zvu vás...

...na kávu!

Krásné páteční ráno!


Pijete kávu? 
Já ano a poslední dobou opravdu hodně! :-)))
Fotíte rádi?
Já ano a poslední dobou opravdu hodně....hlavně Maxe :-))).

A tak mám radost, že se tak trochu o kávu můžu podělit s vámi a dát vám vědět o jedné prima soutěži!

NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  představuje inspirativní spojení moderního umění a espressa. 
Na začátku ledna byla spuštěna online fotografická soutěž pro všechny milovníky černobílých snímků a kávy. 
Patronem projektu a porotcem soutěže se stal uznávaný módní fotograf, několikanásobný držitel cen z festivalu v Cannes, Goran Tačevski.
NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  klade velký důraz na jedinečnost, inovativnost, hravost a neotřelý přístup. Intenzivně je spojeno zejména s moderním uměním. V minulosti se například jednalo o spolupráci s módní návrhářkou Agathou Ruiz de la Prada.
Nyní představuje NESCAFÉ®  Dolce Gusto®  v České republice ojedinělý projekt s názvem „Espressivní fotosoutěž“, nadčasové umění černobílé fotografie ve spojení s espressem.
Hlavním úkolem soutěžících je spojit umění černobílé fotky a espressa a své fotografie následně nahrát pomocí Facebookové aplikace. 
Soutěž potrvá až do 30. 1. 2015. 
Goran Tačevski následně vybere s dalšími porotci osm nejkreativnějších fotografií.

Autoři vítězných fotografií se mohou těšit na nový kávovar Oblo od NESCAFÉ® Dolce Gusto®, dvouměsíční zlaté karty do sítě kin Cinestar a možnost osobního setkání s Goranem Tačevskim v jeho ateliéru..
Nechte se také inspirovat moderním uměním kávy
a zúčastněte se soutěže také na stránce


A protože já se tedy soutěže účastnit nemůžu, tak tady je alespoň jedno moje černobílé foto pro inspiraci ...

čas na esspreso

Ale protože vím, že mými čtenáři, nejsou jen vášniví fotoamatéři nebo dokonce profesionálové,
šanci získat tenhle prima kávovar...

kávovar Oblo od NESCAFÉ® Dolce Gusto®
...máte všichni!

A podmínky ?
Napsat mi k  tomuhle článku komentář, kde nebude chybět
-jestli chcete kávovar bílý nebo černý
-kontaktní email 
a když mi připíšete jestli se vám soutěž líbí, zda se fotosoutěže zúčastníte a jestli pijete kávu nebo čaj, tak budu ráda:-).

Komentáře vkládejte do 30.1.2015.
Losovat výherce bude Max :-) během února, nechávám si větší časovou rezervu (znáte to s dětmi :-))) ).

Nakonec ještě malá koláž z akce  "focení kafe"...



...krabička je sice zajímavá, ale copak to máme na stole :-)))

Mějte moc fajn den a užijte si víkend!

A hodně štěstí v soutěžení!!!



Článek ve spolupráci s NESCAFÉ®  Dolce Gusto®

Komentáře

Anonymní píše…
Lucko zdravím. Tato soutěž je fakt dobrý nápad.Já osobně miluji černobílé fotky,nevím proč,ale dýchá z nich takové kouzlo a zároveň tajemství.Soutěže se nezúčastnim,protože jak se mi klepou ruce,tak by nikdo ani neuhodl co jsem chtěla vyfotit.Bez kávy nefunguju,silný turek, bez cukru, tak to fakt můžu.Ráno v poledne večer kdykoliv .Lenka Kozlovska.lenka@seznam.cz
Anonymní píše…
Lucko, kávu piju od doby, co jsem na mateřské. Přešla jsem od zeleného čaje (těhotenství) do období pití melty (kojení) až po pořádný hrnek silnějšího kafe (narození druhého dítě po dvou letech) a to mi zůstalo pak i v práci, i když prvnímu dítěti už je devět let. Kávovar se mi líbí v obou barevných kombinacích, ale tmavý (jako tmavá káva) má pro mě větší náboj :-) Fotosoutěž mě láká, ale chybí odvaha (všichni budou kreativnější, zdatnější fotografové, s lepšímu nápady) - blbost, měla bych to zkusit :-) . gabriela.kertova@seznam.cz
Eva píše…
Milá Lucka,
tak já a káva - to je neodmysliteľné! Holdujem jej už min.35 rokov a to nepripúšťam žiadnu absenciu, aj počas tehotenstva som si dopriala každý deň jednu kávičku.Neviem si predstaviť deň bez kávy, už 3.rok ma ráno prebúdza chrčanie pressa cez kávovar a teraz dokonca rozmýšľam práve nad kúpou Dolce Gusta do práce, bo si na tekej zalievanej nesce už nepochutím. A preto - juj, ako by mi bodla výhra v tejto súťaži.Žial - dáko sa nekamarátim s pridávaním foto cez FB a tak skúšam šťastie u Teba.
kerinka11@azet.sk
Anonymní píše…
Milá Lucie,
moc ráda se zúčastním Vaší soutěž, ale fotosoutěž raději přenechám povolanějším :-)
Ráno si nedovedu přestavit bez silné kávy, která mě nastartuje. Ale ke snídani mám raději čaj.
Kávovar se mně líbí v barvě bílé.
Přeji hezký den.
Veronika, v.veronika25@seznam.cz
Notes píše…
Nooo, kafe pijem roky rokuce. Je to pre mna pauza, oddych, ulet od realneho sveta, cas, kedy ma niknenoze vyrusit...
Skusim za sutaze zucastnit, i ked som fotograf amater najamaterovejsi:)
A kavovar tmavy...alebo biely? Hm, asi tmavy. Urcite tmavy.
truchlam@azet.sk
Andrea píše…
Dobrý deň Lucie,
fotosúťaž na fb prenechám zdatnejším, keďže ja v tejto oblasti vôbec nevynikám.
Donedávna som bola skôr čajová, kávu som pila len príležitostne, ale odkedy som začala popri práci študovať vysokú školu, akosi sa učím aj na kávu :-)
Kávovar uprednostním skôr v bielej farbe, ale nenahnevám sa aj za čierny :-)
Ďakujem pekne a verím, že Max bude mať šťastnú ruku :-)
simakova.andrea@gmail.com
Anonymní píše…
Tak já jsem závislá na kávě od svých patnácti let. Dokonce jsem závislá v tom nedobrém slova smyslu, protože když si kávu po ránu nedám, tak mám odpoledne hlavu jak střep ( prostě abstinenční příznaky jak vyšité ). Ale jsou i horší závislosti, takže s tou svou nebojuji. Moc se mi líbí světlejší verze kávovaru. A fotosoutěže se neučástním, protože mé fotky jsou klasické dokumentační, žádné velké umění.
JKrystynikova@seznam.cz
Monika píše…
Dobré ranko, tak jsem hned koukla na foťák a zjistila jsem, jak se tam dá přepnout černobílá funkce :-) Takže teď jen uvařit si kávičku a ještě najít odvahu, protože nejsem žádný profík ... uvidím, přiznám se, že nejsem rozhodnutá se účastnit asi uvidím podle toho, co se mi povede nafotit. Každopádně zkouším štěstí zde, i když si říkám, že Max už mně jednou vylosoval, tak bude asi řada na někom jiném :-D Kávu jsem začala pít v práci a teď, co jsem na mateřské, tak na ní přímo ulítávám. Hlavně na vanilkovém latté zrovna od Dolce Gusta. Kávovar se mi líbí v obou barvách, každá má něco do sebe, ale pokud mám říct jednu .... asi bílou (podle bílé lednice, vedle které by stál).
monika_vlckova@yahoo.com
rêve de vivre píše…
Lucka, ja a káva? Kedykoľvek a za akýchkoľvek okolností. Aj o polnoci, keď na to príde. Kávu milujem a čaj vypijem. Kávovar by sa mi páčil v bielej farbe, udržiavať ho bude síce náročnejšie, ale nech to stojí za to. Maxíka pozdravujem a verím, že bude pri žrebovaní veselo. revedevivre@gmail.com
H.Eva píše…
Dobré ráno Lucie,
právě jsem jednu kávu po ránu dopila a koukla na Vaše stránky a zjistila, že zde probíhá krásná soutěž, které se jako milovnice kávy nemůžu nezúčastnit. Kávu piji už hodně dlouho, vlastně už od minulého století. :-) Kávovar by se mi moc líbil a v bílé barvě by se mi i moc hodil. Fotosoutěže se nezúčastním, nemám pořádný fotoaparát a ani zvláštní talent na focení. Krásný nadcházející víkend Eva, email: enett@seznam.cz
Unknown píše…
Káva ....to je prostě bohyně...mám jí moc ráda... mám jí spojenou s odpočinkem, relaxem, takovou pohodičkou, posezením s kamarádkou či přáteli...ta vůně čerstvě namleté kávy...mmmm, blaho jen si to představím :D
Kdyby se náhodou usmálo štěstíčko na mě, tak by se mi líbil kávovar v bílé barvě :)
janiej@seznam.cz
A do soutěž se moc ráda zapojim ač vím, že jsou jistě dáááleko lepší, zdatnější fotografové :O
Hezký den J.
lenka píše…
Dobré ránko, už jsem o soutěží četla a mít dobrý foťák a zajímavý nápad, hned se zúčastním, takže děkuji za možnost soutěžit i tak :-). Kafé miluji a den bez něj není naplněn. Lenka, lenule.o@gmail.com
(bílá)
Krásná soutěž, to já bych se i ráda zúčastnila, jenže já miluju Nespresso a zůstávám mu věrná. Ale kávu miluju stejně jako černobílé fotografie. A nejradě mám dobrí ristretto. Pěkný den!
Kami píše…
Tak já a káva jsme si k sobě cestu hledali docela dlouho, nějak jsem jí docela dlouhou dobu nemohla přijít na chuť, ale od určité doby ji mám moc ráda - asi jsem se konečně "propila" k té správné chuti :))
Ráda se zapojím, soutěž se mi moc líbí a vybrala bych si asi černou barvu kávovaru. Fotosoutěže se asi nezúčastním, protože od minulého května nemám jiný foťák než v mobilu (Klárka si s ním poprvé a naposledy pohrála :/).. A jestli čaj nebo kávu? - oboje! :-D Nedokážu si mezi nimi vybrat, ráno čaj, po obědě kafíčko ;)
hor363@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lucko, moc ráda soutěžím, ale protože mám štěstí v lásce a rodinnou pohodu doma, většinou nic nevyhraju. Kávičku si dávám svátečně jednou za den ale kvalitní, je to moc příjemná chvilka během mého pracovního dopoledne. Díky za vaše krásné fotečky a vtipné komentíky ze života jedné milé rodinky.....
Tereza - t.hlavkova@email.cz
Anonymní píše…
Dobry den Lucie, posledni dobou zavitam na vase sranky denne, asi 3 tydny? jsem tedy novacek, koukam i na jine bloggerky, jste vsechny moooc sikovne, obdivuji vase interiery, napady, odvahu, ale i to, ze vse vetsinou musite skloubit s malymi detmi!!! Mam sve zkusenosti:-). Dostaly me vsehcny ty fotky tak moc, ze planuji nekdy v lete kompletni zmenu interieru do cernobile atd. Takze velke diky za isnpiraci. No a ted ke kave: prosla jsem nekolika etapami, jako odpurce kavy jsem zacinala, ac jeji vune me vzdy lakala, a v dobe materske, kdy jsem shanela po probdelych nocich energii kdekoli, jsem se propracovala k 1 -2 kavam denne, latte od DG. Mame ten nejstarsi typ - cerny, mozna by se ted hodil do noveho interieru novy, bily:-). Ale na foceni bohuzel nemam. Nemam potrebne vybaveni, um, ani vhodny objekt - mozna zatim? Uvidime:-). Budu se dal kochat vytvory tech zkusenejsich:-). Pekny den. Marcela (matumka@email.cz)
Anonymní píše…
Dobré ráno Lucko,
Ranní káva, malá kouká na kouzelnou školku a já mohu v klidu skouknout, co se děje na oblíbených webech - taková chvilka klidu jen pro mne, na kterou se každé ráno těším, po té, co vypravím do školy a školky 2 starší syny a manžela do práce, myslím docela zaslouženě :-) Takže kávu piju, začátek dne si bez ní dokonce nedovedu představit - slušná závislost! - a kávovar už si přeji dlouho - ten černý :-)) Fotosoutěže se nicméně nezůčastním. Mějte se krásně, johana.petru@seznam.cz
LAVANDE&PROVENCE píše…
Milá Lucie,
děkuji za úžasnou soutěž!
Kávu piju hodně a ráda! Je to vždycky taková "moje chvilka" :)
Kávovar by se mi líbil bílý.
Fotosoutěže se raději nezúčastním, přenechám těm více šikovným :)
Mějte se moc krásně, T.
fiser.tereza@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lucko,děkuji za Váš blog :)))
Ráno 100% káva i čaj.Káva ale jako první v pořadí.No a odpoledne bez kávy si také neumím představit,takže asi menší závislost.Včera jsem zavítala do kavárny s kamarádkou a co jsem si objednala,no kávu :))).I když po obědě jedna proběhla,ale ta z kavárny byla úžasná ♥.A kdyby štěstí přálo,tak by se mi líbil kávovar bílý.Fotosoutěž přenechám šikovnějším.
Krásný a pohodový den Eva (eva.sevi@seznam.cz)
Anonymní píše…
Dobré ráno, kávu mám uvařenou a jdu projíždět blogy:D Bez kafe by to nebylo ono!!!!Čaj popíjíme zelený, sypaný.
Zkusím poslat ČB fotku a nedávám si šance, ale o vyhrávání to není, takže pokud nic, tak aspoň pěkná fotka bude.
Kávovar bílý a můj mail pajulevrtule@centrum.cz
Mějte hezký den!
Pavla

