tak já bych si představovala....

...vánoce laděné třeba do bílo-stříbrna...
...nebo netradičně třeba do černo-zlata...
... nebo čistě v přírodních barvách...
...a nebo podle poslední "módy" s měděnými doplňky...
...ale...

...nebydlím sama...
...a tak musím brát ohled taky na přání mých spolubydlících :-)...
...Adam i můj muž chtějí červenou...
...takže bude červená:-)!!!


Na mně je...
... abych si poradila, se zakomponováním červených doplňků...
...tak ...
...aby byli všichni spokojeni:-)...
...a tak tu mám pár inspirací...







































vše inspirace PINTEREST



...tak doufám, že se mi to podaří s tou červenou nepřehnat :-)))!


Zajímalo by mě, nejen do jaké barvy budete mít vánoce letos u Vás...
... ale taky, jestli si o tom jaké dekorace a barvu použít rozhodujete sami nebo Vám do toho taky mluví celá rodina :-)))  a jestli si do toho případně necháte mluvit :-))) ?

Mějte krásné úterý!

A pokud máte sníh , tak věřte , že Vám upřímně závidím !!!



   



Komentáře

Červená k Vánocům stejně patří! Na mě je ale příliš dynamická, třeba časem :-D Muži je to celkem fuk a kluci si zdobí sami, teda Marťa a ten sahá po červené taky. Takže pokojíček si zdobí sám. Já bych v tolika barvách a lesku nepřežila :-)
zcdl píše…
Lucka, cervena je fajn ... to zvladnes...:) U nas budu tohtorocne vianoce v bielo striebornej farbe....nastastie manzelovi je to jedno...takze mam volnu ruku :)...hlavne neh sme zdravi a pokope...paaa Zuzana
Hana píše…
Lucko u nás mi nikdo neradí,ale prostě červená -zelená -zlatá byla a bude opět tradičně . Každý rok si říkám, že to změním - ale nějak mi to nejde- zase jsem koupila ubrusy /mám v kuchyni dva stoly /v těch barvách jsou pro mne prostě vánoční......jinak je během roku nedávám. Věřím, že bude u tebe útulno jako vždy a červená to povznese uvidíš. Měj krásné předvánoční dny plné krásného tvoření a zdobení...moc zdravím Hanka
a těším se až to uvidím
V. píše…
Je to klasika, ale pořád krásná...chlapi mají ode mně plus:-))
Veronika píše…
malinké děti, starší čtyřleťák už před měsícem začal vyrábět, takže budou barevné ozdoby a barevné žárovičky (neblikavé!). Děláme papírové, látkové, keramické, perníkové... Základem ale budou jako vždy slaměné. Pro nás je ale důležitější, aby dětem svítila očka, i když to nebude "trendy".
Carolina Mia píše…
...krása... i ode mě velké plus chlapům :-) děkuji za inspiraci a na oplátku dávám typ. U mne na blogu ve sloupci zahraničních blogů je blog green canoe. To je parádní pastva pro oči a pohlazení pro duši...krásný zasněžený den ...Věrka
Olive píše…
Bilo-stribrna by se mi libila taky, byla bych schopna jet i podle trendu, libi se mi i preplacany pel-mel ozdob nasbirany za x let. :-) Ale zaroven jsem i konzerva a praktik. Takze kazdy rok, to same do prirodna. Drevene, site, slamene ozdoby. Nechce se mi kupovat stale nove, protoze to vnitrne vnimam jako zbytecnou spotrebu, coz je jen muj problem. Nikdo nic u nas neprosazuje, takze jedeme v prirodni a cervene. A fotky jste vybrala moc pekne a tesim se pak na tu Vasi realitu, mam Vas styl moc rada.
Annie píše…
U nás Vánoce letos zlato/stříbrno/bílé s akcenty černé. A perleť! A mužovi se to asi líbí, zatím se nevyjádřil:) Vloni jsme jeli v červeno-zlaté, letos už bych se s ní v našem malém bytečku zbláznila:) i doma u našich jsme se letos s mamkou dohodly, že pojedeme pouze ve zlato/stříbrno/bílé:) už se hodně těším:) doufám, že ještě tenhle týden stihnu tvoji vánoční soutěž, musím ty všechny dekorace vybalit z krabic!
A.
Michaela Mlchová píše…
Červená je krásná klasika, u nás také vede, nejen kvůli dětem. A kombinuji s bílou, stříbrnou a přírodninami :-)) Hezký den, M.
Lezarts píše…
Rozhodně vyhrává červená se zelenou a zlatou, někdy jenom červená a len. Ovšem ještě mám v zásobách bronzovou a bílou. Jinak výběr dekorace je mi exkluzivně a s radostí přenechán všemi členy rodiny. Už bych měla přemýšlet, jaké téma budou mít naše vánoce, stromeček musím..., už obléknout na tuto neděli:-)
rêve de vivre píše…
U nás to bude do biela a čo k tomu pridám ešte neviem. Do farieb mi doma nikto nehovorí, takže v tomto mám voľnú ruku. Andrea
Monika píše…
Tak jsem se odstranila, abych napsala znovu a lépe, a ona tam po mně fotka zůstala :(
Takže ještě jednou :)
U nás radí všichni... a chtějí klasiku, to je všehochuť na stromečku. Všechny ty koule, baňky, zvonečky a ptáčky, co se nashromáždily za celé roky. Nevadí mi to, mám to ráda :) Ale ostatní výzdoba už bude decentnější, letos bych ráda bílou, stříbrnou a zlatou... A protože jsem se o tom chystala taky napsat, konečně jsem se rozhoupala http://monikahodacova.blogspot.cz/.. Snad nevadí, že se "opičím" :) Monika
Unknown píše…
Mám to stejné jako Michaela, červená, bílá, šedá, stříbrná, patina a jehličí, šišky, šedé proutí, svíčky. Asi bych si je neužila v moderním pojetí.
Pa PAvla
Unknown píše…
Luci, cervena bude u vas zcela urcite krasna. Je to hrejiva a smyslna barva, tak at jsou takove i Vanoce :))
navic se skvele doplnuje s dalsimy a napriklad se stalici zlatou nebo s bilym akcentem bude fantasticka.

