sobota v obrazech...

... a nebála bych se říct pracovní sobota :-)))!



Krásný večer blogerky!

Včera než jsem šla spát tak jsem jukla na předpověď počasí a byla jsem trochu zklamaná, na celý den mrak a kapky...
...ale naštěstí to vůbec nevyšlo!!!

Hned ráno jsem tedy vyfotila první krokusy, které jsem na podzim zasadila s jasnou představou...
...i když nahoře ve vsi už mají všichni krokusy na zahrádkách odkvetlé, tady pořád nic...
...ale jak se zdá nakonec opravdu vykvetou...





...Adam z toho měl velkou radost , protože se sám podílel na sázení, dnes ráno taky chvíli zahradničil...



...ale to mu vydrželo jen do chvíle, než zjistil, že už pobíhají venku ještěrky...




...já mám radost hlavně z toho , že jsem stihla vyprat  a hlavně usušit venku, výbavičku pro mimi...
...a taky jsem rozsadila a zasadila všechen nákup  a na terase taky natřela kdeco...
...ale na to už jsem zase nebyla sama, zapojil se i Adam...
...trochu to zkombinoval s tělocvikem...



... a protože si už včera nanosili s kamarádama spoustu dříví na oheň...
...a tatínek jim slíbil, že oheň bude dnes...
...museli si kluci dříví nasekat...


... mačetou :-), nebojte tatínek je u toho, jen mimo záběr :-)))...


...samotný ohýnek už jsem fotila jen skrz okno, protože jsem si musela jít dát nohy nahoru :-)))...


...a tam je mám až doposud :-))).

Ale dnes jsme ještě stihli připravit  místo pro postýlku a muž dovezl kolébku...
... a tak i když se mimi bude jmenovat možná pořadovým číslem...
...tak spinkat kde má, oblečky má připravené taky, takže spokojenost :-)

Mějte krásný večer a zítra neděli !