Unknown píše…
Tak to je opravdu úžasná soutěž - miluju kafe, hlavně latté, to bych mohla pořád. Ale čajem taky nepohrdnu, hlavně domácím pečeným ostružinovým. Kávovar by se mi líbil asi černý, ale nepohrdla bych ani bílým. Fotosoutěže se nejspíš nezúčastním, zrovna ve své fotografické umění nemám zatím nějak extra důvěru :) Dovolím si pozvánku na můj blog (http://themonica.cz) ...a můj mail: slahorova.m@gmail.com

Krásný den vám všem přeju :)
j33 píše…
To je mila sutaz...kto by nemiloval kavu, ze? Ak nie teraz tak buducnost sa o to postara... Ja som verna nesspressu tak sa nezucastnim...
Anonymní píše…
Lucie,to je povedena soutez!!!Kava a ja?Leta jsem ji vubec nepila.Pak jsem nastoupila do jedne firmy a travila hodne casu na ruznych jednani a uz to jelo...momentalne kavu miluju,uzivam si ji.Z piti kavy se u nas stal ritual. S manzelem se snazime pit ji spolecne,najit si na ni cas. Kolikrat mi manzel cestou z prace vola"Zhav!'tzn.zapni pressovac..Leta si uzivam pravidelnou uterni dopo kavu s kamaradkou,obe totiz pracujeme spis odpoledne,takhle v klidu probere udalosti min. tydne,vymyslime pekne DIY,projedeme blogy.Proste miluju kavu,miluju masinky a dalsi veci na kavu. Souteze na FB se chci zucastnit. Hodne pohody nejen u kavy preje Lenka lefu@centrum.cz
Unknown píše…
Před 8 lety jsem nastupovala do svého prvního opravdového zaměstnání jako nepiják kávy... Dnes už musím mít své 2 - 3 kafíčka denně:)). Fotosoutěže se nezúčastním, neb nejsem ani fotograf amatér, tak děkuji za tuto šanci si přesto zasoutěžit! Když kávovar, tak černý. Přeju hezký den a hodné děti... gabrielalala@seznam.cz
Anonymní píše…
jo a jeste barva...asi bila lefu@centrum.cz
Pinosova.B píše…
Milá Lucie,
děkuji za další soutěž o opravdu krásnou cenu..Tak také zkusím štěstí..
Kávovar by se mi líbil v černé barvě a kávu miliji..nedokázala jsem si odpustit ani v těhotenství, ale piji převážně latté s mlékem, takže ani teď při kojení to není pro dcerku tak hrozné..
Fotosoutěže se nezúčastním a přeji krásný den
Bára (Pinosova.B@seznam.cz)
Unknown píše…
Dobrý den Lucko,
fotosoutěže se nezůčastním, nefotím, jen když fakt musím. Ale jestli se tedy mohu zúčastnit vaší soutěže, tak ráda, o kávovaru domů uvažujeme a líbil by se mi bílý. Krásný den a jdu si uvařit kávu, od rána jsem měla 3 čaje, jsem nemocná, tak si spravím chuť. ...kpr@mybox.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucko,
mám ráda kávu a také si jí u vás ráda popíjím:)Kávovar se nám pokazil a tak čekám na nový:) a líbil by se mi v bílé barvě.Děkuji za soutěž.hezký den rd.schmidt@seznam.cz
Darina
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, děkuji za soutěž ,ale bohužel fotoaparát a já nejsme takový kamarádi ,ale kávu miluju :) Jinak bych Vám ráda poděkovala za Váš blog ,který mně davá hodně inspirace díky Dana vojtechova.dana.zabedov@seznam.cz
Arwen píše…
Jéje, pěkná soutěž! Kafe miluju :) zrovna jsem tu jedno dopila. Díky za pěkné fotky, ty černobílé mají něco do sebe. mischa.b@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie.... Můj každý den začíná kávou... Jinak si to ani neumím představit... Kávovar se mi líbí černý / kecám, i bílý ... ale černý trošku víc :-) / Fotosoutěž přenechám šikovnějším...
Moc se mi líbí Váš blog... Při ranní kávě klikám právě k Vám...Mějte se krásně.
Hanka hankaadamec@seznam.cz
Bára píše…
Ahoj Luci, to je moc pěkná soutěž a řekla bych, že nápad, tedy téma soutěže je parádní! Já focení miluju, ale o této soutěži jsem zatím neslyšela. Kávu piji dost často, tak je pravděpodobné, že to ještě do konce měsíce stihnu a zkusím své štěstí. Kávovar by se mi líbil v bílé variantě a můj email je barakara@email.cz. Musím říct, že poslední dobou snídám čaj a kávu si dopřávám k dopolední svačině a po obědě. Beru ji jako rituál, kdy se chvíli věnuji jen a jen sobě, což je důležité, aby se člověk v dnešním světě úplně nezbláznil. :)
bára.kára blog
skarletka píše…
Dobrý deň Lucie
rada sledujem Váš blog a rada pijem kávu. Nerada sa fotografujem a asi preto aj málo fotografujem, to je jeden z dôvodov, prečo sa súťaže nezúčastním, ten druhý je, že nie som na facebooku.
Kávovary sa mi páčia v oboch farbách, ale asi viac ten čierny.
Pekný deň želám
dana.kiralova@gmail.com
Lucie píše…
Ahoj, Luci! Kafe já můžu, momentálně teda v bezkofeinové verzi, zalívám obyčejné rozpustné... V tomhle se těším, až bude po kojení (nedovedu si představit, jak by naše špatně spavá Julie vyváděla po kafi). Kávovar se mi líbí černý! A černobílé fotky - ty já taky můžu - fotím sice barevně, ale pak to na ČB nebo sépii přetvářím - má to úplně jiné kouzlo!
Díky za prima soutěž, a hezký den přeju! L. (svetlusenka@gmail.com)
misu píše…
Miluji vůni kávy, kávu ale nepiji, vlastně ano v létě si dám ráda ledovou kávu :) Kávovar je designově povedený, pro manžela by jsem vybrala černý. Na Váš blog jsem narazila asi před půl rokem, od té doby jsem Vaší pravidelnou čtenářkou. lamian@atlas.cz
Anonymní píše…
Dobry den Lucie..kavu si nenecham vzit ani za nic..odepru si sladke..tluste..alkohol a jine pozemské rozkose..no rano bez vune kavy je pro mne nemyslitelne! Jen ted..kdyz lezim nemocna v kulichu v posteli..je mi velkou oporou caj s medem a citronem. Ale uz me svrbi ruce na stetec..moje dalsi z lasek a hned jak se vyzdravim chystam se vnest trosku cerne tabulove barvy do sve stare kuchyne.
a tak je jasne jaka barva kavovaru by mu u nas slusela..i kdyz..stara kuchyn je bila..a kávovar nikdy nezazila:-) Urcite by holka stara mela radost:-)..no a ja..starsi holka. .obrovskou!!!! Jinak děkuji Lucie za Vas blog..muj prima spolecnik prave s kafickem. Zdravi Vas Monika email interier12@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den,
Kávu jsem nikdy nepila. Nezlomilo to zkouškové období ani mateřská. Zato jsem čokoholik. Mňam. Před měsícem nám dovezli novou kuchyň, bílou. Barva kávovaru je tedy jasná. Bílá, bílá a zase bílá. Černobílé fotografie mají své kouzlo. Těším se na Vaše další příspěvky, krásný den, Pavla. Pasulazavinacemail.cz
Anonymní píše…
Dobrý den, moc ráda čtu Váš blog . Kávu miluju a upřednostňuji presso z čerstvě namletých zrn.Tento kavostroj se mi více líbí bílý, ten černý na mě působí jak součást HIFI sestavy:-)Moc děkuji za soutěž a přeji hezký den.Jitka email: jitu109@post.cz
Anonymní píše…
Ahoj Lucie, tak fotosoutěže se nezúčastním, na rozdíl od Vaší soutěže. Ne že bych se nechtěla zúčastnit, ale nemám absolutně cit pro dobrou fotografii. Co se samotné kávy týká, mám nejraději espresso, bez mléka a cukru a za den jich dám opravdu spoustu. Dle mého soudu je to to nejlepší káva, ale znáte to, co člověk, to názor. Čaj piju také, černý s citrónem bez cukru. Jinak se mi líbí ten černý přístroj. Email: Imortality@seznam.cz. Děkuji. I.
Terka píše…
Kafe už řadu let piju, těhotná netěhotná, kojící nekojící. Fotosoutěže se pravděpodobně nezúčastním, fotit moc neumím a esspreso doma nepiju, jen v kavárně, takže ani nevím, jak bych pořádně fotku vytvořila. Doma (zatím totiž žádný kávovar nemám) piju nejradši kafe z konvičky, co se dává na sporák. Ale čaj piju taky, furt, vlastně nepiju skoro nic jinýho než čaj, sem tam vodu a 1 kafe denně.
Vybrala bych si černý stroj ;-) Terka terinaj@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den paní Lucie, velice se mi líbí Vaš blog. Už kolem vánoc jsem pokukovala po nějakém hezkém a hlavně dobrém pressovaru a ejhle,Vaše soutěž a šance na výbornou a voňavou kávu, jako na Vašich krásných fotografiích. Kávu miluju, piju 2-3 šálky denně a ráda se zúčastním Vaši soutěže. Pro případnou výhru - barva bílá. Děkuji Monika. Lipmonika@seznam.cz
Šárka píše…
Lucko je to moc pěkná soutěž pro nás kafařky . Brzy ráno mě nastartuje jedině moje kávička , a tak zkusím svoje štěstí hovjacka.sarka@seznam.cz Kdyby mě štěstí bylo nakloněno líbil by se mi bílý přístroj . měj se hezky , Šárka
Mirjanka píše…
Já jsem kafoholik a nebojím se to přiznat ;-) kávu si nejsem schopna odepřít skoro nikdy...Je to takový můj životabudič spojený s mnoha rituály...piji kávu několikrát denně z různých hrníčků, ke kterým mám vztah...a tenhle kávovar by mi mé okamžiky s kávičkou ještě více zpříjemnil...volila bych ten bílý...bohužel nejsem žádný velký fotograf...nemám na to trpělivost. Ale vaše fotky se mi moc líbí. Díky za prima šanci na soutěž. Naděje umírá poslední ;-)
Mirjanka píše…
mirka.matuskova@email.cz
Anonymní píše…
Dobrý den, paní Lucie, Váš blog sleduji pravidelně, máte moc hezké fotky i příspěvky. Káva je můj ranní restart, bez ní bych byla celý den nemožná a během dne další tak 2-3 šálky. Fotosoutěže se nezúčastním, nemám inspirativní oko,bohužel. Pokud se štěstí obrátí na mou stranu, tak bych prosila o bílý kávovar. Mějte se v údolí krásně. Petra brabcovapetr@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lucie, díky za zajímavý tip. Fotosoutěže bych se zúčastnila ráda (zkusit se má vše, že), ale proč je do všeho zahrnut FB?! Ten já nepodporuji. Jinak ke snídani jedině čaj, černý a nejlépe aspoň půl litru. A po obědě, když mi obě děti usnou, tak voňavá káva, nejčastěji latté. :o) No a Oblo? Černý. Díky. Lucie luciepa@centrum.cz
Anonymní píše…
Milá Lucko, díky za další super soutěž... U mě každé ráno začíná kávou a tvým blogem :-) Dolce gusto je mým favoritem - opravdu skvělá káva. Jako vždy jsem raději pro bílou barvu. Díky, Katka k.minaru@seznam.cz
Unknown píše…
Luci ja kávu milujem hlavne čiernu za deň pri tej mojej nezbednici osemmesačnej vypijem aj šest šálok Mnaaam káva ;)súťaže sa nezúčastním ja ale manžel ten je vášnivý fotograf takze tomu to dávam na starosť... A kávovar biely ;) majte sa krásne naša Mia posiela Maxovi bostek paaaa
tereza.vrbata@gmail.com
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, Váš blog čtu v poslední době skoro denně a nikdy mi u toho nesmí chybět hrnek s kávou. Kávu miluju a bez ní nemůžu existovat, nejraději ji mám s pořádnou čepicí našlehaného mléka. Na to používám speciální pěnící konvičku.Jsem prostě kávový závislák. Fotosoutěže bych se ráda zůčastnila, ale příliš nevěřím mým fotografickým schopnostem a tak mi přijde jako výborný nápad ta soutěž u Vás. Kávovar v černé barvě mi přijde jako praktičtější.Těším se na další blogové návštěvy u Vás a přeji krásný den.Jana. janinnee@seznam.cz
Anonymní píše…
Vyborna sutaz! Vas blog sledujem velmi rada a vzdy sa tesim na novy post. Tak krasne fotit ako vy neviem tak rada vyuzijem sutaz na vasom blogu :-) Ak by to klaplo tak prosim biely :-) Adika
svit1@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie,
máte doma už krásného Bumbrdlíčka :-) To má takové tvářičky po té kávičce? To je jen legrace......
Nikdy jsem nechápala, co dospělí na tom kafi mají???? Teď mi den bez kávy přijde "nedodělaný" a když na ní nemám chuť, vím, že na mě leze nějaký bacil:-)
A Lucie, pardón, že jsem tak zvědavá, ale proč se Vy nemůžete soutěže zúčastnit?
Kávovary jsou hezké oba....
Krásný víkend přeje Ivana V. ivculinek@centrum.cz
Anonymní píše…
Teď se teprve ukáže pravá návštěvnost blogu :). Ráda se zúčastním, protože studium VŠ jedině s kávou. Zdravím z Chrudimi a díky. Pavla, voriskop@seznam.cz (líbí se mi víc černá varianta)
Ilona Ř. píše…
Milá Lucko a Maxíku,
i já si tuto soutěž zde na blogu nenechám ujít!
Fotosoutěže se nezúčastním, protože fotografování není mojí silnou stránkou !
Ano, kávu piji, zrovna jí mám na stole ;-)
Nejraději si jí vychutnám, když Šíma spí spolu s nějakou sladkou tečkou a blogy zároveň jako právě teď ;-)
Mám jí ráda bez cukru a s našlehaným mlékem.
Máme sice starší značku pressovače, ale nový v bílé barvě by se nám doma určitě neztratil ;-)
Krásný víkend s kávou do mlýna přejeme!
Ilona .Rezaninova@seznam.cz

