dekorace z obýváku...

... rychle mizí:-))).



Pěkný úterní večer přeji!


Na retro gramofonu, kam Max ještě nedosáhne jsou poslední kousky...



...ale už tu dlouho nepobudou:-))).

Úplně si vybavuji, jak jsem vyprazdňovala obývák, když byl malý Adam.

Není to tak dlouho, co jsme uvažovali, že koupíme ohrádku, ale vypadá to, že nakonec asi ne.
Když je nejhůř, mám v obýváku přenosnou postýlku, když jdu pryč z pokoje, je tam Max spokojený, ale jak zjistí, že v pokoji někdo je...tak už celkem tvrdě vyžaduje vyndat ven. 

Kolem kamen jsme taky chtěli ohrazení, zatím vždycky rozestavím věci tak, aby tam Max nemohl, pokud se zrovna topí.

Maxe samozřejmě nejvíc zajímají ty nejšpinavější věci, kolečka od kočáru, holínky, pohrabáč ke krbu a nebo smetáček a lopatka, to jsou pane radosti :-))).




Dnes jsme taky trochu marodili, Adamovi bylo v noci špatně a měl zvýšenou teplotu taky ho bolí zub a  ještě palec na noze:-) ...




...ale vykouzlil i úsměv ...


...tak snad to nebude tak hrozný. Má prázdniny a vím, že by dobrovolně ležet nevydržel.



Mějte se prima, dobrou noc!

Komentáře

Majka píše…
Luci, taky jsi mi připomněla to, když byly děti malé. Měli jsme v bytě mezi kuchyní a jídelnou takovou květinovou stěnu jak to dřív bývalo a tam plno věcí a vše se muselo postupně dávat pryč. Se Simonkou to tak vůbec nebylo, sice ji taky všechno zajímalo, ale nějak jsme nestěhovali.
ať je Adamovi brzy líp.
pěkný den Majka
Hana píše…
Lucko hezký den přeji, vzpomínám na dceru když byla malá ...tu nechávalo vše chladnou - zajímaly ji jen hračky ,zato syn ten otevřel co se dalo a vyšmejdil a přendal a nosil všechny věci kam dosáhl.
Vnouček jakmile začal chodit měl tu snahu taky, ale vždy jsem jen řekla to je babičky anebo dědy a nevšímá si toho . Řeknu jen nenenene a nebere nic do ruky. Sice ho láká svoje hračky umísťovat mezi věci do stěny snaží se je "vystavit. " Svoje knížečky nosí mezi naše knihy . Je to legrace - mluvit ještě neumí,ale moc dobře rozumí. Věřím, že to taky v pohodě překlenete , jsou to prostě malý zvídálci.měj prima den , snad už bude dnes Adamovi dobře......
Jiřina píše…
Luci, děti a hrabošení. Anička byla docela hodné dítko, při ní se toho moc uklízet nemuselo, pamatuju si, jak byl každý v šoku, že mám po bytě tolik dekorací. Mareček to byl už jiný materiál. To muselo zmizet téměř vše. V kuchyni jsme namontovali zarážky do šuplat, protože to se jinak nedalo. Ale co se týče krbu, zvládli jsme to na výbornou. Taky jsme zvažovali ohrádku kolem krbu, ale nakonec stačilo ho neustále upozorňovat, že to dělá boooooo a tak si ho po čase přestal všímat.
Nyní jsem ráda, že jsou už velcí. Nemůžu říct, že je moje věci nezajímají. Nejzajímavější místnost z celého domu je pracovna a už jsem několikrát zvažovala dát tam petlici se zámkem :-).
Mějte se krásně
Marcela M. píše…
Ahoj L. Prosím, prozraď mi, z jakého materiálu jsou ty šedé domečky? Před vánoci jsem propadla domečkové mánii a tady z těch tvých jsem naprosto okouzlená... Marcela
Monika píše…
Ať je Adámkovi brzo líp!!! Určitě si prázdniny představoval jinak, tak ať si je stihne ještě pořádně užít!!!
Aneta píše…
Starší syn je taky nemocný i s manželem, myslím že v této době chřipka postihla snad všechny. Jen škoda, že je tak krásně a nemůžeme ven.
Přeji brzké uzdravení
Lucie Living píše…
Marcelo, díky. Krajní domečky jsou z betonu a ty mezi jsou svíčky. Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...