem pracovala castecne z domu a castecne ve firme,ale tam jsem si spise jen pak dochazela pro podklady a musim rict,ze pokud jsem doma k praci zasedla,roztridila si papiry a slozky na nasem velikem stole a zapla notasek,tak jsem se do toho ponorila tak naplno,ze jsem ani nejedla a nepila,skoro,jen treba kafe a tak a delala jsem skoro cely den.Bylo to tedy pak znat na mych oteklych nohach,zvlast ve tretim trimestru,ale me to bavilo,doma jsem prave mela klid a nic me nerozptylovalo,v praci me prave ostatni v ruzne komunikaci a telefonatech docela zdrzovali,ale to patrilo take k povolani.Takze je to asi o cloveku,me to moooc vyhovovalo.
Janka píše…
Lucko, taky mám část týdne home office, ale musím se přiznat, že se pak zas strašně těším mezi lidi :-).Dělá mi trochu problém se k práci v domácím prostředí přinutit...Ještě tak dopoledne, kdy jsou všichni pryč...ale jak je někdo se mnou doma (zvěř nepočítám), tak se nedokážu úplně soustředit. Ale má to i své výhody - většinou nejvíce práce udělám hned po ránu v pyžamu/županu :-). Nebo teď můžu pracovat na sluníčku na terase, paráda!
Trávník jsme zrovna čerstvě zaseli - děláme každé jaro, neb ho pes přes zimu udupe!! Má být celkem teplo, tak počítám, že (až!) za měsíc bude pěkný zelený kožich (máme to nacvičené :-) ).
Koukám na fotky - výhled máte krásný... ale ten les okolo...nebojíš se třeba někdy sama v baráku??

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...