full House...

...nebo spíš zahrada:-)))!

Krásné úterý přeji!

Naše zahrada se pomalu změnila v v camp:-).
Vládne jí teď deset kluků a řádně si to užívají.





Teepee už stojí na zahradě dvě a tak mají dost místa na spaní, ale jak to vypadá uvnitř teepee a zahradního domku, to vám ani neukážu, protože i já když už tam musím, třeba jít hledat tu věc na dofouknutí hraček, raději bych neviděla:-))). Vůbec nechápu, jak se z toho bince co tam mají, dokážou občas vyklubat celkem pohlední a parfémem vonící teenageři :-))).

Když teepee postavili, tak si řekli o odpadkové pytle a aktivně si je pověsili ke vchodu, pytle zejí prázdnotou a šustí ve větru, ale na to, co se povaluje kolem nafukovacích matrací zavalených všemi možnými kousky oblečení, by stejně pytel nestačil:-).

Ale zase na druhou stranu, tuhle jsem zmínila , 
že by bylo potřeba trochu posekat trávu na ostrůvku , kde opékáme buřty.
A sama jsem se nestačila divit...



...honem jsem si to musela vyfotit...



...kluci se do práce pustili se vší vervou a dokonce použili i zahradní nářadí, na které si u nás hned tak někdo netroufne (křovinořez) :-)))...


...no to je pokoukání.

A po práci zasloužený odpočinek...



...ale i tak nezanedbávají babysitting:-).

No a večery mívají scénář podobný...


... posezení u táboráku až pozdě do noci.-).


Pokud se tedy nevydají na nějakou akci nebo výlet.
Včera byli v Českém Krumlově a vrátili se kolem druhé v noci a vlastně jen část z nich, měli dvě auta a jedno se rozhodlo stávkovat a tak muž v noci vstával dvakrát k telefonu.
Když jsem se ptala co se stalo, tak jen suše pronesl...
...že ho nepřekvapuje, že ho syn několikrát za noc budí, ale jen to většinou bývá ten nejmladší a ne ten nejstarší :-))).


Kluci s sebou měli můj fotoaparát, tak až zjistím jestli jsou fotky publikovatelné :-), možná bude i reportáž z výletu na kterém jsem nebyla :-).


Mějte prima den!



Komentáře

Monika píše…
V mlýně to žije!
Užívejte si.
pa, M
Hana píše…
Úžasná podívaná a Max má krásné divadlo, jak je vidět na jedné z fotek - bude nesmírně společenský....
To jsou bezva prázdniny u Vás ......
Andrea píše…
Milá Lucie, já před Tebou smekám!!! Musíš být úžasná ženská ;).

Jo a dodatečně gratuluji k těhotenství. Dloooho jsem tu nebyla ... Držím palce, ať je všechno co nejvíce v pohodě. A opatruj se! Znám to ...
Unknown píše…
Tak to je paráda!!! u vás je stále veselo:) Adam má super prázdniny se super bráchama a jejich kámošema:) Mějte se krásně Petra
Karolina píše…
Tak kluci v akci mě neskutečně pobavili! :-D Co je do trochy nepořádku, když se k práci umí postavit :-)
Anonymní píše…
Lucka, ste neskutočne interesantná rodina, to sa len tak nevidí ... vždy sa bavím, keď čítam tieto blogy z prázdnin, keď je plný dom ... ja by som skončila v blázninci, ale vy ste nad vecou ... a tak to má byť. Prajem krásny zvyšok leta ...

Silvia
Anonymní píše…
Milá Lucie, vždyť Vaši kluci nemusí ani jezdit k moři. Stačí že přijedou bráchové s kamarády a máte doma slušný ( dříve pionýrský ) tábor :). Přeji hodně zdraví a pohody. Držím Vám palce.
Irma Roudnická

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

Stědrý den...