Dopolení káva...

...a v teple domova...při pondělku...tak tu si dnes můžu v klidu dopřát!


No nebojte dávám si ho uvnitř ...to jen že napadl sníh tak jsem si tu atmosféru musela hned zvěčnit:-)






Krásné pondělí blogerky!





Tak nás zima opět potrápila ...a já sedím doma ...a z té naší samoty se nikam nedostanu (teda ono kdyby se jo, chtělo, tak to nějak půjde), baterie v mém voze se rozhodla stávkovat a tak si užívám sice plánovanou , ale původně někde jinde, dovolenou!

No ale tak zase si můžu v klidu uklidit a třeba se mi podaří dokončit nějaké resty :-)



Nám a i lidem, v mém okolí, dává letos zima docela zabrat, sněhu sice moc není, ten nám dával zabrat v minulých letech, ale mráz nám to pěkně účtuje :-)

A co u vás auto jede, voda teče, topení topí?

Krásný start nového týdne!


Komentáře

Eva píše…
Milá Lucinka,
užívaj si krásne voľné chvílky v pohode i v tvorivosti.....u Teba je ako v rozprávke....veľmi Ti závidím to Tvoje okno, kde sa dá krásne sedieť na kožušinke a piť kávičku....prosím,buď taká dobrá a napíš mi /mailom/či sa môžem na Teba obrátiť s konzultáciou o šití patchworkovej deky.....chystám plán a moc by mi pomohla praktická rada...a tá Tvoja deka pre Adíka je podobná tej mojej myšlienke...ibaže ja ešte okrem látok budem mať aj obrázky syna zhotovené z foto a vytlačené na látke....
moc ďakujem
krásne zamrznutý pondelok
p.s. u nás v Bratislave - nížina - ráno -16 stupňov....pá pá
Eva
Věra píše…
Luci,krásné fotky.U nás se také sype a sype...V garáži rupnul v noci radiator.Auto uvolnilo místo pejsanovi,aby nám nezmrzl.Díky mrazu v garáži parkujeme naši dogu :-)Krásné dny:-)
Unknown píše…
Luci, u nás se také od rána sype. Auto již naštěstí jezdí. Nám vypověděla baterka službu před 2 týdny - a to úplně. A manžel na montáži. Takže týden bez auta. Za oknem to ale vypadá krásně, když si člověk hoví pěkně v teploučku. Pohodový nový týden přeji ... Věra
Lezarts píše…
Naštěstí, zatím, to u nás funguje, jenom mám strach, že se na nás žene hodně sněhu. Tělesný barometr napovídá:-(
Jinak zimní atmosféra u Vás, vydá za zimní horské letovisko!
Přeji, pohodovou dovolenou a s úklidem to nepřehánět:-D
Ma Paradis Maison píše…
Jeee Luci, krásné fotky máš!! ta atmosféra je nádherná, ale to kafčo si dej opravdu radši v teple domava, nebo si ještě něco uženeš ;-)

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023