inspirace...

...na Vánoce

Přeji pohodový pátek!






Postupně nám doma přibývají vánoční dekorace a ozdoby a mě tahle předvánoční atmosféra moc baví a díky dětem asi ještě víc.
Max i Adam jásají nad každou novinkou kterou najdou a nebo kterou dělají se mnou. Protože účastnit se všeho je ještě lepší:-).
Andy taky koulí očima po novinkách v každém pokoji :-).

Stejně jako každý rok, už dost dlouho připínám obrázky na svou nástěnku pinterest.
(Velké díky za něj, ten kdo ho založil netuší, kolik už mi ušetřil peněz za časopisy :-) )

A i když některé obrázky jsou opravdu jen o snění (hlavně ty plné sněhu :-)) určitě  hodně ovlivňují to jak potom vypadají vánoční dekorace u nás.

Tak tady je pár mých inspirací na krásné Vánoce...
















...při pohledu na tyhle obrázky mě popadne chuť jít si pověsit věnec z jehličí nebo zapálit svíčku a nebo udělat svářo a zatopit v krbu a těšit se na vánoce:-).


Letos mě baví věnečky, jehličí a další přírodní materiály s červenými detaily.
Moc ráda bych vyměnila plastové koule za nějaké jiné ozdoby.
Skleněné zatím ještě ne (během loňského silvestra letěl celý strom k zemi, protože si pod ním hráli Adam s kamarádem...načasovali si to kluci  výborně.... když náš kamarád dosedl po jídle na gauč a prohlásil , že by to chtělo nějakou akci když je ten silvestr ...hned bylo o akci postaráno  :-) ).
Ale kovové, hadrové nebo dřevěné by s námi možná i několikery Vánoce přečkat mohly:-).

A jak to máte u vás?


Komentáře

Anonymní píše…
Moc díky za inspiraci, určitě využiju! Ale i u vás je to moc krásné. Mrněte na na Fler na "Potěšílek", paní nějakou dobu nedělala, ale teď se do toho zase pustila a má i krásné ozdůbky. My máme od ní Betlém, spoustu zvířátek a pohádkových postav, děti (i větší) si v kombinaci s dřevěnýma kostkama úžasně vyhrají. A taky jsem jednou viděla stromek ozdobený barevnýma papírovýma řetězama a k tomu byla navěšená taková ta nejlevnější malinká zvířátka z Ikea, vypadalo to moc hezky. Mějte se krásně! Hana M.
Milky píše…
Hezké obrázky, ale moc nevidím rozdíl mezi nimi a těch fotek od vás....jen ten sníh chybí...hezký víkend a těšení...i s dětmi..... přeje babi ze severu...Milada
minefelicite píše…
Lucinko taky se chodím inspirovat - teď třeba u tebe :-)) měj krásné dny ♥ Iva
Anonymní píše…
Já Pinterestu miluju.Dcera mě s ním seznámila a neznám úžasnější relaxaci,muzete se přenést kamkoliv,cestovat,kochat se,inspirovat...
Anonymní píše…
Já letos zkoušela dělat na stromeček hvězdičky z přírodních dřevěných korálků, Adam by to jistě už zvládl sám, pokud tedy máte ještě nějaký volný čas.Návod je na youtobe, kdyby byl zájem.Vypadají vážně moc dobře.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...