nestává se mi často...

...že bych něco vyhrála!

Krásný čtvrtek, blogerky!



Je to už nějaký ten pátek, co můj oblíbený obchod NORDIC DAY pořádal foto soutěž.
Foto s nadekorovaným nákupem jsem poslala hned, protože jsem měla doma čerstvou dodávku k narozeninám:-))).



A hurá!
Vyhrála jsem druhé místo! Voucher na nákup za 500Kč!
Ten jsem taky brzo proměnila za další radosti (plus doplatek :-))) ).



Takže včera jsem si na poště vyzvedla...


...něco vtipného na vodu od House doctor...


...a další modrobílé kousky od Tine K ...



...a když jsou ty vedra, tak jsme si vodu osvěžili ledem s fialkami, který jsme dělali ještě někdy na jaře, zkrátka, když ty fialky kvetly :-)...


... ale přesto, že lahev napovídá, že má jít o vodu z kohoutku, tak u nás je to poněkud matoucí, protože vodu z kohoutku nám pít nedoporučili :-), voda ze studny se pít taky nedá, ta je do červena, ale testovat jsme ji nedávali, ale připomněla jsem si , že musím zavolat pána co hledá studny, že by jsme tomu dali ještě jedenu šanci. Není nad to mít vlastní pitnou vodou.


Takže zatím nám musí stačit voda z plastových berelů.


Jinak užíváme léta, od včerejška tady máme tetu a strýce mého muže a dnes přijede zpět z Holandska nejstarší bratr,  ještě s kamarády...
...a už teď se bratři hádají, kdo bude spát v teepee :-)))

Mějte se moc prima a krásné dny!



Komentáře

Maja píše…
Mňa by strašne zaujímalo, čo je tej vode...okolie vyzerá byť také krásne, čisté...hmmmm.
Inak je to vtipná sada. Gratulujem k výhre. A navrhujem postaviť rovno šapitó, nech sa do neho zmestí celá família. :)))
Magdalena Sobeck píše…
Jé super, no gratulace,
krásné to je!
M.A.R.K.I píše…
Luci, gratuluju !!!!!! Tvá výhra vypadá úžasně .... Marki
Daniela Augustka píše…
Gratulujem k výhre! Ani sa nečudujem, že ste získali ocenenie, lebo vaše fotky sú naozaj pekné. Musím sa pochváliť, ja som si pred cca dvomi hodinami priniesla z pošty tiež výhru, fotoaparát. Zúčastnila som sa hry v tv relácii Dobré ráno. Mám z neho radosť, bude to môj nový spoločník na bicykel.
Keď sa narodil môj starší syn, bola som s ním krátko u rodičov a tam sme tiež nemohli používať vodu pre bábo. Pri rozbore zistili, že obsahuje dusičnany. Neviem, ako je to s umelými hnojivami dnes, ale za tých 36 rokov sa hádam len zmenilo niečo k lepšiemu. Teraz som si uvedomila, že ste vlastne skoro vo veku môjho staršieho syna.
Za výhru ste si doplnili peknú súpravu pohárov. K tým kockám ľaduu s kvietkami - u vás som sa inšpirovala a urobila som si kocky s citrónovou medovkou. No po rozpustení ľadu sa mi to nepáči, z medovky zostane v nápooji len taký vecheť :-(
Veronika píše…
Luci, máte to krásně letní, moc pěkné! Skleničky jsem taky koupila na zahradu, zatím jen sadu 3, ale ještě možná doobjednám, co jsou to tři kousky...:) Připomněla jste mi, že jsem chtěla ještě láhev a dnes jsem zrovna objednávala z Nordic Day a na láhev jsem zase zapomněla. Vodu na pozemku, kde budeme stavět, máme téměř s 'kojeneckými' parametry a manžel říká, že když se v ní umyje, jakoby omládl...;)
Mějte se báječně, Veronika. :)
Unknown píše…
Lucie, Ty jsi vyhrála už dávno - třeba to ani nevíš :) - a sice super velkou rodinu ! Hádám podle fotek, jsem tady denním hostem a prostě z toho čiší pohoda :)
Jarka Panci píše…
Lucie, taky gratuluju k výhře. Kostky ledu s fialkami namají chybu. Jinak, že bude o teepee v létě rvačka, mi bylo jasný hned jak bylo postavený. S vodou držím palce ať se vše vyřeší k vaší spokojenosti.
Jarka
Lucie Living píše…
Maja, té vodě co používáme, tak ta má moc dusičnanů a té ze studně ...tam bude asi moc minerálů...možná by byla vhodná pro lázě :-))). Díky a krásné dny!
Lucie Living píše…
Moc díky! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Danileo tak to taky moc gratuluji! A děkuji. Jo taky máme v té současné vodě hodně dusičnanů. Jo a nápoj s ledem s rostlinkama je ideální rychle vypít...konzumuji i ty fialky :-))). krásné dny!
Lucie Living píše…
Veroniky díky, no u nás tři je opravdu málo a šest ...teď je to stále málo :-))). Tak to se máte....je super mít kvalitní , vlastní vodu!
Lucie Living píše…
Stello díky, ale vím...a doslova musím uznat, že vyhrála! Krásné dny!
Lucie Living píše…
Jarko moc díky, jsem zvědavá, nerada bych měla na zahradě sto vrtů a vodu žádnou :-))). Krásné dny!

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...