dnes ráno...

...na pracovním stole...
...se sluníčkem!



Krásnou sobotu přeji ŽENY!

Samozřejmě vše nejlepší k dnešnímu svátku!
Počasí , zdá se , nám věnuje opravdu krásný dárek a pokud to vydrží, měl by nás čekat nádherný týden:-)

Dnes jsem se zase po dlouhé době výborně vyspala, na to , že se pravidelně co hodinu obracím z jedné strany na druhou už jsem si zvykla a oproti posledním dnům, kdy jsem prostě spát nemohla a tak jsem po nocích bloumala po domě a vařila čaj, snažila se číst, nebo jsem zahrála rekord na jedné hře na ipadu :-))) , dnes jsem zase po každém otočení pěkně usnula!
Muž se mě ptal jestli jsem si jistá tím termínem, jestli to nebude o měsíc dřív :-))), posledních pár dní se cítím tak, jako bych měla už pár dní po termínu :-))), ale kdepak, ještě musíme vydržet:-). Pro jistotou jsem z denního přísunu vitamínů vyřadila magnesium, které jsem brala na křeče v lýtkách, ale podle paní doktorky by magnesium mohlo podpořit přenášení, takže radši vydržím trochu křečí :-)))

Na pracovním stole mám květiny od muže, na větvičce motýla od Adama a taky čaj s čokoládou, taky od muže :-)....





...čokoládu a vůbec sladké, běžně moc nemusím, ale během těhotenství mi to nějak moc chutná, takže náš nový přírůstek bude asi taky milovník sladkého :-)))



...tak alespoň pro lepší pocit, se láduju čokoládou hořkou a nejlíp s nějakou ovocnou příchutí, tentokrát jsou to třešně a chilli...




...a užívám si sluníčka, které dnes svítí od rána...


...a taky vůni , protože tentokrát bílé růže krásně voní!


A protože je venku tak krásně a hned poránu jsem ještě plná energie, mám připravený oběd i večeři a jdu si užívat sluníčka ven!



Mějte krásnou sobotu a celý víkend!


Komentáře

Bára píše…
Máš doopravdy úžasný pracovní stůl, a toho světla! Tam by se mi pracovalo jedna báseň! bára.kára
Unknown píše…
Tak tohle je vážně paráda, moc krásné místo pro práci, to Ti musí jít všechno od ruky :o)!
Lucie Living píše…
Báro díky, světla je dost a když je ještě k tomu slunce...co víc si přát!
Lucie Living píše…
Díky moc, jen je to dočasné, až přijdou na řadu schody do patra , bude muset stůl jinam:-), ale zase bude změna :-))) Krásné dny!
Tina píše…
Pracony kutik je nadherny :) Vzdy sa snadzim si predstavit, ako presne to za danou "ohradkou" moze vyzerat, je to pre mna taky mensi rebus, ale kazdopadne to mas velmi vkusne :) Trosku som sa inspirovala aj pre nas kutik doma a pracuje sa super ;) Krasny tyzden prajem :)
Lucie Living píše…
Tino moc díky, za ohradkou je díra a schodiště z přízemí a místo ohrádky budou jednoho dne schody do patra, to pak budu muset vymyslet pracovnu někde jinde :-). Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023