wishlist...

...aneb nutně potřebuji:-)

Krásné pondělí blogerky!

Udělala jsem si "malý" seznam věcí, které bych tak nějak, celkem nutně potřebovala...





...a když jsme teď v tom čase před vánocemi, tak je dobrý vědět co by tak jeden rád :-)...
...ale zjistila jsem ...
...že ono by toho bylo mnohem víc...
...a tak jsem si udělala zatím jen pár kousků z oblíbených obchodů:-)

Vše se odvíjelo od zrcadla, po kterém už koukám dlouho a myslím, že dokonce bylo chvíli vyprodané...
...teď je zase v nabídce :-) !!!...
...a pak křeslo, o tom už přemýšlím dlouho a nebyla jsem si jistá, jestli by se mi sem hodilo...
...ale teď mám jasnou představu , že jo !
Navíc pokud bude další patro...
...tak se tu takové křeslo jistě neztratí:-)

Tak jsem zvědavá kolik z mého prvního seznamu se stane skutečností :-)

Děláte si taky seznamy? A hlavně, realizujete je ?


Mějte parádní sart nového pracovního týdne!



Komentáře

Unknown píše…
Krasne ranko pri pondelku,
ty jsi celkem tedy ve svem stavu ranni ptace Luci,ale chapu,ze skola vola.Pekne jsi si udelala seznam,to ja se musim priznat,ze si par veci taky preji,ale nikdy si to nikam nezapisi ani nezaeviduji a pak,kdyz se me Jezisek pta,si nejak nemohu vzpomenout.Ale to vis,ze prani je,hlavne me oblibene kucharky,do domu uz mam vse az az,takze tam se krotim.Jinak sedou kozesinu mam a je super a ohledne kresla,je super k mimiskovi do pokojicku nejprv na kojeni a pote na predcitani,mam podobne,jen prirodni a vice rustikalni take Ikea a krasne me do ted slouzi u Matyska.
Lucie Konečná píše…
Krásné, Lucie, zdravím. Já si seznamy nedělám, nejlepší věci jsem totiž vždycky "trefila" náhodou a toho se držím. Navíc teď jsem spíš ve stavu ubírání, maximálně nahrazování - ale to taky není cílené. Mám pocit, že mám kolem sebe až moc věcí a že bych si vystačila s půlkou. Takže momentální stav je, že předměty putují spíš dveřmi ven než naopak. A moc gratuluju k rostoucímu břichu!
Nik píše…
Dobrý den, Lucie, váš seznam je super. Mám podobný, naštěstí již z poloviny koupený - jedničku, pětku, devítku i jedenáctku již mám, po křeslu Storsele jsem dlouho toužila, v létě se dočkala, ale zjistila, že je na náš obyvák obrovské, takže bohužel putovalo zpět. Nyní je v hledáčku Eames DAW. :) Zvířátkové povlečení jsem vyřešila variantou se zajícem a rysem od HM Home. Z vašeho seznamu bych ještě moc ráda box House Doctor a jejich zrcadlo. Tak snad se poštěstí.

PS: Jsem ráda, že zase přispíváte denně, i když jsem nikdy nekomentovala, vždy jsem poctivě četla. Tak hodně zdraví a pohody. Pavla
Anonymní píše…
Sny se moc realizovat nedají, když máte v kapse pár korun...
Jitka
Táňa píše…
Lucko, seznamy čehokoliv nesnáším už od dětství. Nakupuji doplňky intuitivně (a třeba některé obrazy bych si asi koupila na výstavách hned, kdybych na ně měla). Jen volbu židlí, koberce a svítidel jsem zvažovala delší dobu.
Marie píše…
Určitě žijeme v rozlišných dimenzích,seznam by mi byl k ničemu. Mě stačí drobnost,která mě potěší u srdíčka.
Unknown píše…
Všimla jsem si, že se dortové stojany opět vrací. Když jsem byla malá tak jsem každý svůj narozeninový dort měla na stojanu. Ten stojan máme dodnes. Včera jsem si ho přivezla od našich. Mám doma tak dva... Jeden malý a velký. Oba skleněné. Už se těším až na ně naservíruji vánoční cukroví a ovoce:) Krásné listopadové dny přeje Lůca!
Lucie Living píše…
Katko, pžesně, vstáváme hodně brzo a už máme ty rána natrénovaný:-)...bohužel Adam by se jich rád držel i ovíkendu:-), no tak já myslím, že většinu ze seznamu si pořídím sama, to ne že bych čekala, že to bude pod stromečkem, ale jak si tak ty své oblíbené věci občas vyhledávám, říkala jsem si , že by nebylo špatný trochu si to sesumírovat:-) A u nás toho vybavení ještě bude potřeba ! No a přesně, křeslo potřebuju na kojení :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie , moc díky, užívám si to, není to často, že by měl člověk skvělý pocit z nedopnutých kalhot :-))). No tak mě je jasný, že do fáze obměňování a ubírání se asi taky jednou dostaneme, ale zatím si užívám zaplňovaní a nahrazuji jen věci z dob "panelákových" :-) Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Nik, závidím...DAW je výborná volba, já bych hrozně ráda jídelní židle DSW, ale tuším že jestli, tak si na ně ještě dlouho počkám (hlavně díky velikosti jídelního stolu:-))) ). Tak přeji ať položky ze seznamů přibývájí ! A moc díky za návštěvy!
Lucie Living píše…
Jitko, chápu...ale některé určitě ano...za svobodna jsem své sny (tedy ty ohledně domácnosti) řešila hlavně balakrylem :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
No ono je to možná nejlepší, ale je prvda, že už jsem si právě intuitivně pár věcí koupila a pak mi přišlo, že se mi sem nehodí...tenhle seznámek jsem si udělala prvně, tak jsem zvědavá jestli siho splním :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Marie, tak on to není seznam pro ostatní ať se činí, vím, že většinu si pěkně pořídím sama a samozřejmě jako dárek, i mě potěší maličkost :-) Přeji krásné dny!
Lucie Living píše…
Lucie, já mám na dost taky skleněný stojan, ale má vroubky směrem na horu. což je praktické, pokud z dortu stéká nějaká poleva a tak, ale pokud na něj přendavám křehčí dort...je to nervy :-))) navíc už dlouho bych chtěl keramický, nebo porcelánový, nejlíp velmi jednoduchý a bílý a hlavně s placatým tácem :-) Jo , jo cukroví a vánoční dekorace na nich budou vypadat váborně:-) Krásné dny!
Martina píše…
Lucko, moc povedený seznam! Brala bych ho min.z 90% ;). Taky je to u nás, že na vše přijde časem řada, když se to zrovna hodí, ale svých seznamů se přesto nevzdávám. Pomáhá mi to ujasnit si, po čem opravdu toužím a co je jen takové snění. A mám vždy ohromnou radost, když se mi podaří alespoň některou z těch věcí získat :). Tak přeji, ať je u Vás ta radost jedenáctinásobná, i když o tu největší jste se tu s námi podělila nedávno - moc a moc gratuluji k očekávanému děťátku a přeji co nejvíc zdraví a pohody! Mějte se prima, Martina.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...