Anonymní píše…
Dobrý den Lucie,
děkuji za pěknou soutěž i za Váš blog. Kávu mám moc ráda, nejradėji presso. Pokud by se na mne usmálo štěstí, raději bych toho černého krasavce. Děkuji, Katka
katerina.enderova@tiscali.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, máte úžasný blog! Těším se vždy na nový příspěvek.Ráno si uvařím kávu užívám si chvilku klidu, než se probudí zbytek rodiny. Jelikož jsem na MD a kojím, musím kávu v omezeném množství. Super soutěž, zkusím štěstí! Podkud si mohu vybrat, tak za mě bílá barva. Pěkný víkend! Lucie lucie@rssemily.cz
Anonymní píše…
Dobrý den,Lucie,
vždy se moc těším na váš blog ,chodím sem moc ráda.
Kávu piji málo,ale moje rodina jí má ráda, já jsem spíš čajíčková:)
Kdybych si mohla vybrat tak bych volila bílý.

Hezký víkend,
Petra petra.kodlova@seznam.cz
Janahe24 píše…
Dobrý den Lucie, skvělá soutěž! A když ji bude losovat Maxík, tak to se musím zúčastnit!
Kafíčko mám nejraději hořké a v šálku. Fotosoutěže se nezúčastním, ani nemám odvahu!
Kdyby mě Maxík vylosoval, tak se mi líbí bílá barva. Děkuji.
Pěkný víkend.hegerova24@seznam.cz
Anonymní píše…
Hezký den, Lucie! Tak jsem dnes zjistila, že jsem si už před rokem vytvořila závislost na vašem blogu. Zprvu jsem hledala inspiraci pro svůj byt, ale teď je to závislost na Maxíkovi! Strašně rychle roste :) .
Kávu si udělám ráda, když si v klidu chci prohlédnout novinky na blogu - jako právě teď. Když už bych se měla rozhodnout pro nový kávovar, tak bych volila černý...
Krásný víkend a spoustu milých fotek!
r.sechovcova@seznam.cz
Všednodennosti píše…
Milá Lucko, Maxíčkovi to s kávou strašně sluší! Nechápu, proč se nemůžeš soutěže zůčastnit, protože Tvá fotka je dobrá. Což se nedá říci o fotografiích mých. Zkusit bych to mohla, ale můj starý fotoaparát a ani moje oko by to asi nezvládlo. Zkusím něco nafotit a uvidím. Tvé soutěže se zúčastním ráda a hned mi padl do oka ten černý! Všem přeji hodně štěstí a mávám do dálky. Marcela macekie@email.cz A děkuji za skvělou soutěž!
Všednodennosti píše…
A kávu piji každý den, při čtení blogů je věc samozřejmá, že se mi po nos line vůně kávy! Je to můj životabudič a taky chvíle klidu...I když miluji i čaj. Nikdy jsem nevypila tolik horkých nápojů jako tady v Irsku.
Martina HappyHome píše…
Krásný den Lucie,
fotosoutěž jsem už zaregistrovala v týdnu na fb,ale neposlala jsem fotku jelikož nějak není čas cokoli nafotit :-)
Jinak - kafíčko miluji a s mužem máme oba rádi kafčo DG a kapsle kupujeme opravdu ve velkém. Momentálně mám kávovar v červené barvě,ale jelikož jsem si v týdnu pořídila do kuchyně pomocníka v podobě bílého robota,tak bych uvítala změnu a kávovar by se mi líbil v barvě bílé.
Přeji pěkný večer a víkend
Martina
Markéta píše…
Milá Lucie a celý váš domácí mužský týme!
Nejprve bych chtěla říct, že vám moc fandím a velice ráda nakukuji do jednoho obyčejného života jedné neobyčejné ženy a to VÁS. Váš blog sleduji už dlouho a moc se mi líbí jak vše zvládáte s lehkostí i přesto, že život nepřináší jenom ty lehké a úsměvné chvilky.... Jen tak dál!
No a ke kafíčku? Ano, mám ho také moc ráda, mám ráda silné presso s hustou pěnou - silné, hořké a dobré :-) A kdyby se náhodou podařilo a Maxova ručička zašátrala a vyšátrala mé jméno, bude mi ctí uvítat bílého fešáka v mé kuchyni :-)
Děkuji za bezva soutěž!
Mějte báječný víkend!
Markéta
marky.sokolka@seznam.cz
Unknown píše…
Hezký podvečer, paní Lucie! Den bez Vašeho blogu už si ani neumím představit, jsem moc ráda, že tu jste! Kávu miluji, i když čajíkem nepohrdnu... a jak je vidět i malý Max má dobré základy a jistě se zařadí mezi milce kávy... Vaše fotečky jsou parádní a bílý kávovar luxusní!
Přeji pohodový konec týdne, Maru
Vija píše…
Milá Lucko, Max je šikovný malý chlapík :o), kterého zajímá vše co se hračkám moc nepodobá...malý badatel- průzkumník a to vše ke zdravému ,,miminku patří,, jen tak dál. A já a čaj nebo káva ? Čaj ovocný, mátový, meduňku a zázvor. Ale káva...to je siesta, čas odpočinku a pohody, samozřejmě, že jsou dny kdy ráno uvařím a v poledne dopíjím studenou. Pokud by se štěstí usmálo na mě, volím černý.
vi.jana.vi@gmail.com
Přeji hezké dny a díky za soutěž.
Jana
Karaska píše…
Fotit bych se chtěla učit,
nechtějí mi foťák půjčit.
Prý jsem zbrklá, nevyčkávám,
okamžiky promeškávám.
Fotky jsou pak pro kočku,
vůbec nejdou na dračku.
Focení mě neuživí, ani fotku neprodám,
můj život to neovlivní...s chutí si teď kávu dám..
Dolce Gusto od Nescafé, ten kávovar Oblo,
připravil by dobré kafe, které by teď bodlo!
Kdybych měla naději, bílý zvolím raději :-)
Hezký den, m.vasickova@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lucka,
káva je pre mňa nie len lahodný nápoj, ale znamená pre mňa chvíľu pohody, krásny moment. Keď čítam o káve, vidím kávu, cítim kávu, okamžite dostanem na ňu chuť. Tak sa stalo i teraz. Pijem kávu a píšem tieto riadky. Kávu pijem čiernu bez cukru. Čaj mám tiež rada, ale uprednostňujem bylinkový, žiadne jablkové, škoricové, klinčekové a podobné voňavé esencie mi nič nehovoria. Kávovar by sa mi páčil v čiernej farbe. Vaša fotka s Maxom a kávou je senzačná. Ja fotím rada, len mi bohužiaľ chýba cit pre detail. Ja kávovar mám, ale veľmi rada by som ho vyhrala pre švagrinku. Želám krásny víkend.
Silvia
silviabednarova21@gmail.com
Jana píše…
Milá Lucie, soutěž je to nesmírně zajímavá - bohužel mé fotografie rozhodně nejsou soutěženíschopné. Nemám na to to správné "oko". Kávu jsem si zamilovala relativně nedávno,až těsně před čtyřicátými narozeninami.Přes rozpustnou kávu (se spoustou mléka) jsem se propila k espresu. Piji jen jednu kávu denně, po obědě, je to takový rituál. A k němu potřebuji šálek dobré, černé, silné kávy s hustou pěnou - bez cukru a bez mléka. Pěnu s požitkem opatrně sním lžičkou, a pak malými doušky vychutnám zbytek. Je to jediný okamžik, kdy si za celý den dopřeji kousíček něčeho sladkého - jako protiklad k hořkosti kávy. Můj kávovar (který jsem dostala před deseti lety k narozeninám) pomalu a jistě odchází do presíčkového nebe, takže by se mi nový hodil... Ač by se mi více líbil černý, do kuchyně by se mi více hodil ten světlý. Ve finále je mi to jedno - přizpůsobila bych se, hlavně, kdyby byl nějaký... Krásné dny tobě i celé rodině! Jana (jankynet@email.cz)
Anonymní píše…
Dobrý večer do mlýna,každý den k vám nahlížím a vždy mě potěšíte novým příspěvkem.Máte krásnou rodinu i tu instantní:-) Soutěže se nemohu zúčastnit, poněvadž fotografování není mojí silnou stránkou :-(.Kávě moc neholduji, miluji čaj,ale ostatní osazenstvo bez ní nefunguje-to myslím do slova.Pokud by se na mne usmálo štěstí, tak Maxovi děkuji za šťastnou ruku.U nás vládne bílá barva.Přeji krásný víkend. Šárka SHKPAVEL@seznam.cz
Luci, soutěže se nezúčastním, neb moje fotky nemají žádnou uměleckou hodnotu, i když bych porotu aspoň pobavila. :-) Každopádně kafe miluju, nějak si bez něj neumím den představit a nenechala jsem si ho vzít ani v těhotenství, ani při kojení. Těšim se na poobědový kafe, kdy děti spí (v lepším případě) nebo mají útlum a nechají mě si ho vypít v klidu a teplý. :-) Radši bych bílou barvu, ale hodí se k nám obě. Míša michaela.kankova@centrum.cz
Anonymní píše…
Milá Lucka, skúsim šťastie:)
Kávovar sa mi páči biely, fotosúťaže sa nezúčastním aj keď ma zaujala. Zrkadlovku mám totiž iba od Vianoc a ešte s ňou neviem narábať.Kúpili sme ju aby mal náš malý synček pekné fotky.Len ten návod je na ďalšiu vysokú školu :). Káva je na materskej nielen lahoda ale aj nutnosť. Po prebdenej noci by som inak nefingovala.Mám rada preso s mliekom, kávu nie horkej chuti. Realita doma je však pre chýbjúci kávovar neska :) A čaj pijeme doma počas celého roka na teplý aj studený spôsob čiže u mňa 1:1 pre kávu a čaj.Lubka lpitekova@mail.com
InkaFej píše…
Luci, neodolám..ani kávě ani této soutěži...sice Dolce gusto mám a s gustem ho používám, ale i jako krásný dárek by nebyl k zahození...A fotku? No proč nezkusit štěstí..asi do toho půjdu..zkusit se má všechno..Navíc v 5. třídě mi říkali, že neumím vůbec malovat a v 6. třídě jsem vyhrála tehdy celorepublikovou soutěž..každý má totiž jinou míru v hodnocení a co se jednomu může zdát hrozné, je pro druhého skvost..tak co kdyby Goran Tačevski koukal na svět kávy stejnýma očima jako já.o))?
Kdybych si pak mohla vybrat, tak bych si přála černou barvu..Můj email : j.fejfusova@seznam.cz
PS: Díky za zprostředkování soutěže a krásné dny..Inka
Pavla Bláhová píše…
Milý Maxíku, jestli tvoje ručička vytáhne lísteček s mým jménem, tak bych tvojí maminku poprosila o toho bílého pomocníka:-) Poslední dobou si pochutnám už jen na malém presíčku, pití silných přeslazených turků už mám zdárně za sebou:-) Ale jestli vytáhneš lísteček s jiným jménem, tak neva, i tak je to bezva soutěž. A jestli se zůčastním té fotografické? Tak to fakt nevim, ráda bych, ale asi to celé ztroskotá na tom, nahrát to na facebook-s tím tedy kamarád nejsem:-( Mějte se tam ve mlýně moc moc fajn...a kdyby náhodou, tak tady je můj mail:-) pavla.blahova@seznam.cz .... vaše pravidelná čtenářka Pavla
Anonymní píše…
Milá Luci,bez kafíčka si už život při dvou dětech a zaměstnání nedovedu představit.Je to první po čem hned po vyvenčení pejska sáhnu:-)Fotosoutěže se nezúčastním,protože fotit můžu pouze z mobilu.Pokud bych náhodou vyhrála,líbil by se mi černý.
Mějte se moc pěkně Mirka /mirka.koudelkova@seznam.cz/
Anonymní píše…
Ahoj Lucie, v poslední době jsem si Váš blog hodně oblíbila a ráda ho čtu. Líbí se mi soutěže, tak se zapojím i do té Vaší. Kávu piju velmi ráda, je pro mě symbolem pohody, odpočinku a chvíle u knížky (nejlépe s něčím dobrým ruku v ruce). Někdy si dávám rychlé kafe na povzbuzení "za běhu." Kávovar by se mi líbil černý a fotosoutěž mě láká, ale nezúčastním se. Zdravím, Veronika (smerkova@gmail.com)
Anonymní píše…
