jindy mi fakt nevadí...

...vedro!



Přeji krásnou neděli!

Asi je to tím rostoucím břichem, nebo možná tím, že touhle dobou už mám ráda pocit přicházejícího podzimu. Možná taky tím, že letošní prázdniny nám teplých dnů , plných slunce přály až až:-).
Už netrpělivě čekám až se ochladí.
Dnes jsme museli do Prahy. Máme dědu v nemocnici a tak jsme vyrazili komplet familie i s babičkou, časně ráno ,dokud ještě vedro není.
Cestou zpět jsme se stavili dokoupit nějaké oblečení mému muži (což je s jeho výškou dost 
náročný:-). A taky jsem potřebovala boty pro Maxe, což se ukazuje být ještě náročnější, protože i když se mi moc líbí kotníčkové botky na děti, Maxovu nožku do nich prostě nedostaneme.
Ale o tom zase příště:-))).

Teď jsem ráda, že už jsme zase doma v údolí, kam už se pomalu vkrádá stín na který se těším.

Užíváme terasy...


...a pobyt na terase střídám s pobytem v bazénku a nebo na gauči ...


...ale protože Adamovi se před chvíli podařilo vzbudit Maxe...


...myslím, že další povalování nehrozí:-))).
Max umí totiž novinku, vyleze sám z postýlky. 
Pak jásá!
Já ne!!!

Tak, užívejte krásný zbytek víkendu, my jdeme přidávat kilometry 
nachozené na zahradě s tatrovkou :-)!


Komentáře

Unknown píše…
Lucinko..ty Vaše fotky je jsou balzámem na duši..hlavně tady v paneláku.Věřím,že ta vedra Vám nedělají v tom stavu dobře.Dcera porodila 13.8.v těch největších vedrech a navíc byla klimatizace v nemocnici rozbitá.Byl to děs i pro malou.Ale máme úžasnou vnučku Aničku..je to 3.generace Aniček:)
Podívejte se ke mne..mám tam náš poklad.A Vám držím Lucinko palce,aby všechno dopadlo dobře .Pěkný dne.Anna.
Svatava V píše…
To léto u vás se mi zdá trochu snesitelnějším :-) Je u vás krásně! Snad nikdy jsem se ale netěšila na podzim jako letos... Hodně sil přeji! Svatava
Anonymní píše…
Nás ,,vedra,, odrovnali ( skoro ) všetkých...aj psa ..a kocúr znova zmizol pod orgovánom...my ani nemáme výraz pre horúčavy s vysokou vlhkosťou ako vy, že ,,vedra,,
Tento víkend sme sa zase snažili čo najmenej hýbať, dvom sa vyhodili ,,horúčky,, na ústach a jednu dorazila viróza, ,,kocúri, polihovali až na jedného, hyperaktívneho, toho nič neodrovná.........
Marcela M. píše…
Nebude trvat dlouho a teskně budeš vzpomínat na tyto chvíle, kdy sis polehávala v bazénku a nebo na gauči.... Tak si užívej každé chvíle klidu,kterou zatím máš. Se třema dětma se nazastavíš dlouho.
P.S. Taky ožívám až s chladnějšími dny
Unknown píše…
Luci, ani nevite jak Vam rozumím...jsem v 36.týdnu a tohle leto bylo pro me co se tyka fyzickych pocitu nejhorší období co jsem snad zažila. V chladnější dny se vždy cítím o 10 let mladší a 10 kg lehčí :) Doufám, že příští léto už budu zas ve formě. Osobně mám podzim moc rada a letos se tesim na podzim jako nikdy v životě...! :)
Arwen píše…
ještě musíme vydržet dnes a zítra už to snad bude lepší, já vedra nesnáším a těším se na ochlazení :) musíme vydržet...

Populární příspěvky z tohoto blogu

poloostrov Hel Polsko

novinky...

můj malý byznys v roce 2023