Slavíme...

... teda rozhodně ne výsledek voleb ...


...ale konečně narozeniny Adíka!


Už se nemohl dočkat a tak jsem doufala, že z pozvaných dětiček nikdo neonemocní...




...tentokrát byla oslava ve znamení balónků...



...a různobarevných dobrot...




...ale ani piráty jsme ještě úplně neopustili :-)...




...já jsem se tentokrát s dobrotami nechala inspirovat na pinterestu a tak jsme měli malinkaté  bannasplit jednohubky...



...modré sušenky...



a marchmelow v čokoládě a barevných perličkách...


...venku padal sníh a doma padaly balónky...


... a aby se děti všechny vešly ke stolu...


...posloužily velmi dobře stré přepravky :-)...
...tedy pokud na nich seděli jen děti ...hihi :-)...



 ...no a domem nám také krouží několik ryb na dálkové ovládání...
...ty, si myslím pořídil tatínek pro sebe :-), ale je s nima zábava...
...plují si jen tak vzduchem i když je nikdo zrovna neřídí a najednou se objeví za vámi aniž by jste to čekali...no už mám několik úleků za sebou :-)

Adam byl nadšený!
Tak teď honem dobít baterky do peřin!

Mějte krásný start nového týdne!


Komentáře

Krásná oslava ! létající ryby bych měla pořídit domů..no, jsme Karáskovi :o)
Z předchozích příspěvků musím chválit kola a přeji ať se v obchodě daří
Věrka píše…
Super oslava, to musela být Lucko, alespoň podle fotek. Dobroty vypadají moc dobře a létající žralok nám dělal společnost vloni. ... ale stejně jako u vás se s ním bavil hlavně tatínek :-)
měj se krásně a dobrou V.
nakafickosivet píše…
To je úplná nádhera!
Monika píše…
Lucko, koukam, ze se oslava naramne vyvedla! Krasne jsi vse nachystala a vyzdobila a mlsky take vypadaji bajecne! Zdravim, Monika.
rêve de vivre píše…
Luci, krásna oslava, deti museli byť nadšené z toľkých dobrôt. A tie vznášajúce sa ryby, tie nemajú chybu. Andrea
Janka20 píše…
Luci, dala si si naozaj na oslave záležať. Krásne pripravené ... tie ryby ma tiež zaujali :-)
Ilona Ř. píše…
Lucko,
krásně jsi Adámkovi oslavu připravila :-)
Adámkvo vše NEJ!
Ľubica píše…
Lucka, krásnu oslavu si pripravila. Deti si určite zamaškrtili. No a tie ryby nemajú chybu. :)
Ľubica
Unknown píše…
Teda, jsi skvělá máma, malý musel být z takové hezké oslavy v sedmým nebi:-) a ty ryby jsou boží
Teda to musela být vydařená oslava! Nás čeká jedna v březnu, druhé narozeniny, tak se moc těším :-) Budu se u Tebe inspirovat!
Unknown píše…
Lucko, to musela byt bajecna oslava! Adamkovi pochopitelne vsechno nejlepsi, uz je to fakt velky kluk! Moc se mi libi ten dortik, u nas bude oslava piratska a tak diky za inspiraci! Hezky den, Katerina
Anonymní píše…

Dobrý den, paní Lucie,
ještě nikdy jsem Vám nic nnapsala, ale tentokrát už nelze jinak. Ráda chodím na Váš blog. Máte nejen estetické cítění, mysl pro desig, ale i originální blog. Prostě jste to vy. To, co oceňuji nejvíce, je Vaše role matky. Tolik už jste toho Adáma naučila, tolik jste mu již předala ve všem. co společně podnikáte a ze všeho je cítit, že je Vám spolu při tom dobře. Kéž by si z vás vzaly některé "maminky - blogerky " příklad. Pracuji na sociologickém průzkumu " blogového světa " žen a někdy mi vstávají vlasy "hrůzou na hlavě". Jen samé fotky co jsem si koupila, co jsem si udělala, co ještě nemám, co budu mít. Ach, to materiálno nás jednou zničí. U Vás vidím, že víte, opravdu srdcem víte, co je to vztah. A to nám, myslím ukazujete tak 10% ( a schvaluji ) Vám to. Kéž by si z Vás některé maminky vzaly příklad.
Promiňte, že jsem se tak rozepsala, ale kromě jiného pracuji v organizaci, která pomáhá terapeuticky rodinám, kde mají problémy se závislostí dětí. S těmito dětmi i pracuji.
Přeji Vám mnoho radosti z rodinného života, mnoho krásných inspirací jak péčí o domov vytvořit to "opravdové hnízdo" jak my terapeuti říkáme a mnoho, mnoho lásky od svých blízkých . Zasloužíte si to!
Marková
P.S. Málem bych zapomněla: " Milý Adame, k Tvým 6. narozeninám Ti přeji vše NEJ NEJ NEJ, mnoho skvělých her a hodně zdraví.
Unknown píše…
Luci,tedy klobouk dolu,tak jednoduche bananky a pritom super pro deti,zajimalo by me,zda jsi delala i normalni slane obcerstveni,jako treba sendvice nebo tak neco.
Lucie Living píše…
Zdravím Aranel...jeje to sedí...to by se vám teď u nás líbilo :-) Moc díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Věrko oslava byla super! Adam nám za ní dokonce sám od sebe moc poděkoval :-))) A chlapi jsou holt chlapi :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Moniko, moc díky, jojo vyřádila jsem se :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Anreo, děti opravdu byly nadšené a já se ještě dnes lekám těch nafouknutých ryb a ještě přibyl BUZ rakeťák velký skoro jako já...tak snad nás ty balonky nevystěhují :-))) krásné dny!
Lucie Living píše…
Jani , moc díky, dalo to práci , ale stálo to za to ! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Ilono moc díky a Adík taky děkuje za přání :-) Krásné dny přeji !
Lucie Living píše…
Lubica, moc díky , no jeje děti si užily a rodiče taky :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Kristino moc díky, to potěší! Adík byl moc spokojený a ryb se děsím za každým rohem :-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Barboro, to byla! Jeje v březnu...to by možná mohlo být už i jarní počasí :) Inspiruj se, jen myslím že hodně těch věcí je trochu víc nebio a myslím, že Ty žiješ trochu víc v duchu zdravé výživy, soudě podle blogu:-) Krásné dny!
Lucie Living píše…
Katko, moc děkuji! Ten řas tak utíká...jo a za dortík musím pochválit mojí sousedku, na dort já si netroufla. No tak to už se těším na fotky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Dobrý den paní Marková, nejprve moc díky od Adama za blahopřání a já moc děkuji za pochvalu blogu! A myslím, že Vás budu muset trochu opravit, tuším, že komentář z 18.5.2012 byl také od Vás : http://lucieliving.blogspot.cz/2012/05/prochazky-potokem.html#comment-form