Zdravím Lucie, i já zkusím štěstí, s FB se nekamarádím, proto budu soutěžit jen u Tebe. Kafe miluji, kávovar by se šiknul:-) Díky. Renata /renata.pospichalova@email.cz/
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, soutěže se zkusím účastnit a budu doufat. Za fotografa se vůbec nepovažuji, ale jak se říká někdy štestí sedne i na ..... mě :-) Nechci pět samou chválu na Váš blog, ale je opravdu moc fajn - styl, fotky, veselé příběhy. Doma už pár let jedno dolce máme a tak malá změna v černé barvě by nevadila. Kávu posledních pár let trochu zanedbávám, tak doufám, že to děti jednou "ocení" :-) :-), ale kapučíno nebo laté si občas ráda dám. Mějte se moc fajn Gábina (gabriela.krcilova@seznam.cz)
U Martiny píše…
Hezkou sobotu Lucie,
Černobílé fotografie mají v sobě tajemné kouzlo, vrací mě do daleké minulosti. Mé první foto z ateliéru, posadili mě před pana fotografa a já vykulila oči, staré fotky babičky a dědy, tatínek jako chlapeček ve svátečním. Kávu jsem začala pít až po třicítce, rozhodně nejsem žádný znalec, ale doma mám své Krups Dolce Gusto Piccolo. Fotografickou soutěž přenechám zkušenějším a šikovnějším fotografkám, ale ráda si zasoutěžím o bílý kávovar u tebe a Maxíka :-))
Martina ( Martina.Malikova@seznam.cz )
puntikata píše…
Dobré odpoledne přeji :) já tu tak ráda chodím na návštěvy...vždycky dostanu chuť na kávu...fotosoutěž přenechám šikovnějším a mně by se líbilo kafíčko z bílého kávovaru. :) rlegerska@email.cz Takpěknou sobotu všem:)
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie. Jako téměř každý den jsem i dnes nahlédla k Vám domů. Váš blog se mi moooc líbí a já jsem moc pohodlná se do něčeho takového pustit, proto velký obdiv :-) Při čtení Vašich příspěvků mám úsměv na rtech, neb spoustou z nich jsem také prošla a připomínají mi jak rychle můj syn vyrostl, ale že vlastně dělal také to, co Maxík,... a jak ten čas vlastně letí :-) Kávu si vychutnám vždy ráda a úplně nejraději ve společnosti mého manžela, se kterým jsme "vymetači" kavárniček, což přivádí ke koulení očima našeho již 14letého syna. Má smůlu, dobrou kávu si nenecháme zkazit :-) Je to takový náš rituál, na který se na každém výletě, nebo v horším případě na nákupu vrhneme. K focení bych podotkla pouze to, že se snažím, ale profesionální to není a obdivuji krásně nafocené snímky, kdy černo-bílé vedou prim. Tak nějak bílá, černá, šedá, pastel - mé nejoblíbenější :-) :-) Mějte krásnou sobotu, posílám Vám spostu pozdravů a držím palce v dalším psaní a focení. Gabriela ,,Grady.g@seznam.cz
Anonymní píše…
Ahoj Lucka, aj ja milujem kavu!Pre alergiu na mliecnu bielkovinu uz pijem len ciernu.Pre histaminovu intoleranciu by som ju nemala pit vobec.....ale predsa si dve kavicky denne doprajem.Vlastne vecer ,ked liham do perin - este s otvorenymi ocami- o rannej kave snivam...Fotit neviem, ale o bieleho milacika budem sutazit.Pekny den praje Lucia:)
janickova.lulu@gmail.com
Unknown píše…
Ahoj Lucie, moc ráda chodím na tvé stránky. Vždy přijdeš s něčím novým. Je to takové milé pohlazení v každodenním shonu. A kávu? Tu mám taky ráda. Je to ranní rituál. Bez ní si den nedokážu představit. Chtěla bych soutěžit o černý kávovar. Přeji hezký víkend ... zdenka.hornak@seznam.cz
Pavla píše…
Dobrý den Lucie,
pro mě by bez kávy nemohl vůbec začít den... fotosoutěže se asi nezúčastním, mám pocit, že na to nemám dost talentu a to správné "oko". Kávovar by se mi moc líbil v bílé. Díky za váš příjemný blog.
skyvova@seznam.cz
Anonymní píše…
To je zajímavé, jak je něco zadarmo, tak se všichni hlásíte :-D klasika, hladovej čecháček. Jinak o Vás Lucie ani neví, to je trochu smutné ne? Jste jak hyeny je mi z Vás na blití :-P
Janka píše…
Také koukám na to nebývalé množství příspěvků... :-))
Kávu mám také ráda, ale kávovar vlastním, takže do soutěže se NEHLÁSÍM :-).
Přišla jsem jen popřát v novém roce a pochválit roztomilého Maxe, je z něj už velký kluk.
J.
Unknown píše…
Dobrý den Lucie, náhodou jsem jedno ráno narazila na váš blog a už jsem u vás na návštěvě každý den. Těším se na fotky, ve kterých hledám inspiraci při výzdobě domu. Zkouším pronikat do tajů fotografie a hledám v nich něco nového, nepoznaného. Je prima vědět, že někde je taky holka nebo paní, která pije kávu a na hrnku má mumínka :-)já ho nosím na bačkůrkách a už mi vážně není dvacet let.Čaj i káva je pro mě symbol pohody a relaxu. Momentálně ulítávám na čaji TeaGschwendner /skvělá záležitost-doporučuji/.Kávu mám ráda se smetanou a kouskem hořké čokolády. Dolce Gusto jsme si letos nadělili pod stromeček a zatím testujeme, která káva nám bude chutnat. Dnes jsem využila toho, proč vstoupit na váš blog, protože jsem se cítila pozvaná. Tak tedy, Lucie máte prima blog, krásnou rodinu, co více si přát :-). Mějte se dobře, přeji hodně zdraví a úspěchů. vl.sebkova@seznam.cz
Vroni píše…
Dobrý den, zdravím všechny, kteří mají rádi tento blog, především pisatelku a její rodinu. Jsem soutěživý typ, proto se přidávám se svým komentářem! PS: Miluji bílou! Verča
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, ráda se také hlásím do vaší soutěže, protože kávovar Dolce Gusto má tchýně a kávička je výborná! S manželem jsme oba "závisláci", takže by u nás nezahálel :-) Fotosoutěž přenechám radši jiným. Těším se na fotky z losování, cedník tentokrát asi Maxovi stačit nebude. Mějte se krásně a děkuji za váš blog! Tereza, tvavrickova@seznam.cz (kávovar by se mi líbil bílý)
Annie píše…
Je to super soutěž, děkuji! Naši mají doma Dolce Gusto a často ho využívám! Ale jinak jsme si domů koupili takovou malou elektrickou metličku z IKEA na mléko a to je pak lahoda, snad i lepší než kapsle... Krásný den Lucie a díky za soutěž! anna.kaplanova@gmail.com
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, Váš blog i fotografie jsou nádherné. Můj letitý kamarád foťák mi nedává reálnou šanci na výhru, tak to přenechám jiným s lepším vybavením. Kávu mám moc ráda ale nezačínám s ní hned ráno, to dám přednost čaji, ale odpoledne si ji ráda dám. Poslední dobou přicházím na chuť i espressu. Vaše soutěž mě potěšila, tak i já zkusím svoje štěstí. Líbí se mi víc ten bílý. Hezký den Martina (m.kypra@seznam.cz)
Anonymní píše…
Ahoj Lucko,
díky za tvůj blog - je velmi příjemně dělaný a inspirativní :-) Miluju nápaditý, pozitivní lidi , miluju kafe a miluju černobílé fotografie ! :-)Tak to prostě nejde nezareagovat na tento článek.
Kávu piju asi od svých 17let,vyzkoušelajsem už mnoho různých příprav kávy - od klasické "lógrové" kávy přes Moka express, French press, džezvu, vakuum pot, filtrovanou kávu, kapslové kávovary,pákové press kávovary....a výsledek ?Chutná mi každá - zvlášť jsem-li v dobré společnosti, příjemném prostředí, v příjemném duševním rozpoložení.....:-) Dnes je nedělní ráno, jsem ve společnosti příjemných lidí ( všech těch co se rozhodli zareagovat na tvoji soutěž :-) ), jsem v příjemném prostředí tvého blogu ( ale i doma mám docela útulné prostředí...) a v neposlední řadě mám skvělou náladu a před sebou vonící kávu :-) Lucko,ještě jednou děkuji za tvůj blog, tvou soutěž - pozdravuj tvou "velikou" rodinu, ať máš stále tolik energie a dobrých nápadů a pochopitelně hodně zdraví a životního nadhledu. Pokud bude mít Maxík šťastnou ruku ( ;-) ) - tak bílý kávovar je mému naturelu bližší:-) Krásnou neděli, zdraví Lenulka (neulen@centrum.cz)
Tezulie píše…
Tak to moje motivace k pití kávy je momentálně zcela přízemní a velmi podobná té Tvé, jen je o dva měsíce starší a je to holčička. No a protože má ještě dvě starší sestřičky, pití kávy na pohodu očekávám tak minimálně až za pět let a do té doby je hnacím motorem permanentní nedostatek spánku a tedy potřeba kofeinu a nakopnutí k dalším u běhu... Zejména momentálně (no jo, no, zase ty zuby) by u nás kávovar nejen nezahálel, ale možná by se i zavařil:-)) Ale ten černý by šel k naší černé rychlovarné konvici opravdu parádně, snad bude mít Maxík pochopení :-))
Anonymní píše…
nevím proč někoho tak hrozně irituje a pudí k napsání příspěvku o" hyenách a blinkání", ale určitě má k tomu své důvody a své zkušenosti. nevím proč, ale na mne tyhle lidi působí hrozně smutně a je mi jich líto...človíčku - udělej si kávičku, pusť si Norah Jones , vzpomeň si na něco tuze krásného ( třeba na tvůj pocit při zamilovanosti) a škarohlídství hoď za hlavu...:-) Krásný den!
Anonymní píše…
Dobrý večer Lucie, kávovar by se k nám domů hodil jak v bílé, tak v černé variantě. Kávu miluju hned po snídani a pak druhou odpoledne. Jsem vaše pravidelná čtenářka a i když nekomentuji, nyní mi to nedá! Váš blog mám moc ráda, přeji kupu inspirace, dobré oko a pevnou ruku na pěkné fota, které sem patří. Děkuji a zasílám pozdravy z jihu Čech. Martina. Matinka@email.cz
Anonymní píše…
Vážená a milá Lucie, kávu pijeme moc rádi. Líbil by se nám černý kávovar. Přejeme vše dobré do nového roku, hodně zajímavých nápadů a především fajn lidi kolem... MM
martina.stop@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, zdravím do údolí :-) Fotografické soutěže se nejspíš nezúčastním, protože já a jakákoliv technika, to nejde moc dohromady. Kávu mám moc ráda, doma pijeme "obyčejnou" rozpustnou s mlékem (já) nebo turka (manžel). Už mnohokrát jsme uvažovali o zakoupení kávovaru, zatím k tomu ale nedošlo. O to víc si ale vychutnáváme jednou za čas "pořádnou" kávu v restauraci, přijde nám to jako vzácnost. Ale mít doma vlastní kávovar... nezlobila bych se :-) Líbil by se mi černý. Přeji krásné dny a vše dobré, moc Vás obdivuji a doslova hltám Váš blog. Zdravím z Vysočiny :-)
lalinka8@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lucie,kávu miluju,ať už pro její úžasnou vuni,tak i pro ty chvíle pohody s ní.Někdy mám chuť na turka,někdy na Nescafé,někdy na presso a někdy na latté.O fotosoutěži popřemýšlím.Kávovar by se mi v případě výhry líbil černý.Tvůj blog moc ráda čtu,je super!ila@email.cz
Anonymní píše…
Zdravím Lucie,

