nákupy...

...pro kluky!

Krásný čtvrtek blogerky!



Moc velký díky za všechny pochvaly k "mému porcelánu" !
Až to začnu dělat "profi" tak se to dozvíte (pro ty co nebudou nakupovat u mně, mám odkaz na obchod s fixem na porcelán TADY)  :-))).

Tentokrát jsem ale nenakupovala bílé nádobí ani barvičky ale černobílé chřestící hračky pro Maxe...





...a taky kalhoty pro Maxe, ze kterých mám velkou radost...




...ty jsou značky Mói - jejich oblečky pro děti, od miminek do 8mi let,  mě nadchly...



...možná stihnu ještě koupit něco Adamovi i když  je mu jen 7, tak je ale dost velký...
...tak uvidíme :-)))...
...jemu zatím udělají radost pruhovaná brčka:-)!

A kde že jsem to nakupovala?



V novém e-shopu THE LITTLE NORDIC SHOP !

Už z názvu  vyplývá, že prodává skandinávské značky a vyberou si tam hlavně maminky :-)!

Mějte pěkné odpoledne!

Komentáře

Bára píše…
Pěkné, tví kluci se mají jako v bavlnce, to je prima. Jsou krásní a vypadají spokojeně ;-) bára.kára blog
Anonymní píše…
Luci,ty oblečky jsou nádherný a hračky taky ! :)
krásný víkend,
Petra
Anonymní píše…
no..prohlédla jsem si zmíněné stránky s oblečky..tepláčky vel. 80 za 1330,- kč..kalhoty se hřbitovními havrany na miminko po slevě za 1000,-.....rifličky za 2000,-..bodýčka na miminka za 999,- a ten černobílý závěs na kočárek pro miminko za 1000,- korun????? Bože můj..jak vypadají maminky které tohle kupují??? Snobárna...co víc dodat!!
Anonymní píše…
To asi napadlo každou maminku, ale tady většinou převládají pochvalné komentáře, tak nikdo radši nereaguje než napsat to, co jste pravdivě vystihla vy. ať sem napíšou maminky, které si tohle můžou dovolit a budou mít i na jiné položky... Anebo se hned píše o závisti atd. Přeju spokojenou rodinu, zdravé děti, ale tyhle ceny ve mě probouzí spíš vztek.
Lucie, tohle je pro většinu maminek jako facka. Ty odkazy jak červený hadr.
Klára
Anonymní píše…
Klárko, výstižné. A proto já nakupuju krom spodního prádla a bot většinou v sekáči, neb recyklace je navíc ekologicky prospěšná :-) A navíc to nic nemění na faktu, že Luci moc fandím, přeji jen to nejlepší a tenhle blog prostě miluju! Zuzana
Anonymní píše…
....já to beru tak, že cizím blogerkám ze zahraničí taky nezávidím, co vše si mohou do domácnosti a na sebe pořídit...Lucka má partnera, jestli jsem dobře pochopila cizince a ten nejspíš i v zahraničí pracuje. A myslím, že ho každý den doma ani nemá. Vše není růžové a Lucce přeji vše nej....je to šikovná paní....pa Vokopka
Anonymní píše…
Věcičky jsou moc hezké,rozhodně bych někoho nesoudila.Rozklikla jsem stránky,ceny se mi zdají přemrštěné a upřímně-příjde mi to i na mimčo zbytečné,vzhledem k tomu,že to má tak 2 měsíce.Dnes jsem viděla podobné legínky v levných oděvech a stály 40 Kč.Ale tahle značka to samozřejmě nebyla.
Jinak sem chodím velmi ráda,je to pohodový blog plný inspirace a Lucka je šikovná maminka:)Jana
Lucie Living píše…
Moc díky za všechny komentáře. Nakupuju i v sekáči, recykluju a občas i něco ušiju, taky se mi to oblečení z eshopu moc líbí a jsem ráda, že si jednou za čas, můžu dovolit koupit kvalitní, značkovou věc a taky z ní pak mám velkou radost:-). Mějte krásné dny!
Anonymní píše…
Neda mi to...ano,taky jsem se koukla.jasne,nesla bych tam nakupovat kazdy den,ale proc si nekdy neudelat radost,pokud na to budu mit. Je to kazdeho vec a je dobre,ze se Lucka odkaz dala,proc se neinspirovat?!A navic naprosto otevrene jde s kuzi na trh,tak ji to prejme. Luci,diky zas krasny a inspirativni blog!hezky vikend a netrpelive jdu vyhlizet dalsi prispevek:-)
Anonymní píše…
Kdyby tu byly symboly, dám palec nahoru Luci. Krásné dny plné radosti! Zuzka K.
Renata píše…
Luci, taky fandím modě ze severských zemí, třeba Lindex je pro miminka úplně boží. Ta hebkost. A na jejich zavinovací body nedám dopustit.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...