Skvely tyden.
Táňa píše…
Lucie, jedny vánoce jsem měla stříbrné a bílé a neuspěla jsem. Tak letos bude opět osvědčená červená, doplněná přírodninami a na stromku máme vždy klasické svíčky, také v červené barvě. Hezký den!
VěraŠ. píše…
Mně do toho nikdo nemluví, ale každý rok zdobím méně a méně a to od té doby, kdy jsem před 4 lety 7.ledna skončila na operačním sále a vrátila se domů koncem ledna a bezmocně hleděla na "ovadlou" vánoční výzdobu a neměla dost sil ji uklidit. Letos jsem si připravila šišky a suché větve, které jsem nabarvila na bílo. Ale zatím ještě čekají ve sklepě na tu pravou chvíli.
Mějte hezký den.
Majka píše…
Luci, tak mně do toho taky nikdo nemluví, ale stejně, já mám nejraději červenou. Takže bude červená. Jo a ta inspirace je pěkná, třeba to posezení na terase s kožešinama, to je fakt moc hezký.
měj hezký den a ať se ti dekorování vydaří. Majka
Unknown píše…
I kdyz se nezda,ze cervena muze byt i v jedoduchem modernim bydleni,tak je to opak a i ty jsi nasla dukazy.Shodou okolnosti sestra chce klasiku take v cervene,ale v kombinaci se smaragdovou a tyrkysovou,ktera u ni vladne jiz od konce leta a nejdriv jsem si rikala,ze jsem na to faaakt zvedava a ejhle,zrovna ve vanocnim zahr.magazinu,ktery jsem donesla na nas bazarek,bylo teto zvlastni kombinaci venovano nekolik stran a vypadalo to ....uzasne.Takze u tebe to s neutralni kombi cerne,stribrne ci medene pujde jako po masle...vsechno jde,kdyz se ladi s citem a vkusem a jsem si jista,ze u tebe to bude eno nuuno..
Lucie Living píše…
Barboro, chápu , že u tebe to bude o minialismu...no u nás Adam zdobí nejraději právě společné prostory :-)))...zrovna teď koukáme na ozdobený stromek, který dotáhl z terasy a nandal na něj věci co jsem tu měla vyndané v krabici, ale ani jsem je nechtěla použít:-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zuzano, tak ať se stříbrno bílá vydaří, unás taky chybět nebude...a přesně hlavně ať jsme zdraví! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Hanko, je pravda že červená,zelená, zlatá jsou opravdu tradiční....ale místo zlaté bude u nás stříbrná a bílá...a o víkendu se pustím do té červené:-) Krásné dny přeji!
Lucie Living píše…
Jojo, chlapům vyřídím :-)))...a je pravda, že je to klasika! krásné dny!
Lucie Living píše…
Veroniko, to je jasný, že nejhezčí je když z toho mají ti prckové radost! Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko vyřídím :-) Už jsem tam jukla...dík...je tam toho opravdu hodně. Krásné dny!
Lucie Living píše…
Je pravda, že obměňovat to každý rok podle trendu by bylo opravdu nákladné...já jsem přešla ze zlaté na bílo stříbrnou tak nějak časem postupně :-) Moc díky a krásné dny přeji!
Lucie Living píše…
Annie, tak ať se kombinace zadačí a hlavně ať se zadaří poslat něco do soutěže, budu ráda! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Míšo, tak to budeme mít podobně :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lezarts, řervená alen je taky moc příjemná kombinace:-)...a ty už oblékáš teď stromek? No je pravda , že dnes večer Adam taky dovlekl stromek z terasy a oblékl ho :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Andreo , u tebe si to bez bílé ani neumím představit:-) Tak ať se zadaří! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko , už jsem to odstranila :-) A neva už jsem jukla k tobě ....pěkný blog , zaujalo mě že v bývalé živnobance bude muzeum skla...zavzpomínala jsem , kdysi jsem tam pracovala, jsou to nádherné prostory! Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Pavlo díky...tak u nás tyhle barvy taky povedou :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Markéto děkuju, zlatou už jsem před lety vyměnila za stříbrnou a bílou:-) no v neděli to vypukne :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Táňo, tak mně by ani pokus neprošel :-)))...no a svíčky na stromku by se mi moc líbili, jen bych měla trochu strach z požáru:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jej...no tak to chápu...to není zrovn a nejlepší start roku...doufám, že pak už to bylo jen lepší. Tak přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Majko díky...taky se mi to posezení oc líbí. krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko, tak sestra má opravdu odvážnou kombinaci, takovou netypickou na vánoce, tak doufám, že nám pak na blogu kousek ukážeš :-) Moc díky a přejii krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...