objevila jsem tenhle blog náhodně při brouzdání na jiném kosmetickém blogu a od té doby ho otevírám každý den. Strašně se mi líbí a je pro mě takovým pohlazením po duši. Navíc jste někde z okolí, kde bydlím já, protože často navštěvujeme stejná místa nebo akce o))Co se soutěže týče,velmi ráda bych soutěžila,ale jsem absolutní antitalent na fotografii takže je moc fajn, že je i jiná možnost, jak toho krasavce získat. Dolce gusto je vynikající káva. Kávu mám moc ráda,ale více jak dvě denně si většinou nedávám. Dříve to bylo pouze latte nebo káva s mlékem, ale už jsem se propila i k černé kávě.
Moc díky za Váš blog Dana
dahu@seznam.cz
Ifčulka píše…
Dobrý den Lucie, u nás pije kávu hlavně manžel a návštěvy:-) Meleme ji ručním mlínkem po babičce a vůně je lákavá i pro mě, i když kávu nepiji. Mě by se líbil ten v bílé barvě. U nás fotí hlavně manžel, tak uvidíme. Mějte se pěkně ivana.rubesova@hotmail.cz
sisinkabrusinka píše…
Krásný den paní Lucie. Náhodou jsem se proklikala na Váš blog a musím říct, že tolik nádhery jsem už dlouho neviděla. Máte úžasný vkus a styl. Mockrát děkuji, že nám dovolíte nakouknout k Vám domů. Ráda si ke čtení uvařím dobrou kávu, ale nepohrdnu ani dobrým čajem. A z toho bílého kávovaru by byla káva úplně luxusní.
S fotosoutěží ještě uvidím, ale popravdě si s foťákem moc nerozumím.
Mějte se krásně a přeji mnoho štěstí.
zuzi.jany@seznam.cz
Anonymní píše…
Krásný podvečer. Mě by se teda líbil černý kávovar. Kávu mám moc ráda, je to pro mě chvilka pohody a nicnedělání. Soutěže se určitě zúčastním, protože kromě lásky ke kávě miluji i černobílé fotografie:) Tak třeba to vyjde:)
mishelinka@seznam.cz
Anonymní píše…
Pudí, nepudí, pouze říkám svůj názor :-P . Na Lucky nádherný blog se chodím dívat každý den a tak vidím kolik je komentářů jindy a kolik, když je něco zadarmo :-D :-D .Jako zrovna teď a hyeny vylézají :-) a není jim to trapné to samozřejmě nemluvím o těch co Lucince píšou každý den.Takže si človíčku udělej kávičku a přeji ti krásný večer a hlavně se nerozčiluj ať ti nepraskne cévka :-)
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie,kávu mám ráda třeba karamelovou,nikdy bych nevypila "turka" a barva kávovaru černá ... ps: fotosoutěže se nezúčastním,jsem po operaci a po bytě skáču o berlích :(
Maxíkovi posílám pusinku,je kouzelný :) mějte se krásně Marcela ...marcelli@atlas.cz
monaliss1 píše…
Milá Lucie, moc děkuji za tak krásný blog, chodím sem skoro každý druhý den, jak mi čas dovolí. Moc se mi líbí jak krásně, s vkusem a citem máte zařízené bydlení, také bych si to tak představovala, ale bohužel asi nemám štěstí na čistotné spolubydlící, jsem obklopena třemi chlapy, a ještě jedním pejskem, a také nemáme okolo baráku dodělaný terén, takže je u nás dosti blátivo. Takže mi nezbývá nic jiného, než se smířit s tím co mám, a nebo si přát, že možná jednoho dne se také dočkám krásného čistého bydlení.
V případě, že by se na mne štěstí usmálo, bych si přála pressovač v barvě bílé...
Přeji vám a vaší krásné rodince jen to nej, a hodně zdraví. Monika Vajsová. mvajsova@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Luci, moc Vám děkuji za každodenní chvilku oddechnutí, vždy k večeru projedu nové fotky na Vašem blogu, jsou tak krásné a ty popisky :-) Přiznám se, že kávu piju minimálně, tak 2-3 týdně, mám raději čaj, ale kávovar, pokud by se na mně usmálo štěstí, bych ráda věnovala mému muži, který je kávový labužník :-) máme doma vestavný pákový kávovar, ale tento tmavý by se moc hodil do kanceláře, ať má tedy Maxík pro mne šťastnou ruku :-) Přeji krásné pohodové dny. Lenka
Zastavila jsem se tu nechat komentář, co kdyby můj starý kávovar už vypověděl službu.... Máme doma DG už nějakou chvíli, nejdříve jsme opojeni množstvím možností zkoušeli barevné krabice a zhruba po půl roce se náš výběr ustálil našedém a červeném pressu a na latéčku...Zkusili jsme snad všechno včetně čaje i ledové kávy ;-) A tak kdyby při losování udeřilo, raději bych tedy bílý... teď mám červený...
Fotit do soutěže nebudu, nějak nemám invenci... ale řeknu manželovi... ten fotí černobíle rád
Díky za příležitost