Komentáře

Anonymní píše…
Dobrý večer,Lucie :)
zrovna mi dnes moje sestra psala,že se probírá oblečkama na mimi a kochá se jejich velikostí.Má termín 21.dubna a oni si teda nechali říct pohlaví,bude to chlapeček a bude mít jméno Šimon♥ jak já se na něj těším♥
U nás to ráno vypadalo na déšť,ale pak se pořčasí umoudřilo a i když foukal vítr,bylo příjemně.Zato teď prší..
Oblečky na prcka budou krásně vonět ,mam ráda vůni prádla z venku..
Už se asi fakt blíží termín porodu,když začínáte hnízdit:) Jsem zvědavá na kolébku a na koutek pro mimi, určitě se nám pak pochlubíte fotkou..
Mějte klidný večer a hlavně klidnou noc a přeji krásnou neděli.
Petra
Anonymní píše…
ještě jsem chtěla říct,že se mi moc líbí krokusy, když jsem byla malá tak jsem je chodila okukovat jednomu pánovi na zahrádku,měl je vysázené úplně všude ,ve velkém množství a všechny barvy:..
Pavla píše…
Milá Lucie,
opět hezké počteníčko, obzvlášť dnes po ránu, kdy mi déšť bubnuje na okno. Sama, jako máma dvou dětí vás musím pochválit, že nepatříte k těm maminkám, co těhotenství berou jako "nemoc" a také se podle toho chovají (tím samozřejmě nemyslím maminky, které mají skutečné problémy a mnohdy musí toto období i proležet). Líbí se mi, jak vedete synka, věřte mi, že tohle je dobrý předpoklad k tomu, aby z něho vyrostl samostatný mužský, co si umí poradit a práce se nebojí. A při pohledu na šňůru miminkovského prádlíčka? Snad jen moc přeji, ať už brzy je tenhle blog plný fotek toho malého človíčka. Hezkou, i když upršenou neděli.
Hana píše…
Krásný den Lucko- moc pěkně jsi zdokumentovala dění u Vás ....prádlo z venku miluji, myslím, že jste si to nemohli lépe načasovat a vše bude pěkně vonět....a mimísek si bude venku pěkně lebedit .Myslím, že jak se staví Adam k práci,tak budeš mít zdatného pomocníka - je to radost. A dětem se u Vás jak vidět moc líbí .
Ty krokusy jsou úžasné - nikdy mne nenapadlo je zasadit do trávníku a moooooooooc se mi to líbí. Užívej si pěkné dny - zdravím Hanka
Monika píše…
Ahoj Lucko, nádherná pohoda :) Když jsem viděla v pátek vyletněnou mládež, vzpomněla jsem si (ostatně jako každý rok, kdy je ale zpravidla zima), že když jsem čekala prvorozeného, bylo taky takhle nádherně :) Koukla jsem na net a opravdu, nejteplejší březen byl doposud v roce 1990. Ano, příští týden mu bude 24, nějak nechápu :))
Užij si i ty poslední dny v pohodě! Monika
Bára píše…
Měli jste pěknou sobotu, ta má byla studijní, ale večer jsem to už nevydržela a šla se projít. Dnešní deštivé ráno není až tak marné, aspoň mě to od učení netáhne ven a vzduch krásně voní deštěm :-) bára.kára
Tina píše…
Lucko, dalsi uzasny prispevok :)
My sme si od netu, PC a iPadu cez vikend torsku oddychli, o to viac ma vsak tesi si teraz prezerat tvoje vikendove prispevky, ktore srsia pohodou a slnieckom :)
Na krokusy u vas som posledne myslela- ci sa vam uz objavili alebo nie, ale musim povedat, ze tie, co zatial vysli posobia v zaplave travy a uzasneho okoliteho prostrednia neskutocne krasne! Ta priroda je ale carodejka, obzvlast, ked je takto nadherne "podstrcime" smerom, akym chceme ;) Nadherny tyzden prajem a vela energie s miminkom v brusku :) Ahoj
Lucie Living píše…
Petro, přesně tak oblečky jsou ndherně provětrané a náladu si taky počasím nekazím, však ono zase bude krásně. Přeji krásné těšení na synovce:-)!
Lucie Living píše…
taky mám zasazeno hodně barev, ale myslím, že pokud se jim zadaří bude ten trávník lepší a lepší za několik let až se rozmnoží :-)
Lucie Living píše…
Pavlo moc díky, po tom co mi těhotenství vzalo první tři měsíce energii úplně se mi vrátila v plné síle a musím zaťukat a doufám, že vydrží i po porodu :-). Adam se hrne do každé práce, jen je trochu problém ho u ní udržet a docílit toho aby ji dokončil, toje někdy dost vyčerpávající :-). Přeji krásné dny (určitě zase brzo plné slunce :-)) !
Lucie Living píše…
Hanko díky, Adam už je celkem zdatný pomocník, jen musím krotit jeho temperament a zbrklost :-)...jo jo dětem se tu líbí moc když jsme byli u babičky měl tady muž pět dětí ze vsi i bez Adama a když se vyřádili na trampošce tak si zaťukali , že mají žízeň a jestli prý je nějaká buchta:-))). Z krokusů mám velkou radost! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko , ty první teplé dny jsou nejlepší, ale v pátek jsem zrovna říkala kamarádce , že bych asi nechtěla být v tomhle stadiu těhotenství uprostřed červencových veder :-))). Jo a ten čas frčí děsně rychle , já jsem se zrovna na 24 trochu zasekla a už hodně let mi dělá problém uvědomit si , že mi fakt už 24 není :-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro díky, sobota byla super a přeji ať jde učení pěkně do hlavy, sama si ještě pamatuju jak nerada jsem seděla u učení právě ve dnech jako byla sobota :-). Déšť prospívá, ale jeden den by stačil :-)))!
Lucie Living píše…
Tino , moc děkuju! Krokusy se už i tady u nás probouzí :-) Sobota byla úžasná, už se těším až přestane pršet a bude pokračovat pěkné počasí. Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...