v Podolí...

...mě trochu uklidnili:-)!

Krásný pátek!

Na dnešek jsem se moc dobře nevyspala a Max to asi cítil a tak taky moc dobře nespal.

Na vyšetření v Podolí nám potvrdili, že moje těhotenství bude rizikové, ale na pobyt v nemocnici to naštěstí není.
Mám se šetřit a hlídat, hodně odpočívat, nic težkého nezvedat a žádné velké cestování.
Budu se muset smířit s tím, že porod bude s největší pravděpodobností císařem.

Tak na jednu stranu jsem ráda, že to vím a dovolenou jsem stihla zrušit, stačilo pár dnů rozdíl a mohla jsem být v nebezpečí já i mimi.

Tak teď se snažím co nejvíc využívat gauč a všechny kolem a že jich není málo :-))), ale nastane doba, kdy tu budu zase na děti skoro sama, muž pracovat musí a tak se budu muset  už opravdu poohlédnout po nějaké pomoci, vlastně i pro případ kdybych musela zůstat v nemocnici.

Asi to nebude jednoduché někoho sehnat, ale vzhledem k tomu, že hlavně po prázdninách by to byla asi práce na plný úvazek, tak to snad bude snazší:-).

Na druhou stranu se teď musí mnohem víc do starání kolem Maxe zapojit tatínek...






...což si ale oba užívají :-))).

Moc vám všem děkuji za povzbuzující komentáře a emaily, každý z nich mi alespoň trochu zvedl náladu.



Mějte pohodový večer a užijte si víkend!