evajn@centrum.cz
Unknown píše…
Mila Lucka!
Velmi sa mi paci tato sutaz, teda moznost zapojit sa do nej. Kavu mam velmi rada akukolvek a tiez kedykolvek, no ak ku kavickovaniu mam aj niekoho, vtedy chuti najlepsie:-) Mam rada bielu farbu, tak by sa mi pacil aj ten biely. Prajem vam vsetko dobre a krasne dni :-) Gabriela (stieberova@gmail.com)
Anonymní píše…
Dobry den, Vas blog ctu rada a casto. Kavu mam rada, nejlepe s mlekem, vanilkou a cukrem. Pro me je kava takova sladka mnamka. Souteze se mozna zucastni manzel. A kavovar mam od zn. Jura, super na zrnkovou kavu.
Kdybych vyhrala u Vas, tak dam prednost bilemu.
Mejte se krasne a piste, piste at mame co cist.
Misa s Elizabeth
michala.rathouska@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý vecer Lucko, blogy jsem objevila teprve nedávno, ale moc rada se u Vás inspirují nebo jenom tak koukám. Mate to doma nádherné. Ať se i nadále daří....kávu pijí každy den, vždy s mlékem. První věc po ránu, když vstanu, uvařím sobě a manželovi. Mějte se krásné.
Lenkahlavickova@seznam.cz
Veronika píše…
Maxík nemá chybu :-)
Jo, kávovar se nám porouchal a tak by se hodil...černě nebo bílý? Toť otázka...asi bílý...
A pokud stihnu nafotit, tak se zúčastním i foto-soutěže...nějak mám kalup:-)
A co piju...kávu (miluji "prsíčko" s hodně mlíčkem...) a nejlépe Keňa AA...a čaj miluju taky...takže obojí :-)
Krásné dny!
vospelova@gmail.com
http://aukaworld.blogspot.cz/
Lucie J. píše…
Dobrý den Lucie,
děkuji za soutěž:-)
Kávu momentálně piju velice omezeně, protože jsem těhotná. Převládá tedy čaj a místo kávy alespoň Caro. Ale jinak mám kávu velice ráda a už se mooooc těším, až si ji budu dávat zase každý den. Z bílého kávovaru by mi chutnala nejvíce:-)
Fotosoutěže se nejspíš nezúčastním, nejsem tak šikovný a kreativní fotograf.
Přeji Vám krásný den
Lucie
johanikova.l@email.cz
Anonymní píše…
Milá Lucko,

pokusím štěstí a zapojím se. Jsem čajový typ a tedy i závislák. Už večer se těším na ranní černý s citronem a medem, pak celý den zelený, večer byliny a pořád dokola. Kávu si šetřím jen na slavnostní chvíle v kavárnách (jednou za uherák) nebo doma se sestrou či kamarádkou (taky jednou za uherák). Pokud bude Max mít tu šťastnou ruku a vytáhne mně, pak ať i (s tou samou šťastnou rukou) vytáhne i barvu. Díky a krásný den

Kateřina Hlaváčová (katerinahlavacova17@gmail.com)
Anonymní píše…
Dobrý den, Lucie,

do soutěží na blozích se moc nezapojuji, často je podmínkou fb profil, ten nemám...a taky jsem líná...Kávovar, kdybych si mohla vybrat, bych si přála takový, jako měla Lisbeth Salander v tirlogii Milénium - od firmy Jura. Ale zatím bych jej neměla kam postavit. Ale tenhle malý krasavec, to je jiná. Líbil by se mi černý. ČB fotky se mi líbí...možná zkusím něco vyfotit a poslat...ale člověk musí tak nějak tušit, že to je to ono, to nejlepší, co ze sebe vydal...

Zdravím vás a díky za soutěž,
Lea
(duhabd@seznam.cz)
Anonymní píše…
Milá Lucie,
máte moc hezký blog, ráda se sem vracím.Kávu piji už léta, ale dospěla jsem k jedné kávě denně, ale opravdu dobré kávě, na které si pochutnám.Soutěže se nezúčastním, nemám talent na focení.Ale pokud se můžu zúčastnit Vaší soutěže, budu ráda a pokud bych měla štěstí, byla by to barva černá.
Děkuji za soutěž a přeji hezký den Šárka.
schusterova.sarka@seznam.cz
timeaa píše…
Milá Lucie, děkujeme za atraktivní soutěž, ani jsem netušila, že DG přišlo s dalším novým designem kávovaru. Soutěž je skvělá určitě pro všechny, co alespoň trochu umí fotit jinak, než jen zacílit hledáček a zmáčknout spoušť - mezi ně rozhodně nepatřím, i když bych si moc přála umět fotit alespoň trochu "normálně" :-). Co se týká kávy, jsem barbar, kterému stačí rozpustný Velvet jednou denně, ale i tak je to pro mě požitek spojený s nicneděláním, teplákami a Vaším blogem :-). S barvou tápu, a tak bez velkého přemýšlení říkám černý. Mějte se krásně, Jana timeaa@seznam.cz
Anonymní píše…
Ahoj, chodím sem pravidelně se mlčky kochat krásnými fotkami a teď tedy mlsně a sobecky nadějně nechávám komentář, že by se mi moc líbil ten černý krasavec :-) Kávu jsem téměř nepila,dokud jsem nezůstala s dětmi doma na rodičovské "dovolené",od té doby je alespoň "hlt za poklusu" pro mě nutnost k přežití dne :-) Soutěže s fotkou se bohužel nezúčastním,můj "talent" k focení je až mínusový; manžel točí pravidelně oči vzhůru,že náš malý syn fotí líp než já... Díky za možnost naděje a krásný rok 2015 přeju! Martina martimartinkova@gmail.com
Unknown píše…
Milá Lucko,
váš blog a dobrá káva jsou vždy spojeny s mou každodenní chvilku klidu a relaxace.Je to část dne,na kterou se vždy těším. Malém Adámek spí a já tak mám čas na sebe samou.
Foto soutěže se pokusím zúčastnit,ale ve výhru moc nevěřím, přeci jenom obdivují nadání a hlavně nápad ostatních fotografů 😃
Kabrtovapetra@seznam.cz
Anonymní píše…
Zdravím Vás Lucko!
Miluji kávu (má dávka jsou tři šálky denně!), miluji fotografování-ale na ,,soutěž" se necítím... a miluji Váš blog! :-))
P.S. v kuchyni preferuji barvu spíše bílou!
Přeji Vám krásné zimní dny,
Romana z Karlových Varů (ramona.k@seznam.cz)
Anonymní píše…
Milá Lucie,
díky za soutěž. Jak tak koukám na to číslo vedle, tak se Vám to losování asi pěkně protáhne. :o) Držím palce.
Tak si sním už po několikáté, jaké by to bylo s tím kávovarem (raději černým) vedle a výbornou kávou na stole, jen si přát a zapnout čudlík.... Dobrou kávu tu já můžu.
A fotit, to taky můžu, ale obávám se, že mé kvality nejsou dostatečné a tak snad někdy později. Ale fotosoutěž je to super.
Přeji vše dobré, Hanče (haniah@centrum.cz)
Anonymní píše…
Dobrý den, Lucie,
každé ráno, než vkročím do pracovního procesu, začínám kávou a četbou novinek z Vašeho blogu. Velice děkuji za krásné inspirace, fotky a příběhy ze života. Kávu piji pravidelně již 17 let minimálně 2krát denně. Pokud Max vytáhne lísteček s mým jménem, prosila bych bílou variantu - je elegantnější :)
Fotografické soutěže se nezúčastním - raději obdivuji dílo ostatních.
Přeji Vám krásný zbytek dne ze zasněžené Vysočiny
Lucie
(Karamonoval@seznam.cz)
Anonymní píše…
Dobre ráno. Kávu piji moc ráda, ale ted jsem těhotna a prestala mi chutnat, prvních pár dni jsem bez kafe byla jak matoha,ale tělo si zvyklo a ted po ránu funguji i bez kofeinu;)Ale uz se tesim na ranní kávičky s miminkem (i když hekticke:))) Kávovar by se mi líbil bílý..Děkuji a přeji hezký den, Michaela (m.motlikova@seznam.cz)
Anonymní píše…
Dobrý den pane / Vážená paní, jste vítáni, aby střední svěřenecký úvěr finanční služby, vláda schválila půjčku věřitelé, která dává životu časové příležitost půjčky. Potřebujete naléhavou půjčku vymazat své dluhy, nebo potřebujete úvěru zlepšit své podnikání? jste byl odmítnut bankami a jinými finančními orgány? Potřebujete konsolidační úvěr nebo hypotéku? hledat nic víc, jak jsme se zde, aby všechny své finanční problémy minulostí. Jsme úvěrové fondy se na jednotlivce, které potřebují finanční pomoc, které mají špatnou kreditní nebo potřebují peníze na placení účtů, investovat na podnikání ve výši 4,9%. Chci, aby tento prostředek Vás informovat, že jsme učinit spolehlivé a příjemce pomoci a bude ochoten nabídnout úvěr. Níže jsou uvedeny různé typy úvěrů, které nabízíme v naší společnosti, na poskytnuté služby zahrnují: * refinancovat * Home Improvement * Inventor Úvěry * Auto úvěry * Konsolidaci dluhu * Line of Credit * Druhá Hypoteční * Obchodní úvěry * Osobní půjčky * Mezinárodní úvěry * Nejlepší zajištěné půjčka * hotovostní úvěr * Nízké náklady na úvěr * Internet Loan * levný úvěr Rate * Lifestyle Loan * Společná Loan * Equity Loan * Malý úvěr * jízda na úvěr * Direct * Levný úvěr * Finance půjčovat peníze * majitel domu úvěr * Bankovní úvěr * Společnost úvěru atd Co vůbec vaše finanční požadavek je, půjčka od centrální svěřeneckého finanční služby bude vždy help.No na sociální zabezpečení a žádná kontrola kreditu, 100% zaručena. Budeme se nám dopředu umožňuje být služby pro you.Sincerely, Čekáme na vaši rychlou odpověď. Vážná žadatel neprodleně nás e-mail prostřednictvím společnosti e-mailovou adresu na: williamjacksonloan30@gmail.com
Adéla píše…
Dobrý den, abych pravdu řekla, že preferuji spíše čaj a úplně nejraději mám zelený. Bez velkého hrnku čaje si své ráno už nedokážu ani představit. Kávovar bych brala černý a kdybych náhodou vyhrála, tak bych ho darovala mamce.

