velky klid...

...nastal v našem domě!



Krásný pátek, blogerky!

Internetové připojení, se dělá doma sakumprdum nové, takže většinu času jsem offline.
Moc děkuji za návštěvy i přes to, že update blogu teď je a ještě chvíli bude lehce nepravidelný!


Nicméně, během minulého týdne, odjeli prázdniví hosté a v domě zavládl klid..
...až moc velký! :-)

Přesto, že takové množství lidí na jeden dům bylo někdy až moc :-))), tak jsme si to my i naši hosté užili a měli jsme tu správnou prázdninovou atmosféru, která po jejich odjezdu, k velké nelibosti Adama byla trochu přerušena. 
Adam se včera několikrát ujišťoval , že teda ještě prázdniny pokračují a že opravdu ještě nemusí do školy :-)))

Aby mi nebylo tak smutno v nastalém klidu a tichu, vytáhla jsem hned po uklizení obýváku nový koberec a tak se teď kochám...


... a jsem překvapená, že zase věci zůstávají tam, kde je položím...


...dávám si v čistém obýváku kafíčko a ...


...a čtu si novou Marianne bydlení, kde mi udělalo radost hned několik článků...



...a taky jsem vytáhla na světlo světa deku pia wallen, která byla po dobu "prázdnin" zakázaná, což všechny návštěvníky celkem pobavilo, protože "zákaz dotýkat se deky s křížky" bylo jedním z pravidel, které dostala návštěva :-)))...



...


...a dokonce jsme asi po měsíci zapnuli i televizi :-)))!






Ale prázdniny ještě zdaleka nekončí a tak nás ještě nějaká ta zábava čeká!
Například jsme Adamovi slíbili, že budeme spát v teepee jednu noc všichni i s Maxem...
...doufám, že se ještě vrátí teplé noci !

Mějte se moc krásně a užívejte léta!





Komentáře

Veronika píše…
Milá Luci, ten zákaz dotýkat se deky s křížky úplně chápu!;)) Ať vaše prázdniny pokračují v tom nejlepším duchu a přeji nezapomenutelný zážitek, až přijde na tu rodinnou noc v teepee. Veronika :)
Věra píše…
Luci užívej chvilku klidu a ticha.-)je to u vás moc hezké...ráda nakukuji.Ta deka je božííí...Pa Věra
Anonymní píše…
je úžasné nezapnúť mesiac telku a dostať zákaz dotýkať sa deky!! :)))
Bára píše…
Občas se to hodí, že zavládne ticho a klid, ale nesmí to být na dlouho ;-) Jen ještě užívejte prázdnin, rychle se krátí... bára.kára blog
Iri píše…
Wow, to je ale odvážný slib:) Se budu těšit na report ... .) A klid po divoké zábavě jen myslím ten nejlepší. Tak si ho hezky užívej .. my žádnou velkou návštěvu neměli, ale k takhle krásně uklizenému pokoji máme daleko. Jdem to napravit:)
Unknown píše…
Luci, užívej si klidu a pohody, občas je to taky fajn ;o).
PS: koberec je parádní, moc se mi líbí!
Martina BARABASCA píše…
Krásné :). Ta šedá deka je opravdu nádherná, líbí se mi víc než ta černobílá, je taková měkčí že? Ten koberec se mi taky líbil, třeba bude ještě v nabídce když zrovna budu rozhodnutá ho koupit.Taky se mi moc líbí to zákoutí se sukulenty :). My ženské prostě občas potřebujeme být doma sami, uklidit si :-D a sednout si v klidu ke kafíčku a kochat se :). To znám....chlapi to nikdy nepochopí :-D
Anonymní píše…
Náhodou jsem narazila na Váš blog a musím říct, že obdivuji, kde berete čas průběžně zaznamenávat a fotit a vkládat. Při listování jsem narazila na vaše dva kloubové kamarády a prostě jsem se do nich zamilovala. Našla jsem možná stejné, možná podobné v IKEE, ale s podstavcem. Mohla byste mi dát návod jak přijít k takovým figurkám jako jsou vyfoceny u vás? Byla byste tak laskavá a poslala mi krátkou zprávu na e-mail - akisa5@seznam.cz.
Moc díky. Ivana
Lucie Living píše…
Veroniko, díky za pochopení :-))), počasí nám zatím plán na přespání v teepee hatí :-(.Ale nedáme se , věřím, že se ta noc nakonec povede :-). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko moc díky, užívám, ale bandu týnejdžrů nahradila banda Adamových kámošů, takže kolem domu šrumec pokračuje:-))). Krásné dny!
Lucie Living píše…
Báro , letí to...a klid nebyl na dlouho, zahradu obsadili prcci :-)
Lucie Living píše…
No Iri, nevím nevím...možná tam přespíme tenhle týden tak jako tak zima nezima...koneckonců vždyť si tam můžeme zatopit:-))).
Lucie Living píše…
Denis , moc moc díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Martino díky, myslím, že ta šedá k nám jde líp než černá, ale líbí se mi obě a i z té světlé strany :-))). Koberec byl náhoda a jsem z něj nadšená! Jo a to je přesný...uklidit si a kochat se :-))) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ivano , moc díky za návštěvu a blog je vlastně moje velké hobby :-))) a relax:-). Kloubáci jsou z IKEA a podstavec se dá odšroubovat :-))). Přeji krásné dny!
Anonymní píše…
Děkuji, zkusím se tam kouknout. Máte to všechno tak hezké a dokonalé. Uložila jsem si Váš blog do oblíbených a určitě budu chodit pro inspirace. I když mám jenom byt v paneláku, užíévám si vašich stránek. Hezké dny.
Nádherný obyvák, takový by se mi jednou v mém vlastním bydlení také líbil ;-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...