Komentáře

Unknown píše…
Milá Lucie, od rána tu číhám a čekám pozitivní zprávy. Hlavně, že jste doma klidnější, že můžeš být doma s dětmi. Odpočívat a hlavně klid, bude vše dobré! Určitě i bez moe prožijete s rodinu báječné léto :) Přeju hodně zdraví! M.
Unknown píše…
No Luci trosku jsem se musela pousmát s tim zvedání něčeho když máš mimiska doma,,,taky jsem se při druhém tehu mela šetřit a návod jak to udělat když jsou doma dvojčata jaksi nedávají..hihi...ale zvládla jsem to ja a mraky jiných tak ty taky.
Marcela M. píše…
Je to pár měsíců, co mi tady dcera plakala, že jí hrozí předčasný porod a že se musí šetřit a nic nezvedat. A přitom má doma dvouletýho raráška. Trochu se šetřila,stav se jí zlepšil a nakonec rodila až ve 42 týdnu. Julince (52cm a 3,96kg) se vůbec na svět nechtělo. Nestresuj se, bude to určitě dobrý!
Karolina píše…
Držím palce, ať je vše v pořádku :-)
Anonymní píše…
parada, tak se opatrujte a uz jen klidny prubeh:-)
Marcela
Unknown píše…
Lucko,zdravím.Je to moc dobře,že Tě doktoři uklidnili,a že je vše OK.Já měla taky rizikové,připravovali mě,že se bude rodit císařem.....No a Žanda šla přirozeně(sic zadečkem), a na císaře nebyl ani čas.No a teď to bude už 20let ,toto uteklo.Tak držím moc pěsti,vše se může ještě několikrát změnit(samo,že v dobré)Pa LenkaK.
i n n a i a píše…
Luci, hlavně fakt řeš někoho po těch prázdninách a po zkušenostech vím, že takový někdo se těžko shání... já jsem u nás nesehnala ani vhodnou paní na občasné hlídání. Odpočívej a přesně jak píšeš, ještě , že tě zastavili v čas... moře si užiješ až jindy a už se třema parťákama :)))
Pavla píše…
Luci,
fakt jsem dnes celý den čekala na zprávu od tebe. Moc ti přeji, že je to tak, jak to je. Je těžké se šetřit, když máš dvě děti a přitom je Maxík ještě tak maličký, ale uvidíš, že to vše rychle uteče. Držím palce.
Lucie píše…
Mám radost :-)velikou
Čekala jsem jestli dneska přibude nová dobrá zpráva. A moc se mi ulevilo. Dnes jsem navíc zjistila, že máme společnou známou, Petru Abrahámovou z Polep. Určitě bude ráda až jí řeknu tu dobrou zprávu ;-)
Vůbec jsem netušila, že bydlíte tak blizoučko. I já jsem musela druhé těhotenství ododpočívat a nakonec i odležet, ale stálo to za to, mám krásnou a úžasnou dvacetiletou slečnu. A dá se to i užívat ;-)
Hodně štěstí, Lucie
Hana píše…
Luci super zpráva, to zvládneš ..... Max je velkej pohodář s tátou si krásně povídal.... moc pěkné fotky .....přeji klidný víkend Hanka
Anonymní píše…
Milá Lucie,pořád sleduji Váš blog a raduji se se všemi úspěchy a novinkami s Vámi. A jsem moc ráda,že to s Vaším těhootenstvím je přece jen lepší a nemusíte do nemocnice. Doma je doma a co by si děti počali bez maminky. Tak se šetřete,jak to jen půjde,my tady na blogu Vám moc držíme palečky,aby vše zdárně proběhlo ve zdraví Vás i mimča !!! Vše dobré a krásné pohodové dny v kruhu Vaší krásné rodinky Vám přeje Zdena
Anonymní píše…
Uf, jsem moc ráda z té zprávy a teď se opravdu šetřete jak se dá , moc držím palce a věřím, že vše dopadne dobře !!! Šá
Unknown píše…
Lucinka ...to zvládnete, Vy i Vaša parta:))my ženy ustojíme toho veľa...a more počká...majte sa krásne...užívajte ešte prázdniny, nechte sa čo najviac rozmazlovat z gauče v polohe ležmo:)))papa, Marcela.
Anonymní píše…
Ja som sa o teba na konci školského roku bála, keď som čítala koľko si toho nakladáš....a kuvikala som, aby si ,,hodila spiatočku,,.....Max je bábo a starostlivosť oň , o aktívneho Adama, veľkú domácnosť, už to by stačilo....tvoji blízki, dospelí, by ti mali zohľadniť tvoj samodruhosť. že si DVA, aj keď si pohostinná a je to tvoja rodina,a máš širokú náruč a aj radosť z ich spoločnosti... nemali by teraz využívať mama hotel, ale naopak, stiahnuť sa pre tvoj kľud a pohodlie , stav a zdravie....ponor sa ,, do seba,, ... ,, do Vás,, a nič Ťa- Vás nepremôže !
:-)))))) to vieš, že budem na Vás myslieť....
Unknown píše…
Tak to je super, že to dopadlo takhle.... Máte plný dům chlapů, tak Vás teď budou rozmazlovat:) Hrozně ráda čtu Váš blog. Mějte se krásně a hlavně odpočívejte. Petra
timeaa píše…
Díky za sdílení pozitivní zprávy, bude to dobré, jen to chce šetřící režim (umíte ho vůbec? :-)) Však u Vás v dolíčku pod altánem je taky krásně! Max je na fotkách opět taaak roztomilý, až je mi líto, že moje mladší miminko už má devět let pryč ...
Anonymní píše…
Lucie, jsem velmi ráda, že jsou dobré zprávy. Tak se prosím šetřete a opatrujte, ať vám teď ty kluci doma pořádně pomůžou.
Škoda, že nebydlíte jak já, hned bych vám nabídla hlídání a pomoc do domácnosti.
Hezké dny,
Petra

Max je moc roztomilý :)
Lucie píše…
Luci - je moc fajn, že to takhle "dopadlo"! Jsem zvědavá na šetřící režim, jak se s tím doma všichni poperete :-)
Unknown píše…
Lucie, jsem ráda,že jste v pořádku - tak jen buďte opatrná / já měla riziková obě těhu.../. Vaši chlapi se o Vás postarají a budou Vás hýčkat, Taťka s Maxíkem si to opravdu užívají a jsou pohodoví, Adam už je také rozumný hošík... Mějte se prima a užívejte si ... M.
Unknown píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown píše…
Moc krásné fotky... je z nic cítit radost a láska. Přeji vždy jen dobré zprávy. Pěkné dny.

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...