ad.horakova@seznam.cz
Anonymní píše…
Nepila jsem kávu. Dokonce ani v dobách, kdy jsem se tím společensky diskreditovala, neboť pití kávy bylo jedním ze způsobů jak vypadat dospěle. Co si taky dát jiného v socialistickém restauračním zařízení v dobách mého dospívání než kávu, když variantou je jen čaj pigi nebo podivná žlutá limonáda se kterou rozhodně nikdo nevypadá jako dospělá ženská. Kdyby tenkrát existovalo cappuccino a ne jen divný český turek, možná by leccos bylo jinak. Přečkala jsem i všechna zkoušková období s dopingem pouze čajovým a také jsem objevila maté - to když bylo nejhůř. Nevím proč se teď něco začíná měnit. Káva mi voní. Můj muž si ji začal připravovat v moka konvičce a mele si ji ručně na starém mlýnku. Jediný kamarád také nekafař v mém okolí začal zničeho nic kávu pít. Kolegyně v práci se mne snaží nalákat na společné pití kafe. Černý kafe je pro mne pořád nepoživatelné, ale takové café latté - hmmm. Opravdu se ve mně cosi mění.
A tak by se mi k tomu café lattté s mlékem hodil ten bíly kávovar, že?
market.fr@seznam.cz

Anonymní píše…
Milá Lucie,
Váš blog jsem objevila teprve nedávno, zato jsem teď ale pravidelnou čtenářkou:) Baví mě fotografování i černobílé fotografie a jejich úprava. Jsem sice naprosto totální amatér a samouk (a proto se soutěže nezúčastním), ale to mém nadšení vůbec nic nemění:) No a káva...mám to s ní jako s tím focením. Mám ji moc ráda a když se naskytne možnost si ji vychutnat v klidu a pohodě je to paráda. Kávovar je krásný, ať už černý nebo bílý:) Přeji krásné dny! Renata Náhlíková (r.nahlikova@seznam.cz)
Anonymní píše…
Milá Lucko,
Váš blog sleduji pravidelně a moc se těším na každý nový příspěvek:)
Kávu miluju, neumím si představit ráno bez ní, i když momentálně kvůli kojení ujíždím na té bezkofeinové. Fotím ráda, ale na soutěžení to zatím není...
Kávovary jsou krásné oba, bílý by mi ale ladil víc:)
Mějte se krásně, Terka (terezek@post.cz)
Bono Monika píše…
Ahoj Lucko,
ofiko souteze se nezucastnim, neumim fotit profesionalne. Kavu piji s manželem několikrát za den, dalo by se rici, ze jsme na ni zavisli. Je to vždy prijemna chvilka oddechu, milujeme vuni kavy, která nas jakoby dostane nekam do Orientu. Kavovar prosime cerny. Mej se hezky. Monika (m.bono@seznam.cz)
Kamila píše…
Milá Lucie,
Váš blog je skvělý, jsem tu každý den několikrát a pořád čekám na nové příspěvky! :-) Zajímavé, jak díky soutěži zjistíte kolik máte fanynek, že? :-)
Piju kávu i čaj, kávovar by se mi líbil bílý. Mějte se krásně!
Kamila
kamilamikel@seznam. cz
Denisa píše…
Pěkný večer Lucko,
soutěže s fotečkou se nezúčastním protože moc pěkně fotit neumím a hlavně kávu nepiji, ale zato mám ráda čaj.
Soutěže na blogu se ráda zúčastním protože bych kávovar darovala rodičům. Tam se kávou začíná každé ráno a během dne jsou taky nějaké.
Kávovar je moc pěkný ať je černý nebo bílý.
emailík: deniben@seznam.cz

Dobrou noc a sladké sny Denisa ♥
Anonymní píše…
Hezky vecer Lucie,
Jiz dlouho obdivuji vas blog a kazdy den se tesim na clanek od Vas. Je skoro neuveritelne, kolik toho stihate.
Ja kavu zboznuji, i kdyz musim rict, ze jsem se ji naucila pit teprve pred rokem.
Kavovar je moc pekny cerny :)

Email: matouskova.ada@gmail.com

Hezky zbytek dne :)
Anonymní píše…
Milá Lucie, kávu mě naučil pít můj kolega - gurmán přes kávu. Vždy ale trnu hrůzou, když ho pozvu do kanceláře, aby na mou otázku, co si dá k pití neřekl kávu. Zatím mě šetří a chce vodu :-) Co se případné výhry týče, dala bych přednost spíše černému, ale neurazil by ani bílý. jojojo@seznam.cz Zdravím, Jana
Anonymní píše…
Přeji hezký den Lucie,
moc ráda chodím na Váš blog, a každý den se těším na nové povídání. Asi jako většina zde píšících kávu mám ráda. Mně se moc líbí bílý kávovar a ráda zkusím štěstí ve vaší soutěži.
Email: r.koucka@centrum.cz
Přeji hezký víkend Renata
Anonymní píše…
Dobrý den, Lucie, Váš blog sleduji pravidelně a moc ráda. Bez kávy si svůj den nedokážu představit :-) Kávovar by se mi líbil asi víc v černé barvě i když bíly je taky super :-)
kamilapytlova@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Luci, jsem jedna z těch, co si Váš blog čte každé ráno u dobré kávy. Patřím do skupiny těch, co nejsou vidět, ale kterým ste mockrát vykouzlila úsměv na tváři. Jsem mámou 3 dětí, a tak naprosto chápu, jaké to s nimi bývá kouzelné...
Mám 5 let pákový kávovar a nechávám si posílat čerstvě upraženou kávičku domů. Takže si troufám o sobě napsat, že jsem kávový požitkář :o)).
Soutež je prima nápad. Mám ráda fotografie a to hlavně ty staré, co prostě voní. A dokonce se mohu kochat i ručně kolorovanou fotkou ještě po mé pratetě.
Na fotečky se těším a jsem ráda, že někoho něco takového napadlo. Spojuje to lidi ;).
Kávovar bych v případě výhry věnovala mamince, protože je pracující babička a na "hraní si" s pákovým kávovarem nemá čas.
Barvu černou a email: vedmochova.petra@seznam.cz
Anonymní píše…
Milá Lu, zbožňuji kávu a v kuchyni by se mi vyjímal bílý kávovar. Jarmila j-nov@seznam.cz
Lucie píše…
Krásný den, Luci. I já se zapojím do Tvé skvělé soutěže o kávovar. Káva i černý sypaný čaj je (jsou) mým každodenním ranním či dopoledním rituálem, resp. káva byla. Dva dny před Štědrým dnem jsem zjistila, že jsem "těhotná" a ejhle, káva mi přestala chutnat :-( Tak jsem jí byla nucená vynechat. Ale doufám, že se zase brzy stane mou nedílnou součástí. Kávovar by se mi hodil spíše černý, ale pokud by měl Maxíček šťastnou ručičku a vylosoval mě při losování bílého, tak ho beru všemi 10 :-))))) Krásný víkendík, páček. e-mail: lucie.horska@email.cz
Anonymní píše…
Dobrý den Lucie, k
kávu piju ráda a často, i když posledních osm měsíců /tolik je naší nejmenší člence:)/ volím bezkofeinovou verzi. Ráda se zúčastním Vaší soutěže, kávovar by se mi líbil černý.
Mějte se krásně, Hanka e-mail: hankavaverka@seznam.cz
Anonymní píše…
Dobrý večer Luci, soutěž je bezva,
kafíčko piju, nejraději latté, ale i espreso mi chutná. Moc se mi líbí Váš blog, právě u něj s kafíčkem v ruce skoro obden relaxuju :-). Máte můj neskutečný obdiv...co všechno stíháte...jste máma superman :-). Líbilo by se mi černé Oblo. Tak snad budu mít štěstí. Pěkný večer. Gabka e-mail: g.stropkova@email.cz
Natália píše…
Dobrý večer Lucie, tak ja kávu pijem každý deň ráno v práci, je to pre mňa taký životabudič, ale rada si dám dobrú kávičku aj v kaviarni pri pokeci s kamarátkou.Čo nikdy nesmie v mojej káve chýbať, je mlieko, bez toho by som ju asi nevypila. Nepohrdnem však ani čajom, najradšej mám čierny. Kávovar, o ktorý sa súťaží, je krásny, viac by sa mi asi páčil čierny, ale ani bielym by som nepohrdla, veď káva z neho chutí určite skvelo. Pekný večer. Natália e-mail: natalia.manekova@gmail.com
Anonymní píše…
Dobrý večer Lucie,
mám ráda čaj i kávu, ráda čtu Váš blog, kávovar by se mi líbil bílý, mějte se krásně Pavlína e-mail: PavlinaJarolimkova@seznam.cz
jitka jedličková píše…
Dobrý den Lucie, děkuji za možnost zúčastnit se tak skvělé, výjimečné soutěže. Kávovar by se mi líbil černý, i když na barvě v tomto případě nesejde. Kávu miluji a piji asi dvakrát denně, je synonymem mé chvilky sama pro sebe, sama se sebou, únikem z reality. Nemůže chybět kousek kvalitní čokolády, koláček, apod. Mějte se hezky. Jitka J. (vykoukalova.jitka@centrum.cz)
Anonymní píše…
Dobrý večer Lucie,
jsem pravidelnou čtenářkou vašeho blogu...mám doma totiž také dva živé chlapce, kteří už jako miminka toho moc nenaspala, takže bez kávy si svůj život vůbec nedokáži představit. To mi zůstalo dodnes, i když teď potřebuji kávu zejména při psaní úkolů:-) Kávovar by se mi zamlouval bílý. Krásný pololetně prázdninový víkend, srdečně Gábina gabka99@volny.cz
Anonymní píše…
Ahoj Lucie, kávu nepiju pravidelně, ale mám ji moc ráda. Nepotřebuju ji k fungování, dávám si ji, když mám chuť. Občas si ji posypu chai kořením od sonnnentoru. Kavovar by se mi teď hodil, protože se zanedlouho budeme stěhovat do nového domu od rodičů, kde zatím bydlíme a kteří presovač mají. Nám zatím ve výbavě chybí. Bílá barva by byla super :-) Děkuju za spoustu skvělé inspirace! Lenka. Mail: slezackova.lenka@seznamm.cz
Anonymní píše…
Ty dvě m ve slově seznam jsou samozřejmě překlep :-)
Unknown píše…
Dobrý den, já jsem pan Gabriel Stanley, soukromá půjčka Věřitel, který dává život časové příležitost půjčky. Potřebujete půjčku, aby urychleně splatit své dluhy, nebo potřebujete úvěr pro posílení svého podnikání? Ty byly odmítnuty bank a jiných finančních institucí? Potřebujete konsolidační úvěr nebo hypotéku? Hledáte více, protože jsme zde, aby se všechny své finanční problémy minulostí. My půjčovat finanční prostředky pro fyzické osoby, které potřebují finanční pomoc, které mají špatnou kreditní nebo potřebují peníze na placení účtů, investovat na podnikání ve výši 2%. Chci, aby tento prostředek Vás informovali, že poskytujeme spolehlivé a příjemce pomoci a bude ochoten nabídnout úvěr. Takže, kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu na adrese:
(insuranceloanhome@gmail.com)
george píše…
Získat úvěr dnes při nízké rychlosti se teď půjčky jsou uvedeny ve výši 3%, platí nyní to může zvýšit vaše podnikání na vyšší výšky. Nabízíme půjčky na obchodní a osobní lidí, pokud potřebujete půjčku na zahájení podnikání nebo půjčku splatit účty se nás kontaktovat prostřednictvím (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) nyní a získat úvěr od naší firmy ... I činí ty nejlepší výpůjčních služeb.