Ale taky jste mě moc chválila, tak ještě jednou díky! Musím říct, že já mám pocit, že blogů kde je znát jak se rodiče věnují svým dětem je snad víc! A pak jsou blogy, kde se prezentují lidé jen skrze svůj zájem nebo práci a a tam je to asi jenom o věcech, ale to byl asi jejich záměr ne? Já jsem si z blogu udělala takový záznamník nebo deník ...sama se vracím zpět a říkám si jé to bylo tehdy a tehdy....a tam tam a dokonce i s Adamem si pěkně zavzpomínáme :-) Ale asi ne každý má náturu na to dělit se o své soukromí.

Ale každopádně být mámou je pro mě teď hodně důležité a protože blog je o mně je to i znát a moc díky , takováhle pochvala potěší asi každou mámu !

Přeji mnoho úspěchů ve Vaší hodně náročné práci a ač nevěřící, modlím se, abych takovouhle pomoc pro své dítě nemusela nikdy vyhledat!

Mějte krásné dny!
Lucie Living píše…
Zdravím Katko, moc díky! No vidíš , slané jsme taky dělala, ale pro samé barevné sladkosti, jsem to ani nezaznamenala fotem. Měli jsme šneky z listového těsta, 3 druhy sýrů , šunka, kečup a koření...těch jsem se přejedla já, protože sladké nemusím, pak mozzarellové jednohubky - mozzarela , potřená olivovým olejem s balsamikem na tom trocha koření ...oregano, pepř a sůl, čerstvý list bazalky a půlka cherry rajčátka- vše napíchnuté na párátku...hmmm, no a ječtě jednohubky se sýrovo česnekovou pomazánkou...po které mě bral asi celou noc žlučník :-) Tak to se musím příště polepšit :-) Krásné dny!
Lucko, to možná ano, ale i zdravé věci můžou chutnat a vypadat dobře :-) Dneska jsem třeba měla pohankové jahodové sušenky a jsou strašně dobrý. Ale určitě vytvořím nějaká "jedlá napichovátka" :-)
Lucie Living píše…
Barboro, to já vím, často se i o zdravou výživu snažím...jen ty moje barevný výtvory jsou opravdu plný umělých barviv :-)...když jsem udělala to modré těsto, říkala jsem si že to vypadá jo obrovská použitá žvýkačka :-)))...ale děcka byly nadšený! Tak se těším na nějakou tu inspiraci u Tebe!
Amelie píše…
Nádherná oslava. Až mi vytryskly slzy. Jenda bude mít 6 let v pátek a oslava určitě nebude...Nevadí, holt je jiný, ale občas to zabolí, když vidím ty rozzářené oči dětí a to mé mi nadává.... Děkuji za tvé prima nápady.
Anonymní píše…
Ano, ano, 18.5.2012 jsem Vám psala, úplně jsem na to zapomněla.
Krásné dny a ať to s těmi koly vyjde!
Marková
Lucie Living píše…
Marcelko moc díky! Jeníčkovi vše nej a vím, že s ním to je trochu komplikované, ale i na něm je z fotek často vidět, že víš jak mu udělat radost! Krásné dny !
Binna píše…
Ahoj Luci, úžasná oslava, vážně!!! Adámek musel být nadšený. Nečetla jsem předchozí komentáře, ale naprosto mě rozesmály ty ryby, to by se líbilo asi i našeho tatínka. :) kde se to dá koupit? Moc vás všechny zdravíme...
Binna píše…
Jo, to jsem psala já, Binn, zas jsem se neodhlásila z pracovního blogu. :/
Lucko, ani já se nedržím striktně zásad zdravé výživy, to ani skoro není možný. Něco Ti vložím na blog, je to sice už staršího data, ale něco podobného doma občas děláme :-)
http://photographyasmyhobby.blogspot.cz/2013/01/special-pro-lucie-living.html

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...