nabídka úvěru
george píše…
Získat úvěr dnes při nízké rychlosti se teď půjčky jsou uvedeny ve výši 3%, platí nyní to může zvýšit vaše podnikání na vyšší výšky. Nabízíme půjčky na obchodní a osobní lidí, pokud potřebujete půjčku na zahájení podnikání nebo půjčku splatit účty se nás kontaktovat prostřednictvím (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) nyní a získat úvěr od naší firmy ... I činí ty nejlepší výpůjčních služeb.

nabídka úvěru
Anonymní píše…
Ahoj všichni Jsem paní Juliana Lopez, z Texasu, USA. Budu se chtěl podělit dobrotu Boží v mém životě po tolika měsících se snaží získat úvěr na internetu a byl scammed tak jsem se stal neklidná a zoufalá při získání úvěru od legit věřitele on-line. Ale jak by si to Bůh, viděl jsem komentář od přítele s názvem Anabel a mluvila o této důvěryhodně úvěr společnosti, kde získala její půjčky rychlé a snadné bez stresu a tak se mě seznámil s mužem volal pan Franklin Scott, který ovládá firmu volal FRANKLIN SCOTT úvěr společnosti, a tak jsem požádal o úvěr součet ($ 900,000.00USD) s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%, takže úvěr byl schválen a uložen do svého bankovního účtu za méně než 48 hodin, to bylo, jak jsem byl schopen dostat zpět na nohy, jak se udržet mé zlomené chod firmy a také splatit své účty, takže jsem radí každého z vás, kteří se zajímají o získání úvěru bez ručitele, žádná kontrola kreditu, ne co signatář se jen 2% úrokovou sazbou a lepší splácení Plány / plán, aby se zavděčil kontaktujte pana Scotta Franklin, můžete ho kontaktovat přes jeho e-mailu: franklinosayandescott@gmail.com

Paní Juliana Lopez.
Anonymní píše…
Hledáte velmi skutečné úvěr? Za přijatelnou úrokovou sazbou? Zpracováno během 2 až 5 pracovních dnů. Už jste byla odmítnuta neustále podle svých bank a jiných finančních institucí? Zde je legitimní nabídky, protože otázka úvěru a bezpečnost je něco, co zákazníci jsou stále více znepokojeni, Gratuluji vám, úroková sazba pro naší nabídky je 3% Pokud máte zájem o získání finanční pomoci, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: seankentco-operativní @ hotmail.com.

Žadatel Osobní údaje.

Tvé jméno:
Částka potřebná:
Vaše země:
Půjčka Doba trvání:
Vaše adresa:
Telefonní číslo:
Měsíční příjem:
Sex:
Vaše číslo Fax:
Tvůj věk:

Kontaktní osoba: Sean Kent.
E-mail: seankentco-operative@hotmail.com
Unknown píše…
Nabízíme úvěr s 3% úrokovou sazbou ... Kontaktujte nás dnes pro váš naléhavý úvěr (kredi1975@gmail.com)
Alice Foster píše…
POTŘEBUJETE PŮJČENÍ Jste obchodní muž nebo žena? Potřebujete finanční prostředky k zahájení vlastního podnikání? Splácení úvěru není špatný zvyk, za který by se měl stydět okamžitě. Vážný problém nastává pouze v případě, že splacení půjčky příliš zatěžuje rozpočet. Jakmile není dost peněz na zaplacení další splátky, musíme jednat rychle.
potřebujete úvěr na vypořádání svého dluhu nebo na splacení svých účtů nebo na zahájení pěkného podnikání? Potřebujete finanční prostředky na financování projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby v jakékoli výši a do jakékoli části světa pro (jednotlivce, společnosti, realitní kanceláře a spoluzakladatelské subjekty) s naší vynikající úrokovou sazbou 3%. Informace o aplikaci a další informace zašlete na následující e-mailovou adresu: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com
Floor Lola píše…
Ahoj pán / pani Máte finančné problémy? Už sa nemusíte báť, pôžička vám môže pomôcť! Máte online: - Osobné a komerčné pôžičky - Úvery na bývanie - Úvery na vozidlá - Spätné získavanie úverov - Investičné pôžičky Moja finančná kapacita je 5 000 až 8 000 000 s úrokovou sadzbou 3%. Požadované pôžičky sa získajú do 48 hodín od podania žiadosti. pre viac informácií prosím kontaktujte moju adresu Mail: Peterheymannloanoffer@gmail.com
Floor Lola píše…
URGENTNÍ ÚVĚROVÁ NABÍDKA Vy

Potřebujete nějaký typ půjčky?

Potřebujete osobní půjčku?

Potřebujete půjčku?

Chcete platit účty?

Chcete být finančně stabilní?

Kontaktujte nás pro více informací

E-mail: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
Fenna Thijs píše…
Hallo allerseits, ich habe Kommentare von Personen gesehen, die bereits einen Kredit von (Nelson Wealth Loan Company) erhalten haben, und dann habe ich mich entschlossen, nach ihren Empfehlungen zu fragen, die ich auf meinem persönlichen Bankkonto für insgesamt 20.000 € bestätigt habe. Ich habe vor Stunden angefragt. Dies sind wirklich großartige Neuigkeiten und raten jedem, der ein echtes Darlehen benötigt, um sich per E-Mail zu bewerben (nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com). Ich bin froh, dass ich den Kredit bekommen kann, den ich beantragt habe. Bitte teile deine Hilfe mit Freunden.
Mrs. Susan Brian píše…
Ahoj všichni,

Vítejte v budoucnosti! Snadné financování s paní Susan Brianovou

Hledali jste možnosti financování svých nových podnikatelských plánů, Hledáte půjčku na rozšíření svého stávajícího podnikání, Dostali jste se trochu do potíží s nezaplacenými účty a nevíte, kterou cestou máte jít nebo kam se obrátit na? Byli jste odmítnuti svými bankami? Paní Susan Brian Loan Grants říká ANO, když vaše banky řeknou NE. Kontaktujte nás, protože u dlouhodobých a krátkodobých půjček nabízíme finanční služby za nízkou a dostupnou úrokovou sazbu 2%. Zájemci by nás měli kontaktovat ohledně dalších postupů při získávání půjček.

Naše služby zahrnují:

* Refinancování půjček
* Půjčka na auto
* Půjčky na nákladní vozidla
* Úvěru na bydlení
* Hypotéka
* Půjčka na konsolidaci dluhů
* Obchodní půjčka [bezpečná a nezajištěná]
* Osobní půjčka [bezpečná a nezajištěná]
* Půjčka pro studenty a mnoho dalších.

Pro více informací;
kontaktujte nás ještě dnes (mrs.susanbrianloangrants@gmail.com) SMS / volejte +1 (409) 900-0268) Těšíme se na vaši odpověď
Anonymní píše…
Ahoj,
Vítejte na přátelské půjčky věřitelé. Potřebujete naléhavou půjčku, která vám pomůže financovat vaši naléhavou potřebu? kontaktujte poskytovatele půjček přátel nyní. nabízíme půjčku s nízkým úrokem 2%. máme spoustu balíčků, které vám pomohou vyřešit vaše finanční potřeby. nabízíme finanční tipy na penzi, které vám pomohou s vaší finanční potřebou před výplatou důchodu, tento balíček je založen na věku. nabízíme také financování podnikání a konsolidaci dluhů. pomůžeme vám splatit váš dluh a vypočítat dobu půjčky tak, aby vyhovovala vašim potřebám. máte-li nyní zájem o půjčku, kontaktujte pracovníka pro zpracování půjček nyní prostřednictvím e-mailu: info@amityloan.com s vašimi osobními údaji, jak jsou uvedeny v níže uvedeném formátu.
název :
Kontaktní adresa:
číslo mobilního telefonu:
a výše půjčky:
s tímto předložením bude vaše půjčka zpracována a předána na jakýkoli určený účet, který jste si vybrali, do 3 pracovních dnů.
S pozdravem,
Anthony Mark.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...